Отговори
# 525
  • София
Дани, много добре Ви разбрах с Ирка, че са си лика прилика казвате, Mr. Green но този е още по-по-най.... Sick
Ето го на снимката с бялата тениска зад Емре Коч/Явуз.

Мммм,ей го моя човек бе,тука не е излязъл най-добре,ама кога е с хеликоптерчето най си го ловим Crazy Heart Eyes
Не е лош учителя по пиано,а и нека да има да се дразни Яманчо,че е по-хубав раздразнен Joy Joy Joy
Ами изостанали сме с модните тенденции,отивам да кажа на милото да си пусне такъв Joy Joy Joy

# 526
  • У Диспансера ...♥♥♥
ооо мон амур  Heart Eyes Heart Eyes

# 527
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ех, че са хубави!!!!!!

Добър вечер, какво си прайкате, Сладки,  Hug Hug Hug

# 528
  • У Диспансера ...♥♥♥
Марче,обичайните неща  Hug Hug

# 529
Миши Hug ша пращаме половинките си на фризьор да са по модата Mr. Green

# 530
  • София
Оф,незнам,ама това първия филм,за ПО говоря,дет във всяка серия има някой с карирана риза,какво е това нещо,ту Яман,ту Мира,не харесвам карирани ризи,ама въобще smile3516.И нищо тийнеджърско в облеклото не виждам на главните,единствено Мерт по така го докарват,скъпи марки ги обличат,пък толкоз грозни дрехи Naughty
Мариетче, Hugздрасти Heart Eyes

# 531
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Миши Hug ша пращаме половинките си на фризьор да са по модата Mr. Green

Рени, Hug Hug Hug аййййй ама много фешън ще станете по семейно му   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирка,  Hug Hug Hug - признавам си и аз без бой, като прочетох, че Серка имала връзка с някой си там - женен с дете, първата ми мисъл беше - усещането ми за момичето, правилно е било,  Joy Joy Joy

# 532
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Оф,незнам,ама това първия филм,за ПО говоря,дет във всяка серия има някой с карирана риза,какво е това нещо,ту Яман,ту Мира,не харесвам карирани ризи,ама въобще smile3516.И нищо тийнеджърско в облеклото не виждам на главните,единствено Мерт по така го докарват,скъпи марки ги обличат,пък толкоз грозни дрехи Naughty
Мариетче, Hugздрасти Heart Eyes

Ехо, привет,  Hug Hug Hug май и Емир го имаше с карирани ризки, ама от ФЕМИР хич не ми се набиваха, но си права странно ги обличат тука

# 533
  • У Диспансера ...♥♥♥
То не винаги ,когато е скъпо означава ,че е хубаво ,или когато е модерно,на някои му стои добре,уж имат там такива за дрехите,а хал хабер си нямат от тая работа,ми те Хандела я обличаха 200 пъти по-добре,за сметка на Ферка,един път не е било на Хандела,да не ми хареса тоалета ,евала значи на тоя който отговаряше за дрехите и  Heart Eyes

# 534
  • в подножието на планината
Оф, не мога да си кажа името...толкова съм изморена... ooooh!

Чей да перна една красива Хазал, че тая Серка нещо ми боде очите... Mr. Green

И едни младоженци... Heart Eyes

# 535
Аз ви оставям че ми е изморено Rolling Eyes

Зиз Hug
Скрит текст:
Ще пуснеш ли тема като приискат Rolling Eyesох сабах намерих място на лаптопа и кат дойде стоката и до там ooooh!ако не му намеря място утре като наредя всичко че и утре чакам стока #Crazy ще трябва да ги правиш пак ти Rolling Eyes че аз ще съм от 7ч сабах до към 10-11 вечерта ooooh!

# 536
  • У Диспансера ...♥♥♥
Окапахте ,като зрели круши всичките,а има 2 епизода днеска,аз с кой ще си ги коментирам  Mr. Green

# 537
Извинете ме че не пиша но гледам един испански филм който ми хвана окото.
Приятно гледане на тези който ще гледат 2-та епизода по бтв от време на време може да се включвам. Hug
http://www.youtube.com/watch?v=wCuM5mSu6EI
http://www.youtube.com/watch?v=5FhEKAzSprE
http://www.youtube.com/watch?v=JX-1q_Lpzp8
Поздрав за всички нека се разкършим.
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 538
  • В света на мечтите... ❤
Хади приятно гледане на ФЕмирския кекс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug

# 539
  • София
Ей ма тука съм за коментарното студио аз Heart Eyes.
Шефче, Hugако имаш нужда нещо от помощ свиркай,аз съм айляк Hug
Приятно гледане Hug
Гале, Hugмерси  bouquet
Хандела и за мен не е имало случай кога зле е била облечена Naughty

Общи условия

Активация на акаунт