AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 857
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Кюстендил
Влизам в темата за да споделя едно откритие. Става въпрос за този крем: http://4.bp.blogspot.com/-8Z2sdbQmRdg/Uj2sQp8Q5YI/AAAAAAAAcYs/TE … Y/s1600/CREAM.png . Отначало го взех просто защото нямах хидратиращ крем, а и цената ме впечатли. Бях свикнала от представителите на друга компания да ме убеждават как е бъкано с парабени, но останах страшно изненадата, че такива липсваха. Кремът страшно ми харесва, лек е, попива бързо, направо имам чувството, че кожата ми го пие Mr. Green Баба ми страшно го харесва и ме кара и за нея да взема една опаковка.
Знаете ли как изглежда стандартната опаковка, защото намирам няколко варианта? Страх ме е да не й поръчам нещо друго, май изпуснах вече коледните промоции.

Кремчето е в К17 на стр.231 за 4.50. Аз го взех за дъщеря ми - 8-годишна - за тялото след баня. Детето също много се впечатли от това, че попива по-бързо от лосионите от бебешката серия напр. /последно такъв й бях взела/ и, че кожата на краката от коляното надолу вече не й се бели, защото там й е много суха. Купувам на майка ми вече втора кутия и тя го харесва безрезервно. Сполучлив продукт на хубава цена  Peace

# 241
Брех, и аз за майка ми си мисля, дали пак няма да каже, че и е много сух?  newsm78 Ще ме навиете.  Simple Smile

# 242
Отзиви за този нов продукт има ли?

# 243
Това кремът с овес и лайка ли е всъщност?

# 244

Спрей за тяло с лайка и лавандула

# 245

Спрей за тяло с лайка и лавандула
На опаковката пише pillow - възглавница.  newsm78

# 246
Не е за тяло - за възглавница е!!! Pillow освен ако не е станало тяло по речниците... Грешно е подадено, просто Simple Smile

# 247
Не е за тяло - за възглавница е!!! Pillow освен ако не е станало тяло по речниците... Грешно е подадено, просто Simple Smile
Не се научиха да си превеждат брошурите и това е.

# 248
Факт, големи глупости има... Един редактор ли не могат да наемат толкова  Laughing

# 249
  • Кюстендил
Малко снимчици на новите Диамантени лакчета. Не можах да намеря повече и по-читави, ако някой е намерил, моля да сподели!
http://not-geordie-victoria.blogspot.com/2013/10/avon-diamond-na … shimmer-nail.html

# 250
  • на североизток от Рая
На Ейвън като цяло парфюмите са ми едни такива ... имам чувството, че от километри мога да различа по аромата ейвънски парфюм, без да знам, че е такъв и без никога преди това да съм го помирисвала. Лично мнение.

А и моето мнение е такова.  Peace И тези, които още не съм душила и пръскала, мога да отгатна, че са на Ейвън.

# 251

кремът който се обсъжда е имено крема с лайка и овес и  който се предлага с различни опаковки. Сега е в коледна, беше в розова, бяла и прочие интерпретации.

# 252

кремът който се обсъжда е имено крема с лайка и овес и  който се предлага с различни опаковки. Сега е в коледна, беше в розова, бяла и прочие интерпретации.

Peace  Значи и аз да го похваля, и ние го ползваме  Flutter

# 253
  • Пловдив

Peace  Значи и аз да го похваля, и ние го ползваме  Flutter

Я, ама за него ли става въпрос! Точно се чудех как така съм пропуснала, а то какво било Simple Smile И ние с майка много го харесваме!

# 254
Момичета, аз най-накрая направих ревю за серията 20+ на Хербалс. Извинявам се, че спамя с линк, обаче както ще видите си е доста текст и снимки... хихи Heart
http://blogforbeauty.weebly.com/1/post/2013/11/avon-naturals-herbal-20-line.html

Общи условия

Активация на акаунт