Отговори
# 30
  • У Диспансера ...♥♥♥
Благодаря за новата тема!   bouquet

Гледах фрагмана на ПиО.Защо това момиче всеки път преди да се целуне изглежда сякаш ще заплаче.  newsm78
Ми видя ли какво са го накарали да каже Яман,той също е така ще се разциври всеки момент  Joy Joy Joy Joy

# 31
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Гледах фрагмана на ПиО.Защо това момиче всеки път преди да се целуне изглежда сякаш ще заплаче.  newsm78
Страх го е да не ослепее... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 32

Ми видя ли какво са го накарали да каже Яман,той също е така ще се разциври всеки момент  Joy Joy Joy Joy
Той искаше да скочи...виде ли кво почна да се оглежда... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,ми ти за кво се хилиш,на същото което и ние ,не на превода,ами на тия тежки ,тежки слова ,че и пълни с ирония значи  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 34
  • в подножието на планината

Зизу, Hug прочетох превода и така ме заинтригува, че забравих да благодаря...Тенкс! newsm51 newsm51 newsm51

# 35
  • У Диспансера ...♥♥♥

Той искаше да скочи...виде ли кво почна да се оглежда... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Видях,ще падне от виенското,а тя пък като някой хищник се приближава към него  Joy Joy Joy

# 36
Хахахах Зиз, чак сега прочетох превода ти  Joy

Не знаех,че голямата красота води чак до ослепяване  Mr. Green

# 37
горканчо  Joy Joy Joy ще ослепее ама не от красотата й  Joy Joy Joy

тряя му сложат едни очила на Яманчо че не вижда добре  Joy Joy

# 38
Зизуно,ми ти за кво се хилиш,на същото което и ние ,не на превода,ами на тия тежки ,тежки слова ,че и пълни с ирония значи  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти виде ли колко се забавих...не можех да повярвам на чутото... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бъзикам се за превода... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ох, не моа се запрА... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 39
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хахахах Зиз, чак сега прочетох превода ти  Joy

Не знаех,че голямата красота води чак до ослепяване  Mr. Green
При Яман ,явно води,той и затова така я отбягва милия  hahaha hahaha

# 40
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти виде ли колко се забавих...не можех да повярвам на чутото... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бъзикам се за превода... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ох, не моа се запрА... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз,така прихнах ,като прочетох,аз чух корк,ама викам от високото явно се страхува,а той от красотата и било  Joy Joy Joy

# 41

Видях,ще падне от виенското,а тя пък като някой хищник се приближава към него  Joy Joy Joy
тцтц няма измъкване  Joy Joy Joy смятай щом почти беше избрал да скочи от виенското отколкото да я цуне смятай  Joy Joy ама тя го налегна Кобилкина  Joy Joy

# 42

Зизу, Hug прочетох превода и така ме заинтригува, че забравих да благодаря...Тенкс! newsm51 newsm51 newsm51
Илде, Hug виж и ти...да не съм се объркала нещо...ама го вързах по смисъл...

чей пак да се посмеем...Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 43
  • в подножието на планината

Илде, Hug виж и ти...да не съм се объркала нещо...ама го вързах по смисъл...

чей пак да се посмеем...Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тц, не искам да го гледам... Rolling Eyes Сигурна съм, че си се справила чудесно... Heart Eyes  bouquet

# 44
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как ще искаш,то за мен това е комедия,не романтичен момент  Joy Joy Joy
Ама Фера,ква е хубава,а уж тровена била,тая кво го размахва кат пищак това свидетелство  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт