AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 868
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
УАУ!!!

Второто ревю може да ме накара да ги поръчам всичките! Дали от фотоапарата, дали от устните на жената? Разлика от земята до небето.  newsm78

И друго, огромна разлика между каталога и реалността.

Разсъждавам си.  Embarassed

Добре че каза, да отворя и второто  Peace По- реално според мен е.

Много ми допаднаха цветовете Pout, Carnation, Rippe Pappaya, Toasted Rose.
Първите две по- скоро розови или кафеви са? С блясък или без? Папаята ще я оставя за на лято  Peace
И мен папаята ме грабна най-много.  Heart Eyes Хем е светло, хем някак си има цвят.

# 181
  • София
Второто ревю може да ме накара да ги поръчам всичките! Дали от фотоапарата, дали от устните на жената? Разлика от земята до небето.  newsm78

Според мен устните на модела са твърде бледи и затова цветовете не изглеждат така наситени.
На по-пигментирани устни няма да седят така цветовете, предпологам.
Аз бих взела мостри Peace

# 182
Второто ревю може да ме накара да ги поръчам всичките! Дали от фотоапарата, дали от устните на жената? Разлика от земята до небето.  newsm78

Според мен устните на модела са твърде бледи и затова цветовете не изглеждат така наситени.
На по-пигментирани устни няма да седят така цветовете, предпологам.
Аз бих взела мостри Peace

Taka e и при мен се случи именно това - наистина фрапиращо различни ми стоят поне 70% от червилата. Като добавиш и изкривяването на цвета защото е снимка - , може да се получи фал в избора.

# 183
  • на североизток от Рая
 Вие обсъждате червила, пък аз идвам да хваля парфюм. Ама много ще го похваля, много.  Simple Smile

Ей го:

Невероятна трайност от 6:30 досега. Така не се бях чувствала скоро с ейвънски парфюм. Дали времето улучих, такова хладно, ветровито, но го усещах целия ден - и в затворено помещение, и навън. И край мен се е усещал явно, защото 2-3 колежки ме питаха с какъв нов парфюм съм.  Laughing Не е нов, но беше забравен в шкафа. А и децата ме надушиха още сутринта като започнаха да влизат едно по едно в стаята. Там няма лъжа, няма измама. Като не им хареса нещо, казват директно, а днес все казваха мммм, ааа, на какво хубаво мирише тук, бе.  Laughing

Аз лично усещах горчивина в аромата, като кора на тропичен плод. И винаги така съм го чувствала - горчив.

Потърсих и  пирамидата му, тя напълно се доближава до усещанията ми.

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Expressions-by-Reese-Wit … -Often-11724.html

Препоръчвам го!  Peace

# 184
Вие обсъждате червила, пък аз идвам да хваля парфюм. Ама много ще го похваля, много.  Simple Smile

Ей го:

Препоръчвам го!  Peace

Дано го върнат!

Любим ми беше от тройката. За мен лично беше основен полъха на зелен чай примесен с цитрус и божур ( не знам защо но аромата на божур усещах а не роза ) . Беше ми любим за месец Май, изпъсках такива три за последните години. Бих го купувала пак и пак ако го президадат.

# 185
  • на североизток от Рая
 Ооо, Рени, замисли ме за божура.  Thinking, не мисля, че усетих божур, още по-малко пък рози. Но цитрусова кора, горчивичко, тръпчиво, зелен чай наистина, мммм, страхотен коктейл правят.

Аз имам още един, в целофан е дори. Ейвънци ми го подариха. Отмъстих им за нещо.  Mr. Green

И да не го върнат, имам наличности.

# 186
 Преди 10-на дни извадих същия парфюм на Рийз.
Аз също го определям като леко трапчиво - горчив, примесен със сладост , но и хладина, интересен аромат. Мислех,че е пролетен , но явно е за това време. Колежка  силно се впечатли от аромата около мен и аз на другия ден й  подарих бутилката. Сега отдалеч като ме види, ми се усмихва и заговаря,кани ме в стаята й... Дадох й го  не защото не ми харесва, исках да я зарадвам в поредица от трудни  дни, защото се печем на един огън, и успях.
Бях забравила откъде го имам и се сетих- подаръкът ми бе изкупен, а после това второ бутилче дойде при мен чрез размяна.

# 187
Добро утро,момичета! Благодаря за отговора относно Incandessence Blossom.Искам да питам и за Treselle? Дилемата е кой от двата? Споделете и за него.Благодаря,предварително!

# 188
Ей бе, Нелка.....що го хвалиш като го няма вече  Cry

# 189
Добро утро,момичета! Благодаря за отговора относно Incandessence Blossom.Искам да питам и за Treselle? Дилемата е кой от двата? Споделете и за него.Благодаря,предварително!

И двата са различни... така, по описание трудно се ориентира човек, зависи от предпочитанията към аромата - плодов или цветен, лек или по-стабиленм празничен или ежедневен и прочие . На първо четене примерно виждам че в Блосъма има обявена плодова нотка а в Тръзъла знам че няма. Блосъма е тоалетна вода и с доста по-малка трайност, докато Тризъла е парфюм. ако тези неща не могат да те склонят в една или друга посока си поръчай мостри- те са най-добрият ориентир.

# 190
аз съм почитател на Tresellе. Женствен е и ми харесва.

# 191

# 192

Имам позната, която го ползва от години.
Те също бяха 2 вида обаче, нали? По- новият май не бил толкова траен....

# 193

Имам позната, която го ползва от години.
Те също бяха 2 вида обаче, нали? По- новият май не бил толкова траен....

Благодаря,за мненията момичета.Май Treselle ще бъде.

# 194
Аз също съм му фен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт