Аватарнa Tема 43 - Да стягаме куфарите и на път

• 24 630
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря още веднъж на всички! Направихте празника ми още по- хубав Hug !
Сисе, не се притеснявай, всичко ще е наред  Peace !  

Имах доста идеи за играта, но не намерих подходящите снимки Simple Smile .Видях хубави интерпретации, интересна ще е играта Peace .
Хайде, от мен лека вечер и наздраве! Wine Glass

# 676
Ехаа, честит празник на всички празнуващи днес! Реколта '98,  Ерин, Кати бъдете живи и здрави  Hug
Скоро се присетих за тая игра с конеца, и не можах да се сетя за нито една фигурка как се правиха  Laughing
П.П. Сис  Praynig

# 677
Честит имен ден на дъщеричката ти,la vida loca!Да ви е жива и здрава,много радост да ви носи  bouquet

Честит имен ден,К А Т И!Да си здрава,щастлива и обичана  bouquet

Честит рожден ден,erin_niki!Много здраве,късмет,радост,щастие и любов ти пожелавам.....Наздраве!!!

# 678
И аз съм готова за играта. Бях си спретнала доста по-ведри дрешки, но провокирана от един днешен разговор ще участвам с това

Текст към дрешките, Sellene  ако е много дълго може да го съкратиш, а може и без него

Скрит текст:
Накога отдавна...
Не толкова отдавна беше време, когато можеш:
1. Да отидеш до телевизора и да го включиш от копчето на стабилизатора. (за дистанционно не бяхме и чували)
2. Да сложиш индиго между два листа и на пишещата машина „Марица-23” да напишеш нещо  в два екземпляра.
3. Да се вълнуваш силно, когато "пуснат" в магазина маслини, агнешко, портокали, банани.
4. Да се наредите всички от семейството на опашка за банани преди Нова Година и всеки от вас да се прави, че изобщо не познава роднините си, защото дават само по 1 кг и то зелени (нищо до нова година ще озреят)
5. Да се наредиш в петък в 6 часа за хляб за да успееш да вземеш 3 хляба (събота и неделя няма от къде) да знаеш че ще ти дадат 2 топли и един студен и стар, но да се радваш.
6. Да се направи вноска за кола или апартамент още с раждането на детето, та ако има късмет м/у 18 и 25 му годишнина може да му излезе номера и това да е празник за целия блок
7,8,9 ...... 100....1 000 000
Жалко че не беше още по отдавна и добре че е достатъчно отдавна та детето ми да не познава този живот.

# 679
  • Once there was a Hushpuppy...
Малко със закъснение, по нощите..
Честит Имен ден на всички празнуващи в темата!  bouquet

# 680
  • Once there was a Hushpuppy...
Хайде готова съм Flutter

Имало някога.......музиката на 80-те и най-големите й представители Heart Eyes
Поп иконите на 80те Peace

Добро утро! Hug

# 681
Добро утро! Hug
Ето ме и мен за играта- с любимия ми грамофон,който в моето детство и ранна младост беше единствения уред,на който можеше да се слуша музика. Още помня вълнението,с което очаквахме нова плоча,особено ,ако не е българска.  Wink

п.п. Ради,мислех си ,че аз съм станала рано ,но ти направо ме разби!  ooooh!

# 682
Добро утро   bouquet
Успешна и хубава седмица на всички ви желая!
Болничките ,бързо оздравяване  Hug

Нези ,Ради с много хубави спомени ми започна деня като ви видях ,много сте хубави и интересни всички  Hug
Интересна игра  Peace

# 683
  • София
Някога отдавна беше хипи движението.
Аз съм хипи,и котарака е хипи. Hug

# 684

Аз съм хипи,и котарака е хипи. Hug
Супер си  Joy

# 685
  • София
Може известно време да понося ник Хипи Слива.Звучи добре Heart Eyes

# 686
Добро утро!

И честити празници на патеричка на всички, които са имали повод.    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
  /събота и неделя ми е трудно да се добера до компютър и ви изтървам/

А пък какви сте хубави всички  Hug Hug Hug Пак ще е трудно във вторник  Crazy

Прочетох и за болнички, не разбрах кои са, но бързо, бързо да оздравяват  Praynig Peace

Приятна седмица на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 687
Добро утро момичета и честита нова седмица, да ни върви много тази последна седмица на ноември.
Да кажа нещо за втората картинка от подписа, че и се загуби чара като я намалих - петък, опашка за хляб, мацката е успяла да купи цели 4 хляба и си тръгва съпроводена от завистливите погледи на хората от опашката, които ще чакат още часове и не се знае дали ще се доберат до заветния къшей.

# 688
  • София
Ох,Баба Яка,какви спомени носиш Sad

# 689
Хипи слива, как ги мразех тия петъци през ваканцията, вдигат те в 6 да се наредиш пред супера за да успееш да купиш хляб за събота и неделя и бабичките като почнат да те пререждат и да се правят че не те виждат (ама какъв тренинг за скандали имам от тези опашки  Mr. Green). Чакаш поне до 11-12 ч. да го докарат хляба, после докато ти дойде реда и целия петъчен ден ти е отишъл там, няма време за игра.
Мислех да покажа веселото и безгрижно детство на село, но понеже всички сте с весели комбинации, реших да внеса малко драматизъм  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт