ГАБРОВСКА превъзходна ...

• 94 975
  • 467
  •   1
Отговори
# 285
Моето дете беше в Мечо пух и мога да кажа само хубави неща ... Отношението към детето беше много добро , подготовката за училище също . Само двора им не харесвам. А къде се намира ДГ Слънце ?

# 286
Зад блок Здравец,близо е до Спортната зала. Всъщност днес като подавах документи в Мечо пух,директорката ми направи хубаво впечатление. А бихте ли ме ориентирали точно в края на месеца ли излизат резултатите или има определена дата? Че от толкова приказки с директорката ,забравих.    Mr. Green

# 287
А тези мами, чийто деца са ходили на ясла, могат ли изкажат мнение за нивото на яслите в града?  По-конкретно ме интересуват мнения за яслите на Варовник и Колелото.

# 288
Доволна съм от яслите на Варовник. Имат отделен вход от детската градина, просторни, светли и хубави стаи.

Не съм доволно от Мечо Пух -  учителките всячески се мъчат да прикриват ако с детето е станало нещо. Не ми бяха казали, че при разходка едно по-голямо детенце и блъснало моя син  и той е паднал на бордюра и си е ударил главата. Това става е петък след обяд, а в събота започнаха повръщанията и все се унасяше и спеше. Чак след като го заведох в БНМП се обадих да питам какво са яли  и имали други деца с подобни оплаквания, ми казаха за случката. Детете ми лежа една седмица на системи с манитол за да му спадне мозъчния оток. Естествено нямаше никой виновен и наказан за това. Г- жата виновна за случай още работи там. Да не говорим, че един път отивам да го взема по рано / в 15,30ч/  а той не беше в спалното помещение където трябва да е. Веднага се разтичаха няколко г-жи и след 20-тина минути го намериха  на последния етаж в килера  Shocked
Мога още за разкажа за таза градина ...... и все лоши неща. Може би не попаднахме  на добър и грижовен персонал.

# 289
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
А тези мами, чийто деца са ходили на ясла, могат ли изкажат мнение за нивото на яслите в града?  По-конкретно ме интересуват мнения за яслите на Варовник и Колелото.
За яслата на Колелото бих могла да кажа само позитивни неща! Изключително доволна съм!
Чувала съм хубави неща и за яслената група на Варовник.
Като цяло яслите и яслените групи в града са на добро ниво.

# 290
Благодаря!   bouquet

# 291
И аз се чудех сега лятото да пусна малкия на ясла,и след това направо на градината в която ни приемат  newsm78 и... Мъжа ми вика направо на градина.... Пък аз си мисля,че за 2 месеца в яслата ще научи доста неща и ще му е по лесно на градината после. Вие как мислите по този въпрос? Сега съм на тема кръщене,градина и ясла. Дано да се постопли повечко вече,че и кръщенето да мине.   Mr. Green Всъщност за кръщенето официалните костюмчета са доста скъпички,миналия ден гледах костюм за момче 63 лв е златна работа... Вие откъде купувахте дрешки за кръщенето?

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 15:31 от tinna_st

# 292
tinna_st на каква възраст е детето? Ако тази година прави 3 години, препоръчвам ти наистина да обмислиш за директно даване на градина.
Аз съм 100 % за ясла, много съм доволна от обгрижването на децата там, НО за лятото не си струва. През лятото яслите се редуват да почиват- едната юни, другата юли, третата август и ако няма кой да ти гледа детето, ти предлагат сборна група в яслата, която в момента не е в почивка.
По- добре е директно през септември на градина, ако детето ти е набор 2012.  Hug

# 293
Някоя мама може ли да ми обясни как стои въпроса с детките кухни в нашия град?
В интернет нищо не намерих,а нямам познати майки,който да ми обяснят.
Интересува ме от каква възраст са,къде и дали сте доволни от храната.   bouquet

# 294
tinna_st на каква възраст е детето? Ако тази година прави 3 години, препоръчвам ти наистина да обмислиш за директно даване на градина.
Аз съм 100 % за ясла, много съм доволна от обгрижването на децата там, НО за лятото не си струва. През лятото яслите се редуват да почиват- едната юни, другата юли, третата август и ако няма кой да ти гледа детето, ти предлагат сборна група в яслата, която в момента не е в почивка.
По- добре е директно през септември на градина, ако детето ти е набор 2012.  Hug
Благодаря ти за вниманието  Hug Ами всъщност ще правим 3 годинки октомври,точно набор 2012 сме . ще обмисля пак,като гледам направо на градина наистина ще е най добре Simple Smile

# 295
Някоя мама може ли да ми обясни как стои въпроса с детките кухни в нашия град?
В интернет нищо не намерих,а нямам познати майки,който да ми обяснят.
Интересува ме от каква възраст са,къде и дали сте доволни от храната.   bouquet
Здравей. Аз преди една година взимах детска кухня на малкия. КАто цяло я ядеше,но започна да казпризничи,не искаше кремовете им,супата не му стигаше. Храната понякога е страхотна,понякога....Записах го на детска кухня на 1 Годинка и вземахме храна от пункта на центъра,че ни е най близко.

# 296
Относно Детска млечна кухня:
Записването става вторник и четвъртък в Детска ясла "Зора", която се намира в близост до 8-мо основно училище. Носи се акт за раждане и бележка от педиатъра, че детето не страда от хранителна алергия.
Като цяло е от навършване на 10 месечна възраст, има бебешка, преходна и голяма кухня. Делят се според  големината на хранителните частици. Може и по - рано, ако имаш бележка от лекар, че детето няма хранителна алергия.
Тъй като съм привърженик на късното захранване на децата, избягване предлагането на млечни преди навършване на минимум 12 месеца и други, аз записах детето си на 14 месеца директно на преходна кухня. Доволна съм от разнообразието.  Не ми харесва, че десертите са със захар и са основно млечни, затова не ги давам винаги.

# 297
Много благодаря мами Simple Smile   bouquet Значи ще изчакаме още за записването.Само ако можете да ми кажете къде е пункта на центъра ,че не съм го забелязала  до сега  Rolling Eyes

# 298
Дени, не видях да споменаваш 10-те стъклени буркана. Това изискване отпадна ли най-сетне?  Simple Smile

# 299
Много благодаря мами Simple Smile   bouquet Значи ще изчакаме още за записването.Само ако можете да ми кажете къде е пункта на центъра ,че не съм го забелязала  до сега  Rolling Eyes
Старото златарско ателие, до Зодиака.  Hug Дано да съм те ориентирала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт