AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 497
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София, Западен парк
Момичета, може ли някой да ми обясни какво значи първата страница от новия каталог  newsm78 Искам да си поръчам едно лилаво червило, но пише да се поръчва он-лайн...А на сайта нищо не мога да намеря  newsm78

дрън дрън

ето това пише он лайн за червилото:

За да поръчате този продукт, изпратете кода за поръчка на Представителя си

Ами и аз нищо не намерих...А няма и как да го поръчам на момичето, защото няма кодове за цветовете  ooooh! Нещо тотално са омотали нещата...

Аз го разбирам така: лилавите са в 4-та колона, номерата са им:36038-fresh fig; 34330-plush plum; 35048 - bare ruby и 34207 - radiant raisin.

# 646
  • Стара Загора
Момичета, може ли някой да ми обясни какво значи първата страница от новия каталог  newsm78 Искам да си поръчам едно лилаво червило, но пише да се поръчва он-лайн...А на сайта нищо не мога да намеря  newsm78

дрън дрън

ето това пише он лайн за червилото:

За да поръчате този продукт, изпратете кода за поръчка на Представителя си

Ами и аз нищо не намерих...А няма и как да го поръчам на момичето, защото няма кодове за цветовете  ooooh! Нещо тотално са омотали нещата...

Е, как да ги няма кодовете, ето ги тук https://picasaweb.google.com/112755161844152358349/AVON022014Blg … 52425721382956482

# 647

Мда, тъкмо днес обяснявах, че съм си кьорава и сега пак се потвърждава  Mr. Green
Добре, а на каква цена са в тази кампания или пак нещо недовиждам  Crazy

# 648
  • Стара Загора

Мда, тъкмо днес обяснявах, че съм си кьорава и сега пак се потвърждава  Mr. Green
Добре, а на каква цена са в тази кампания или пак нещо недовиждам  Crazy

Ти сериозно ли, не виждаш ли  Shocked - пише си отдясно "Само сега за 6,90"

# 649
Ами за гледам он-лайн каталога. Там от дясно е някаква мацка и няма цена  newsm78

# 650
Ами за гледам он-лайн каталога. Там от дясно е някаква мацка и няма цена  newsm78
ами на следващата страница е цената -  от 2-ра до 5-та страница всичко е за едно и също червило  !  Shocked

# 651
ами на следващата страница е цената -  от 2-ра до 5-та страница всичко е за едно и също червило  !  Shocked

Яснооо, значи са някакви нови червила, не стандартните УКР. Аз написах на момичето, от което поръчвам, около половината цветове за мостри Crazy Има ли вече мостри за тях  Rolling Eyes
Вече не ми се иска да поръчвам цяло червило, без мостра преди това. Така изхварлих едно от последните поръчани, само пробвано - не ми хареса как стои.

# 652

Яснооо, значи са някакви нови червила, не стандартните УКР. Аз написах на момичето, от което поръчвам, около половината цветове за мостри Crazy Има ли вече мостри за тях  Rolling Eyes

Нови са червилата , тип матови, само два цвята са с лека перла- Фиг и Гуава.
Има мостри също за тези които разумно предпочитат да опитат.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 20:46 от _re_ge

# 653
  • Стара Загора
За мен са с Sheen завършек, т.е. пастелни и балсамести. Матови бяха онези, които спряха наскоро, от което беше Matte Crimson.
Мостри има да, аз поръчах комплекта от 20 броя, но точно 2 от цветовете (хубавите), са съхранени за следващата поръчка - Tea Rose, Bare Ruby.

# 654
За мен са с Sheen завършек, т.е. пастелни и балсамести. Матови бяха онези, които спряха наскоро, от което беше Matte Crimson.
Мостри има да, аз поръчах комплекта от 20 броя, но точно 2 от цветовете (хубавите), са съхранени за следващата поръчка - Tea Rose, Bare Ruby.

Ивче, ако трябва да сме стриктни много е неясна  терминологията на червилата
Примерно
Shimmer
sparkle
Sneen
Matte
Cream

Мат и криим за мен се припокриват - червила без блясък и перла. Тези ги оприличавам на такива. Sheen сякаш е сповече блясък. Или поне аз така си го представям- без частици , но като лакирано. От Мат серията имаше две светли- Корал Кашмир и Кемъл. Имам ги и двете  и двете много приличат на две от червилата в тази нова серия. , т.е. както казваш балсамести,. Под пастелно обаче аз разбирам друго  - обикновено мек приглушен цвят ( поправете ме ако греша )  а тук има доста дръзки цветове.

обаче Шиин или мат ,новите червила са много необичайни за ейвън като гама и консистенция и много ми харесват.Сякаш имат нещо общо с колордизиак. но онези бяха много ярки - едно н еможах д аизбера.

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 21:27 от _re_ge

# 655
Бърза питанка - Infinite moment или Urban Edge Nights? Първият го е имал, става, втория не съм го мирисала и се чудя..
Мнения?

# 656
Момичета, четката за маникюр, върши ли работа за френски маникюр? Дебела или тънка линия прави?
И какъв бял лак ще препоръчате за бялата линия, може и да не е на Avon.

# 657
Момичета, четката за маникюр, върши ли работа за френски маникюр? Дебела или тънка линия прави?
И какъв бял лак ще препоръчате за бялата линия, може и да не е на Avon.

Това което съм гледала за френския маникюр е че първо овала се прави с тънка четка и после се запълва с дебела. Тази четка е чудесна за оформяне на разделителната линия. На мен ми идва една идея по-дълга в захвата, но е въпрос на навик.

Ейвън имаха комплекти за френски маникюр, основата дори беше с различни нюанси, по телесна по-розовеника , по-бежова. В момента ги няма в каталога обаче. Не знам дали не са спрени, даже имаше и лентички...

Иначе за комплектите за френски сякаш всички фирми за декоративна козметика предлагат такива.

# 658
Привет момичета! Има ли,вече К04/2014?  bouquet

# 659
  • на североизток от Рая
Привет момичета! Има ли,вече К04/2014?  bouquet

Да!

Омръзнаха ли ти вече каталог 2 и 3?

Общи условия

Активация на акаунт