Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега моя вечен въпрос ,дето не мога си отговоря,от къде Фера взе пари за пръстена  Thinking
Ирче, ми нали го купи от сергия а не от златарски магазин и предполагам, че е евтин, не като нейния, който Емир и подари.
Ми пак не мога вдяна,а и като не е от златарски,как толкова време го носи Емко,а той не потъмня ,ама много такива въпроси ми избиват все като гледам  newsm78

# 616
  • У Диспансера ...♥♥♥
е и на мен ми е интересно от къде ги има тия пари  Mr. Green може да са й останали от джобните дето и ги даваше чепика  Joy Joy Joy
Уууу многото пари hahaha hahaha hahaha hahaha
И на Хатиджето и стана лошо и се хвана за сърдечния орган  Joy Joy Joy

# 617
Е то до раждането на Руя има бая,но до срещата с Ферка няма много Peace
Даже според резюметата, които пуснах днес, още в тази серия, ще е срещата им, че даже, ще има и време с Емко да се изпокарат.
Ирче, като малка купих на баба ми Бог да я прости пръстен за стотинки от една сергия на един сбор и той не потъмня, а си беше тенекийка. Mr. Green

# 618
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
РенУ, Hug мой ли да поразчистим малко темата, че ми е трудно като я пускам...пък ти после пак ще си я преработиш... Rolling Eyes
Прави каквото искаш Laughing ако искаш аз да я пусна сега пък от утре сигурно ще захапваш Laughing как каеш ша та слушам Laughing
Еми ако искаш си я пусни днес като си тука...аз кога те нема...ама аз съм принудена да я чистя щот едвам я пускам и стигам да рестартирам компа...както искаш ...ако искаш ти си я пусни , ако искаш аз...ама требе да знам,че ми трябва време за мопа. Hug

# 619
  • София
Наде, гледала съм ги, ама пусто не се сещам, колко са епизодите м/у срещата пред вратата и раждането  Embarassed

Скрит текст:
Аз скоро ще те потърся, че от болести, проблеми, работа и т.н. нямах време  Embarassed

# 620
Рени, Зизун, Вие пак ли, ще си сменяте домакинските места? newsm78
ОК Мишенце, свиркай като имаш готовност.

# 621
РенУ, Hug мой ли да поразчистим малко темата, че ми е трудно като я пускам...пък ти после пак ще си я преработиш... Rolling Eyes
Прави каквото искаш Laughing ако искаш аз да я пусна сега пък от утре сигурно ще захапваш Laughing как каеш ша та слушам Laughing
Еми ако искаш си я пусни днес като си тука...аз кога те нема...ама аз съм принудена да я чистя щот едвам я пускам и стигам да рестартирам компа...както искаш...ако искаш ти си я пусни , ако искаш...ама требе да знам,ч е ми трябва време за мопа. Hug
Хубаво аз ще я пусна  Laughing а аз утре ще те осведомя дали ще ставаш шеф диригент Laughing

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,нямала да има време Ренку,и за това така става  Peace

# 623
Наде май ще се наложи Laughing че на работата нямам място за лапатопа #Cussing out

# 624
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая пък полицията с пейката я влачи,аз нали не гледам тв еле новини,и сега виждам как я влачат  Mr. Green

# 625
Еми ако искаш си я пусни днес като си тука...аз кога те нема...ама аз съм принудена да я чистя щот едвам я пускам и стигам да рестартирам компа...както искаш...ако искаш ти си я пусни , ако искаш...ама требе да знам,ч е ми трябва време за мопа. Hug
Хубаво аз ще я пусна  Laughing а аз утре ще те осведомя дали ще ставаш шеф диригент Laughing
Ок! Hug Ти ше кайш... Laughing

# 626
  • София
Еееее и вие пък,може Емко да и е дал някакви пари да си има Grinning.
Прътенът може да е сребърен,то среберото чак толкоз скъпо не е Rolling Eyes.
Сехер умира да отваря на някой очите,много я бива ,голяма сплетница(тая дума тъй ли се пише newsm78) Mr. Green.
Ох още малко и аз ще се дзверя за незнам кой път Mr. Green" Имаше ли Гюро глава или нямаше "или с други думи жълта възглавница.

# 627
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ренко, Зиз, която и от двете ви да пуска темата, аз съм за намаляване броя на украсителните гифчета, че много тежат при отваряне на темата. Особено за китки като мен, с бавни и стари компютри, е ад. Peace

# 628
  • У Диспансера ...♥♥♥
И Неотказващата ,винаги е облечена много добре  Peace Тоя чак си записва час ,ми то опашки има там как няма си записва  hahaha hahaha hahaha

# 629
Ренко, Зиз, която и от двете ви да пуска темата, аз съм за намаляване броя на украсителните гифчета, че много тежат при отваряне на темата. Особено за китки като мен, с бавни и стари компютри, е ад. Peace
+1 Peace
Проф Hug аз съм с двуядрен процесор и полудевам при пускане...то целата мама забива и даже я пускам без да знам какво съм направила, че не мой ми изведе ''предварителен преглед" по полвин час... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт