Аватарнa Tема 43 - Да стягаме куфарите и на път

• 24 636
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Честито на всички КАтета! Hug Да ви е живо и здраво името, а също и всичките реколти! Mr. Green  bouquet

Ерин, бъди здрава и обичана и весело изкарване! Hug

Ха, и аз за динозаврите се бях сетила! Crazy

# 661
Честит рожден ден, Ерин! Здраве и много любов  bouquet  ura  ura

Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet

И аз съм готова за играта с един проект на Джими Нелсън.

"Преди да си отидат" е дългосрочен проект на фотографа Джими Нелсън, който ни среща с над 30 изолирани и бавно загиващи племена от целия свят.
Скрит текст:
Джими прекарва по 2 седмици при всяко едно от тях, запознава се с техните традиции, взима участие в ритуалите им и ги заснема по един особено привлекателен начин. Неговите детайлни фотографии показват уникални накити, прически и одежди и т.н. Според Нелсън неговата цел е да се увери, че светът никога няма да забрави как са се вършели нещата някога: „Най-вече исках да създам един амбициозен и естетичен фотографски документ, който да издържи на времето. Един труд, който ще бъде незаменим етнографски архив на бързо изчезващия свят.“

Подпис - Нимба/ Намибия/,  Казахи/ Казахстан/ и отново Маори

Повече фотографии

Официален сайт
BEFORE THEY PASS AWAY

# 662
  • КиТ
Някога отдавна.... една млада жена,бе изпаднала в тъга и самота,вперена в празния зимен град....

# 663
Честит празник на всички празнуващи днес Hug Оказа се, че сте много, надявам се не съм пропуснала някой Grinning

Запаметените сте до тук Peace

Лока, много са интересни тези фотографии, разгледах първи линк. Като имам повече време ще седна да разгледам по-подробно и сайта. Само, че първата в подписа не е ли Ненец/ Русия Thinking

# 664

Ха, и аз за динозаврите се бях сетила! Crazy
Явно котколюбителите мислим еднакво. Laughing

Лока, много интересни фотоси и инфо ни предоставяш.   bouquet

# 665
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Благодаря, момичета за пожеланията, за порасналото ми мимиче  Hug Hug Hug

Ерин - да си здрава и много щастлива   bouquet

И аз съм готова за играта:
"Някога отдавна ... гледах на живота през розови очила ... хубаво беше ..."

Аватар: 
Скрит текст:
Подпис:
Скрит текст:

# 666
  • София
Леле,колко съм изпуснала.
Еринче,честит рожден ден!Жива и здрава,обичана,усмихната!
Ла вида лока,честито ти пораснало момиче!Да е здравичка и много да ви слуша!
Кати,със здраве да носиш името си!
За играта хич не съм готова.Ужжжасно бях заета този уикенд,ще се постаря за утре,но ако не измисля нищо само ще гласувам.

# 667
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Поздравления за страхотната идея, Лока, с огромен интерес разгледах всички фотографии от линка Hug.

# 668
  • Варна
След динозаврите, следващото, което ми хрумна е да покажа детето-от 3,600 до сега. Laughing
Ама ме гложди да участвам с лични снимки! Laughing
Затова май ще заложа на котките ни Laughing(сефте). Обаче, за целта трябва да открия бебешките им снимки, засега с неуспех. Заради преинсталацията.

# 669
  • София
Честит рожден ден, Ерин!  nbirthday Да си жива и здрава, много обичана и уважавана!   bouquet
Честит имен ден на Кати и на дъщеричката на Ла вида лока!  Tada

Аз няма да участвам в тази игра, ако мога, ще гласувам.  Hug
Скрит текст:
Утре сутринта заминавам на едноседмичен лагер в Бяло Камъне с ученици, стискайте палци всичко да е наред, че съм много притеснена.  Praynig

# 670
  • София
Аз стъкмих набързо една крем супа с коприва и се заемам  Laughing Имам някакви идеи, чудя се за едни лични снимки.

# 671
  • София
Сисето
Скрит текст:
Стискам палци всичко да е наред.Не се притеснявай.Сигурна съм,че много ще те слушат.И после на всяка цена да разкажеш Hug

# 672
  • София
Ей мЪ  Laughing преоблякох се. Текст..не знам, то е ясно какъв е замисълът Rolling Eyes

# 673
И аз готова.
Някога преди,когато игрите не бяха само спомен...

# 674
  • В Космоса
Ооо, Туон, любима игра. Heart Eyes Как се казваше? С майка ми редовно я играехме.

Общи условия

Активация на акаунт