На море в Гърция 2013 - XII

• 81 640
  • 783
  •   1
Отговори
# 375
 Ч.Н.Г с много пътувания из хубава Гърция и много здраве!

♥.Петя.♥. - това са плажовете на Аттика  http://www.greekhotel.com/sterea/attica/attica-beaches/home-gr.htm
Аз обаче също като параход бих предпочела южните плажове. Източните плажове са с повече зеленина. А западните са далече и не бих отишла.

# 376
  • София
Мммм, така, след като ме ориентирахте за селищата на острова, търсенето придоби друг характер и вече набелязах няколко нещица. Страхотни сте, както винаги Hug

Като няма сняг, съвсем ми се ходи на море...Иде ми утре да паля кашоните, не е нормално това...

# 377
ЧНГ 2014!

Много моля тези, които избраха да празнуват Нова година в Александропулис да споделят впечатления от обстановката,хотела,цени......за да сме наясно за напред  Simple Smile

# 378
  • София
За много години, банда  !
Пожелавам на всички през новата година: повече борисовско самочувствие, орешарски непукизъм, станишевски стоицизъм, местанска екзактност, барековска лудост, догански хонорари, воленско пътуване и депутатско ваканцуване, всичко останало вие си го имате! Simple Smile

Моля, да ми препоръчате изпробвана вила/къща на Вурвуру, подходяща за самостоятелно настаняване на 2-3 семейства с по 2-3 деца. Нещо 4-6 стаи, по възможност на брега на морето или близо до него.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 14:28 от bibi

# 379
Биби, да ти се връща Wink
Къде се бутам и аз за Вурвуру, дето хич не го разбирам и харесвам, ама много от къщите са големи и няма да ви свършат работа за самостоятелно настаняване на компанията. Виж Горгона, тя е с шест стаи. Но вътре не знам как е и що е, така че не отговаря на изискването за "изпробвано" Grinning

# 380
Честита Нова Година Момичета! На всички пожелавам много здраве и екзотични пътешествия през новата година!!!
И аз чета редовно -  тази година и ние сме се насочили към Закинтос.

Bled искам да ти пиша на лични, но кутията ти е пълна, ако може дай някакъв имейл.
Иначе за сега съм де насочила към хотел в Циливи, но продължавам да проучвам. Корабчетата за екскурзията до Сините пещери и Навагио от пристанището на Закинтос ли се наемат и някакви ориентировъчни цени ако някой може да каже. От Циливи до Закинтос с какво можем да се придвижваме ако сме без кола има ли автобус?
И още един въпрос: Как си резервирате хотел през българска туристическа агенция, през сайтовете на хотела, букинг или....?

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 15:01 от aneli003

# 381
  • в града на вечния купон
Здравейте,
ЧНГ на всички!
Моля за препоръки за Корфу.
Предишни теми има малко коментари,какво трябва да се види?

# 382
  • Младост 4
Привет момичета! Честита Нова Година!

Дойде време за вълненията по летните резервации.  Забелязвам, че голяма група се е насочила към южните Йонийски острови.  Wink Внимателно чета и събирам материал за догодина. Аз за това лято съм си харесала Скиатос, но имам леки затруднения с намирането на настаняване. Търсих, търсих, 1-2 пъти се отказвах, после пак се запалвах и така... Вече съм виртуален спец по Скиатос... само по извивката на плажа познавам в коя част на острова е... Laughing що видеа изгледах с плажове и т.н. Иска ми се да намеря самостоятелна вила за 4 възрастни, 2 големи и 2 малки деца. Писах на няколко вили, но или ни надвишават бюджета, или са заети в нашия период (август) или нещо друго ме притеснява...... Нямам угодия.Mr. Green Общо взето, установих, че Скиатос е скъп остров... повечето самостоятелни вили са с басейни, което допълнително вдига цената. Но ето днес пак засядам и ще пусна още 2-3 запитвания.

# 383
  • София
ЧЕСТИТА ДА ВИ Е НОВАТА ГОДИНА !!!

aneli003 Изпразних пощата, но утре пак ще е пълна. Няма проблем, никога не съм се крила,  много момичетата от темата ми пишат на mail, уважавам волята им, ето го....давала съм го и друг път.
Скрит текст:

Радост Основно бях описала някъде какво да се види на Корфу.

Сали На Скиатос има страхотни вили, малко по-далеч от морето.....

# 384
Здравейте, момичета!
Тази година планираме едно море 6-7 нощувки в Гърция със собствен транспорт.  Понеже ще сме с госпожицата от подписа ми, не  ми се иска да се отдалечаваме прекалено много от границата, макар че мноооооооооого ми се иска да посетим о. Законтос, но  може би следващата година. Не държим на лукс, а да е чисто и близо до морето. Изобщо не знам какво и къде да гледаме, но ще прочета темата от началото, ще се радвам и на препоръки, разбира се.

# 385
  Честита Нова година, дами! Лека и пътешественическа! По-малко работа, повече отметнати дестинации! Четох, че през 2014-та имало 114 почивни дни, така че изявявайте се! На първо място обаче гледайте да сте здрави, вие и хората около вас! Желая ви го от сърце.
  Стана дума за източните райони на Атика. Преди 2 години вятърът ме отвя по тези места за кратко. В едно градче Неа Макри като междинна спирка за Санторини. Градчето-нищо особено. В околността намерихме няколко спокойни плажчета. Ходихме на еднодневна фериботна ескурзия до Евия, Атина наобиколихме да не се забравим и като добавя  хубавото настаняване (айде да направя реклама на симпатягата Крис- англичанин, който като нас е любител на Гърция, нещо повече - от 20 години се е изнесъл там - http://www.verdevilla.gr/index.htm) останахме 5 дни. Добре беше, но за основна почивка не става. Атина е наблизо, духът и витае наоколо и емблематичното гръцко безвремие липсва. Поне на мен.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 22:16 от Anna bel

# 386
  • welcome to the Jungle
Шушулче, май най-близките морски дестинации са Аспровалта, Неа Врасна и в околията. Другият вариант (без ферибот, съответно Тасос) ти е Халкидики.
Доволно близо са - около 2 -3 часа път от границата са. Направете си здравни застраховки и избирайки си местенцето за почивка, гледай наоколо да има здравен кабинет. И да не си забравите акваобувките, че май нашенци търсят спешна помощ в Гърция за вадене на таралежови тръни основно.

# 387
Честита и здрава да е новата 2014 и лятото да ни отведе на страхотни и незабравими местенца!
И аз много бях слушала за тези таралежи и се чудех как ще влизаме като не сме си взели специални обувки, но така и не ги видяхме, а бяхме в Аспровалта, където трябвало да има доста.
Единсвеното с което изобилстваше плажа, но само на доста отдалечените от морето и затревени пясъци бяха бабини зъби.
Тази година планираме да сме на плаж Трани Амудиа, там дали има от въпросните таралежи?

# 388
  • София
Благодаря много, Параход, victorias secret (супер сайт си ми дала   bouquet ) и Anna BelHug Hug Hug  Атина си е голям град и не е като да отиде човек на някой остров, разбира се!  Grinning  Но оставам с надеждата да намерим приятен плаж и там!   Grinning

# 389
tsveta_pile - моркисте таралежи са там където има камъни. Трани амудия е с пясък, така че не би трябвало да има таралежи.

Общи условия

Активация на акаунт