iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 48-та тема

• 48 344
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
И аз съм фен на Giovanni. Реконструктора го дебна отдавна, защото все не е наличен.
В момента е наличен, така че действай  Grinning

За съжаление пари не са налични в момента. Laughing

Някой да препоръча рибено масло на капсули, за възрастни?

Смърфиела, средата на декември е, всички пратки закъсняват. В момента чакам от Англия, САЩ и Китай, всичко се бави.

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 586
Смърфиела,
Ако не го правиш досега - може да пробваш дълбоко почистване на скалпа и косата от натрупани силикони и минерали /от водата и от козметиката/. Често това е причина за омазняване на корените и за недобрия изглед на косата.
С уговорката, че не съм го пробвала лично, но съм чела добри отзиви и предвид факта, че момичетата харесват продуктите на Джовани, в сайта има това:

http://www.iherb.com/Giovanni-Golden-Wheat-Deep-Cleanse-Shampoo- … ;sr=null&ic=1

За сухите краища - масла, силиконови продукти...хидратация само по дължините... Peace

Успех! Flowers Sunflower
Безплатните мостри :http://www.iherb.com/Free-Samples
Код за отстъпка при първа поръчка  - NEV517

# 587
  • Бургас
И аз съм фен на Giovanni. Реконструктора го дебна отдавна, защото все не е наличен.
В момента е наличен, така че действай  Grinning

За съжаление пари не са налични в момента. Laughing

Някой да препоръча рибено масло на капсули, за възрастни?

Смърфиела, средата на декември е, всички пратки закъсняват. В момента чакам от Англия, САЩ и Китай, всичко се бави.

Бях питала същото преди няколко страници. denis_d ми препоръча това:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Mini-Gels-180-Softgels/23 … ;sr=null&ic=1

# 588
  • София
miss july ползвам го 1-2 пъти седмично.
Косата ми бе 1:1 с това което е  описала Смърфиела. Има ефект - по-жива, с блясък и сякаш се  е уплътнила. Доволна съм. Системно приемам и добавки от сайта. Омега, витамини, антиоксиданти и ензими. Може би иде реч за някакъв ефект от тази "комплексна грижа"Wink, но като цяло Джовани ме кефят. Ползвам и за кожата  на лицето  едно от техните неща. Е този овлажнител http://www.iherb.com/Giovanni-D-tox-System-Replenishing-Facial-M … l-oz-118-ml/29897. Допада ми и той.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 14:21 от amia_a

# 589
miss july, благодаря.   bouquet Знам, че се обсъжда често, но аз поръчвам предимно козметика и за хранителните добавки не чета внимателно.

# 590
  • видин
Здравейте, има ли някой, който поръчва от сайта до Франция - интересува ме как се освобождават пратките? Има ли възможност да се получи на адрес без да се минава митница и до какви пари става това, както тук е до 30 лв?

# 591
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Моята коса напоследък цъфти ужасно. Насочила съм се към този продукт:
http://www.iherb.com/Giovanni-Nutrafix-Hair-Reconstructor-6-8-fl … ;sr=null&ic=1
Някой поръчвал ли го е? Как ви се струва? Очаквам от продукта да заздрави, уплътни косъма и да предотвратява цъфтеж и накъсвания.

При моята суха коса този реконструктор не свърши никаква работа - не го намирам по-различен от средностатистическа маска, затова и спрях да го ползвам. Определено не е моят продукт, но помня, че го поръчах по препоръки от темата, така че със сигурност има и доволни от него.  Peace

# 592
Мишана, не съм почиствала скалпа по-различно от със шампоан  Mr. Green Ще добавя този измиващия на Джовани в уиш листа и със следващата поръчка ще го пусна. И овлажнителя на amia_a ми хареса. В момента пия от шуслеровите соли, и приемам 11, която е за коса, кожа и нокти, но ефект няма. Чакам си една коластра и мултивитамини, дано постигна поне някакъв ефект за кожата си. Praynig

# 593
Има ли в сайта ямайско черно рициново масло?

# 594
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, има ли някой, който поръчва от сайта до Франция - интересува ме как се освобождават пратките? Има ли възможност да се получи на адрес без да се минава митница и до какви пари става това, както тук е до 30 лв?

На 14.12. късно вечерта направих първата си поръчка от сайта до Франция /стойност 17 долара/.
На 16.12. получих мейл, че е изпратена.
Срокът на доставка до тук, според сайта, е 6 дни. Ще видим дали ще има забавяне заради периода, в който сме.
Като се получи, ще пиша как е станало - поща, митница, такси и др.

# 595
  • София

Сайтът не предлага това масло

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 596

Сайтът не предлага това масло

Благодаря ти,Денис!  bouquet Как да комбинирам Колаген и Инозитол ,как да ги приемам? newsm78

# 597
  • Варна
Мислите ли, че мога да мажа телцето на двумесечно бебе с чисти масла - кокос, какао. А зърната си с кокосово за ядене и после без да мия да сучи от тях. И също коластра или какво мога да си поръчам за пиене на имунната система, също някакви вит и минерали сега докато кърмя. Hug

# 598
  • София
didabs
За Колагена и Инозитола - Колагенът  е добре да се приема на гладно, а Инозитолът да се приема далеч от кафе - само с това се съобразяваш
Всичко зависи от режима / ставане сутрин, хранене и т.н./
Напр. аз ставам рано, пия кафе и след 2 часа пия инозитол, след час пия Протеин
Колагенът може да се изпие и вечер на гладно преди сън / ако вечеряш рано/

# 599
Някой има ли впечатления от този продукт http://www.iherb.com/Now-Foods-Thyroid-Nutrition-90-Veggie-Caps/ … p;sr=4&ic=186 Ползвал ли го е?
Подходящо ли е за тиреоидит на Хашимото?

Код за първа поръчка в iHerb  GZK337

Общи условия

Активация на акаунт