"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-199.15 « Четв

• 46 721
  • 735
  •   2
Отговори
# 330
танците ги изтървах,ама след серията ще ги изгледам Flutter Flutter Flutter

# 331
И аз мисля, че АШК нарочно викна Фарук. Лошо стана, че той се появи след като Ендер говори със Селим и му разказа кой ще присъства на срещата. Така излезе, че е скрила от него, че и Фарук ще е там. Суде и тя остана изненадана, че мъжът и е в Анкара. Сега ще започне сигурно едно голямо ревнуване.

# 332
Абе на мен ли ми се струва, че Чаатай в тази серия е някак си голям свежар и много добре изглежда за разлика от предходните епизоди. newsm78

Получиха им се нещата на ЯМИРА просто супееер!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Браво на Серенай този път!!! Затова и Чачко изглеждаше така според мен!!! Извади влюбения поглед  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Селим каза по телефона "Ще излизам със синовете си!!!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Яман после разказваше на Мира, че не го е казал за да се оттърве от онази, а отвътре му дошло! Така си и беше!

Фарук направо сваляше Ендер  Shocked Каза и, че били като Мира и Оркун - и приятели и гаджета, докато той не заминал да учи и като се върнал тя била женена или щяла да се жени не разбрах. И тогава той се оженил за Суде - за да я нарани! Но Ендер му каза, че безумно обича Селим!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И после нали му се обади и той и каза, че ако иска може да дойде при нея и тя му каза да идва, но той вика, че много му се спииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сладки. Но после видя снимката и се ядоса. А тя наистина не знаеше, баща и нарочно е извикал Фарук!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 333
Не знаех, че Вахиде участва във Великолепният век!!!  Shocked Shocked

# 334
Не знаех, че Вахиде участва във Великолепният век!!!  Shocked Shocked
Ооо, да, като Хюрем, но нещо не мога да я възприема в тази й роля.
Ани и според мен този път им се получиха сцените, но трябва да изгледам епизода отново защото много пропуснах този път.

# 335
Всички си изкарват яда на тия цепеници  Joy Joy Joy

# 336
Този Тан и на Мерт май ще създава проблеми  #2gunfire

# 337
Този Тан и на Мерт май ще създава проблеми  #2gunfire

Голям е отврат ... Sick Sick В оригинала имаше ли такъв персонаж?

# 338
Не знам Ивве, не съм гледала ОК, но направо ме страшнее от този луд учител. ooooh! Имам чувството, че е склонен на крайности. Sick

# 339
Не знам Ивве, не съм гледала ОК, но направо ме страшнее от този луд учител. ooooh! Имам чувството, че е склонен на крайности. Sick
Направо си е луд за връзване  #2gunfire

# 340

И мен ме хваща страх от тоя.  ooooh!

Сем. Серез -прекрасни!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 341
Яман за какво се записа?  newsm78

# 342
Мерт е голям дечко.
Наистина Селим и Ендер са бонбончета. Heart Eyes

# 343
Оркун пак почна да дърпа перчема, Joy ревнува я.
Лелееее, много е обсебващ този Тан. #Crazy

# 344
22:45 - 23:00 reyting'leri

1) STAR: 7.98
2) FOX: 6.87
3) KANALD: 4.44
4) SMNYL TV: 2.42
5) SHOW: 2.36

Оркун пак почна да дърпа перчема, Joy ревнува я.

Crazy Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт