AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 591
  • 746
  •   1
Отговори
# 300

Аууу, добре че писа, не съм скандинавка, още по- малко богиня   Mr. Green
А Pout ...как е то, най- лесно ще е да е нещо пробвано, ама не ми се повтаря  Confused
Няма време за мостри...

снимка на Мурсик

Ето тази дама се занимава професионално с грим. Прави ревю на червилата УКР - всичките нюанси.  Направила е всичко възможно да изглежда приемливо червилото. На снимката изглежда дори малко по тъмно от действителността.

# 301
И това не е моето  Laughing
То по метода на изключването нищо не остана  Confused
Благодаря ти, Реге   bouquet

# 302
Каталог 02/2104 български тук
 bouquet, благодаря!

# 303
  • София
Да кажа за интересуващите се от червилото Chic от Ultra color и mouve молива за устни - пасват си идеално. Молива е по-скоро пепел от рози, червилото на мен ми червенее, но си пасват идеално въпреки това. Червилото е доста тъмно за мен,  но за по-мургави ще е идеално. Не че няма и аз да си го нося де Grinning Видях перлите за лице които са от диамантената колекция  - доста прашливи. Имат леко озаряване, но не са много пигментирани. Друго което мога да спомена е и молива nude за устни - светло пастелно бежаво, приятно изглежда, но на мен ми идва твърде кафеникаво. Аз си падам по по-розови, та маув ми харесва повече.

# 304
Аз все маув ползвах досега, сега мислех да сменя с новото, пинк кашмир, то пък да не е някое много светло  newsm78

# 305
И това не е моето  Laughing
То по метода на изключването нищо не остана  Confused
Благодаря ти, Реге   bouquet

Е не,  това не е възможно. Предизивкателство е.  Разбрах какво търсиш  ( нещо нюдово розовеникаво задължително , но  матово сатенено или перлено ?) ... поемам личен ангажимент да ти препоръчам мостри на 4-5 червила за да опиташ.

Hug

Здравейте, миналата кампания си поръчах комлект "Перфектни вежди",ама ги нямаше...Пишеше,че ще са съхранени за тази кампания. Пуснах поръчка, но отново пише ,че ще са съхранени за следващата поръчка.Дали да се надявам,че ще дойдат?

Разбира се, лошото е че не се знае кога. Представителката ти е трябвало да те предупреди че не е в наличност и ще се наложи да се изчака , понякога за такива нови продукти и повече от няколко седмици. Клинетите могат да предпочетат да се откажат от такава поръчка с изчакване.

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 19:24 от _re_ge

# 306

Е не,  това не е възможно. Предизивкателство е.  Разбрах какво търсиш  ( нещо нюдово розовеникаво задължително , но  матово сатенено или перлено ?) ... поемам личен ангажимент да ти препоръчам мостри на 4-5 червила за да опиташ.

Hug

Предпочитам лек блясък, сатенено и перлено звучи чудесно  Heart Eyes

# 307
Не знам аз ли съм нещо дефектна, но нямам такова червило, което да ми пасне напълно.Винаги слагам по две (два цвята).Май проблема е в мен, но като се има предвид, че различните дрехи се отразяват различно на тена на кожата, слънцето един ден е силно, в друг облачно - в резултат нито един цвят не ми стои по еднакъв начин всеки път. И затова - пляс отгоре от това, което ми говорят звездите - с втори цвят го дооформям (креместо, по-светло, по-тъмно, по-кафяво).

Случва ми се да си купя и непоправими цветове, разбира се, но рядко.Държа си тук в резерва едно чили и една фуксия (май), ако ме поканят на участие в театрална или циркова постановка  Laughing.

# 308
Момичета, кой молив за очи бихте препоръчали: самоподострящия се или гел? А течната очна линия добра ли е?
Благодаря Simple Smile

# 309
  • Пловдив
Не знам аз ли съм нещо дефектна, но нямам такова червило, което да ми пасне напълно.Винаги слагам по две (два цвята).Май проблема е в мен, но като се има предвид, че различните дрехи се отразяват различно на тена на кожата, слънцето един ден е силно, в друг облачно - в резултат нито един цвят не ми стои по еднакъв начин всеки път. И затова - пляс отгоре от това, което ми говорят звездите - с втори цвят го дооформям (креместо, по-светло, по-тъмно, по-кафяво).

Случва ми се да си купя и непоправими цветове, разбира се, но рядко.Държа си тук в резерва едно чили и една фуксия (май), ако ме поканят на участие в театрална или циркова постановка  Laughing.
Ох, и аз доста време бях като теб, но накрая просто ми писна все да слагам по два цвята. И последната година свикнах с по едно, или може би си нацелих цветове които да ми паснат, не знам. По-скоро мисля, че всичко е в главата и при мен промяната беше там.

# 310
Здравейте! От офертата 3 за 15лв. си взех крем за тяло с маслина,ексфолиант за тяло с маслина и ексфолиант за тяло с франджипани и лимонена трева.Дано да съм направила добър избор! Вие как мислите?

# 311
прословутата /за мен/ палитра 8-в-1, която май липсва в последния каталог

# 312
  • Стара Загора
Момичета, кой молив за очи бихте препоръчали: самоподострящия се или гел? А течната очна линия добра ли е?
Благодаря Simple Smile

Гел молива е много хубав, но при паднал клепач самостоятелно нанесен се отпечатва на костта дори с база. Ако си с цялостен грим на очите обаче, т.е. със сенки е бетон. Peace
Самоподострящите са хубави, по-сухички и не е толкова плътен черния цвят, но поне няма да личи толкова отпечатването.
Аз лично бих препоръчала Always on Point (и мисля да го взема от този каталог с един друг - или от Глимърстик, или черен Супершок). Имам Лавендър Грей от тях и с базата в бурканчето е бетон. На фитнес след добра тренировка щом издържа при мен, значи е чук. Laughing
Днес бях с гел (Супершок) молива Каки, ами размазах се жестоко. Добре, че навсякъде има огледала и като видя се трия.  Tired

# 313
Благодаря Simple Smile

Гел молива е много хубав, но при паднал клепач самостоятелно нанесен се отпечатва на костта дори с база. Ако си с цялостен грим на очите обаче, т.е. със сенки е бетон. Peace
Самоподострящите са хубави, по-сухички и не е толкова плътен черния цвят, но поне няма да личи толкова отпечатването.
Аз лично бих препоръчала Always on Point (и мисля да го взема от този каталог с един друг - или от Глимърстик, или черен Супершок). Имам Лавендър Грей от тях и с базата в бурканчето е бетон. На фитнес след добра тренировка щом издържа при мен, значи е чук. Laughing
Днес бях с гел (Супершок) молива Каки, ами размазах се жестоко. Добре, че навсякъде има огледала и като видя се трия.  Tired

Много полезно, благодаря   bouquet
Оставам тогава на Always on point + ще рискувам с очната линия.

# 314
Аз имам няколко въпроса във връзка с продуктите и поръчките от К17.
Много ми допада комплекта, а и цената, на жълтата серия Солюшънс - 15,90 лв.
С дребен шрифт по надолу обаче пише "Стойност на комплекта - 39,00 лв"
Бих го поръчала, стига да не се набутам с по високата цена... Confused

Понеже ми се очертава поръчка на по висока стойност и имам право да закупя комплекта от парфюма черна рокля + маска + златна нощна емулсия ANEW само за 23,90 лв, да попитам тази емулсия подходяща ли е за всеки тип кожа, може ли да се нанася и през деня, лъщее ли много лицето от нея...

Допаднаха ми и дълготрайните червила на Колор Тренд, по специално цветове Лолита и Рейвън.
Въпроса ми е дали съвпадат с дадените в каталога, че в нета не можах да ги открия...
 bouquet bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 13:44 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт