"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-199.15 « Четв

• 46 679
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Момичета имаме си фрагман,ама в това тубе не ми го отваря  Sad

# 646
пуснаха фрагмента,но не го намирам другаде освен в тубето,а там не може да се гледа #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 647
Medcezir 10.Bölüm Fragman

# 648
Хриси, опитай да го пуснеш като линк.
Ще ходим на караоке бар, значи вярно излезна инфото, което бях публикувала преди време.

# 649
Хриси, опитай да го пуснеш като линк.
Ще ходим на караоке, значи вярно излезна инфото, което бях публикувала преди време.

не става Наде #Cussing out

# 650
Medcezir 10 Bölüm Fragman

# 651
Medcezir 10 Bölüm Fragman

Скрит текст:

Тъкмо щях да Ви кажа, че след малко, ще го отблокират и ти ни зарадва, мерси Жани.  Hug  bouquet
Много, ама много са ми сладки в трейлъра и как хубаво само се гледаха. Heart Eyes
Усетиха се двете лелки, че Ча и Серенай са чудесен тандем в пеенето и сега, ще ги изцеждат докрай, но пък за нас това е супер, а и като се разсвири Яман на китара и съвсем, ще ни е кеф.

# 652
# 653
И учителя е с тях, ooooh! а Хасан и Оркун сигурно замислят поредния си пъклен план. Sick
Най-хубавото е, че, ще имаме епизод а не мач Party както се говореше.

# 654
# 655
  • близо до брега на морето
Благодаря за инфото.очертава се нов проблем-хем психото хем Оркунч - ашкъмчо си пее ама ще има ядове Money

# 656
От тука може да гледате фрагмана ---> https://www.facebook.com/CagatayUlusoyFunPage
Тази страница го е качила.
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Blush

# 657
ох, много са сладки Heart Eyes много хубаво пеят и се забавляват, но докога, като гледам хишниците наоколо Whistling

# 658
От тука може да гледате фрагмана ---> https://www.facebook.com/CagatayUlusoyFunPage
Тази страница го е качила.
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Blush

гледахме го вече мила Peace в по горните ми постове го постнах Hugама мерси все пак Hug

# 659
Благодаря ти, Жани , че качи фрагмана !  bouquet  Hug   bouquet
Яманчи и Мира пак пеят Grinning , сигурно в най-скоро време ще изкарат диск с дуети  Laughing
Хубав епизод ни очаква с изключение на Тан, който ми иде да го  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт