Забила съм се в Теско, Амазон и М&С и чакам нещо, незнам какво. Нищо не мога да си харесам, а и няма особен избор. Пък ми трябват. Имам няколко бодита само в обръщение и кръста на малкия редовно е гол. В Продавалника не мога да си харесам пак 
Видях едни дрешки на Картърс и очите ми останаха на тях, обаче те са американска марка, а доставката ще ми излезе златна и нито ми се дават, нито имам толкова излишни пари. Хем гледам да е хубаво, пък ако може и да е по на далавера
Ей това намерих http://www.aliexpress.com/item/Short-Sleeve-Bodysuits-Carters-Sl … -6/879552508.html ама пак не ме дръпнаха. Само 4 бодита са и другото са явно подложки за повиване.
Хич не те мисля тебе с момичета. Има толкова голям избор за момичешки фръцливи дрешки. За капак са и доста по евтини от момчешките
Това за мен беше добре, когато купувах дрехи за себе си, но напоследък нищо не съм си купувала, а целия бюджет отива за децата.Мисти ах варачанка такава
Кумицата ми е от Враца и много си я обичам.
при нас обикновено сладолед в неподходящият сезон ги предизвиква тия гърлоболи. Щом при вас помагат действайте, само не разбрах, при личната лекарка с час ли ходите

. Днес си хванах мечтаната сокоизтисквачка на Филипс
Само ние тук още живеем в 15 век , когато се слушаха старите бабички, чието верую беше каква огромна вреда нанася той на гърлото. Да ама не