Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 273
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
От facebook: Уроците на Регина Брет:

http://jenskologia.com/2013/11/regina-bret/

# 136
Май и аз като повечето четящи тук,само чета без да пиша Blush.Нямам спомен как попаднах на темата.Следя я от около 3 години,но на периоди.Чета 2-3 месеца,спирам и пак започвам.Прилагала съм много от техниките,дори наскоро видях списъкът с желания писан на 12.01.2013 повечето от тях са изпълнени.Не спазвам новолунията,но ако е новолуние-още по добре.
Помагате ми в трудни моменти(макар и да не знаете)  bouquetБлагодаря ви ,че ви има.

# 137
  • Пловдив
Темата за подсъзнанието винаги ме е вълнувала и вероятно това е причината да попадна тука
Много съм Благодарна на всички пишещи и поддържащи темата   bouquet  bouquet  bouquet

# 138
Много се радвам, че споделихте Благо-даря, че ви има, че има тази тема, че днес съм тук, че ме има, че виждам красивия изгрев, че усещам полъха на вятъра, че имам работа, че имам покрив над главата, че имам какво да сложа на масата, че имам хора около себе си, които ме обичат, че бизките ми и аз сме здрави, че умея да обичам, че умея да дарявам любов, че Вселената ми помага и винаги изпълнява желанията ми, че се уча от грешките, за уроците, които ми дават Вселената и Господ, че съумявам да се поуча от всичко, което става около мен........Така мога да продължа още много. Има много неща, за които можем да бъдем благодарни, едва когато осъзнаем това, можем да оценим по - големите неща. Аз отдавна научих този урок, но май го бях забравила, сега искам да го предам и тук, но според мен всеки сам трябва да изживее собствените уроци.
Пожелавам ви мислите ви да бъдат изпълнени само с положителни мисли:) Hug babydust7 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

След като Бог направил света, създал и Късмета.

– Къде ще идеш? – попитал  Творецът.

– Ще намеря най-мързеливия и ще остана с него – отговорил Късметът.

– Как така?! Толкова работливи хора има по света, а ти при най-мързеливия?

– Работливите сами ще ме намерят.

(Кавказка притча)

# 139
  • София
Присъединявам се към онези, които с удоволствие и благодарност четат тук. С вас денят е по-хубав! Grinning
Днес имам особена нужда от подкрепа! Стискайте ми палци! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 140
  • на острова на мечтите
Интересни неща сте споделили! Аз попаднах тук благодарение на една приятелка. Отначало не пишех, не че сега пиша много Mr. Green, но чета редовно, когато мога Mr. Green. При мен нещата се получават точно тогава, когато наистина имам нужда, намирам точният специалист, срещам нужният човек, този, който може да ми помогне,и т.н. все   този дух. Когато обаче искам неща, без които мога да мина, колкото и да се пъна не се получава Whistling Mr. Green
Пращам много светлина, на който има нужда, късмет и леко и безпрепятствено изпълнение на желанието Hug

# 141
Мили момичета,
Аз попаднах тук напълно случайно. Току що бях загубила бебето си (аборт) и сякаш светът беше приключил за мен. И се ровех безцелно в нета и попаднах на темата. Абсолютно случайно. Изгледах филма за подсъзнанието. И някак си повярвах. Четях ви вски ден (сега също) и в някакъв момент повярвах. Повярвах, че ще имам своето дете и ето, сега е вече почти на една годинка, живо и здраво!
Благодаря всеки ден, че съм попаднала на вас! Бъдете благословени с много изпълнени мечти!
П.С. имам нужда сега от положителната ви енергия, предстои ми да разбера резултатите от един хистологичен анализ и... стискайте ми палци!  Hug  bouquet

# 142
Аз не знаех, че има филм за подсъзнанието. Как се казва?

# 143
Аз не знаех, че има филм за подсъзнанието. Как се казва?
Алинна,разгледай подробно първа страница на темата.Там има много интересни неща и отговори на много от въпросите ти може би.А филма да не е Тайната?И филми има на 1ва страница.Късмет Simple Smile

# 144
Е, ако става въпрос за "Тайната" него го гледам поне по веднъж на седмица.  Simple Smile А първа страница си я гледам редовно и преглеждам.

# 145
Да, за Тайната говоря.

# 146
Момичета, да ви почерпя, днес синът ми има имен и рожден ден Simple Smile става на 15г.

И да споделя за моето намиране на темата, стана също съвсем случайно ровейки се да намеря спасението от психо дупката в която бях изпаднала тогава.
Благодаря Ви!  Hug

# 147
svedd
жив и здрав да ти е! Всичко друго да постигне с разум!
Весел празник!

Аз намерих темата случайно, няколко месеца след като една приятелка ми каза да гледам "Тайната".

Прекрасен ден ви пожелавам.

# 148
  • София
svedd, жив и здрав да е синът ти и много да те радва!   bouquet

# 149

svedd,много здраве щастие и късмет на синчето ти и на майка му  Wink   bouquet и веднага давай рецептата за баницата, за да я направя и аз за моите канибали, защото аз съм на нисковъглехидратна диета и не мога да си я позволя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт