"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-199.15 « Четв

• 46 635
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Тук е с по-добро качество:  Peace

https://www.facebook.com/photo.php?v=1417610958471852

Episode 9, fragment 2

I learnt abandoning before loving Mira... On top you, a comet I have never known... You are so beautiful when looked from a distance. When I come close I am so afraid of going blind

Mr. Green Mr. Green

Най-после и Яман да се уплаши от нещо  Laughing Laughing
Ама и така е хубав  Flutter

# 31

Е, как да не го целунеш, след такива думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

smile3521 smile3521 newsm47

# 32
Аниска, мерси  bouquet за превода на трейлъра.
Яман в последната сцена преди целувката им ми изглежда все едно, ще заплаче всеки момент, вижда се колко е измъчен горкия и все едно се страхува да се отпусне. До вчера дори не смееше да си помечтае да има Мира, а сега дори, ще я целуне, направо е шашардък. Joy
Някак си не му се получи да се страхува от високото, не му повярвах, че го е страх. Mr. Green

# 33

Благодаря  за новата тема   bouquet

Наде , Честит Рожден ден на съпруга ти ! Да сте живи и здрави цялото семейство !

Е ,  ама Чаатай много стреснат го играе  Joy Joy омагьосан от любов  Joy Joy ,страхлив , плах,  ,ама колко да е плах  Joy Joy. Все пак е студент достатъчно голям го показват в сериала . Малко ми е прекалено това ,ама да видим и серията

А , че не му се получи страха от високото си права Наде  Hug

# 34
Мхммм еее перфектен е! Чудесенннн! Heart Eyes

И аз от фрагмана не повярвах, че го е страх по - скоро ми стана смешен. Нямам търпение за серията в петък.

Явно следваща серия ще е посветена на Ямира. Flutter Айде да видим Серенайката!  Flutter Щом е спечелила по анкетата нека се докаже.  Laughing

# 35
Аниска, мерси  bouquet за превода на трейлъра.
Яман в последната сцена преди целувката им ми изглежда все едно, ще заплаче всеки момент, вижда се колко е измъчен горкия и все едно се страхува да се отпусне. До вчера дори не смееше да си помечтае да има Мира, а сега дори, ще я целуне, направо е шашардък. Joy
Някак си не му се получи да се страхува от високото, не му повярвах, че го е страх. Mr. Green

Моля, няма за какво!  Wink

Е, може би видяхме само част от страха му и затова  Grinning
И аз мисля, че е уплашен и стреснат не само заради високото, ами и заради това което казваш - че не смееше да мечтае за Мира, а сега тя е пред него и не знае какво да прави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и фрагмана за сваляне Wink

# 36
Очаквам от Серенай да пораздвижи малко застиналата си физиономия, защото и се предоставят възможности за да се усмихва, и да покаже какво може като игра, иначе, че е спечелила анкетата за най-добра актриса Stop хич не го вярвам, освен ако вота не е манипулиран.
krasi_anna, мерси, Hug ми не му повярвах, че го е бъз от високото и това си е.

# 37
Благодаря за новата тема!Тинче   bouquet

Гледах фрагмана, на това за ослепяването се смях.  Joy

Все една и съща физиономия ми има Серенай,като уточнявам,че съм гледала само 1 епизод и някой друг фрагман.  Laughing

# 38
Как да не го е страх?  Crossing Arms Смешен е,  Laughing   но мисля, че му се получи.   Peace Peace
И аз изглеждам по същия начин във въздуха...  Mr. Green Mr. Green

# 39
Не знам Вие момичета как сте но аз май нещо съм се повредила след АФК. Joy
Знам, че ни предстои хубав епизод изпълнен с мили сцени помежду им, Чаатай се справя перфектно, ноооо нищо не усещам, като ги гледам двамата един до друг. Rolling Eyes И грам не се вълнувам както например когато гледах ФЕмир. Cry Просто поредната сцена която идва и си заминава, и след нея идва следващата, но пък сериала много ми харесва като цяло, и е изпълнен с много въздействащи сцени, но Ямирските моменти не ги усещам, и това си е, а бих искала да е различно.  Cry

# 40
Знам, че ни предстои хубав епизод изпълнен с мили сцени помежду им, Чаатай се справя перфектно, ноооо нищо не усещам, като ги гледам двамата един до друг. Rolling Eyes И грам не се вълнувам както например когато гледах ФЕмир. Cry Просто поредната сцена която идва и си заминава, и след нея идва следващата, но пък сериала много ми харесва като цяло, и е изпълнен с много въздействащи сцени, но Ямирските моменти не ги усещам, и това си е, а бих искала да е различно.  Cry

+1

# 41
# 42
Как да не го е страх?  Crossing Arms Смешен е,  Laughing   но мисля, че му се получи.   Peace Peace
И аз изглеждам по същия начин във въздуха...  Mr. Green Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10 И според мен му се получи.

# 43
  • близо до брега на морето
И аз съм на това мнение. Аз специално започнах да гледам филма заради Ч.но перфектната игра на повечето актьори се потвърди. Имам си и нови любимци-Мерт, Кенан, Ендер и даже Оркунча  Joy Joy

# 44

Общи условия

Активация на акаунт