ГАБРОВСКА превъзходна ...

• 93 281
  • 467
  •   1
Отговори
# 375
Кафенце-66,дори да не се уговориш предварително,няма да останете без лекар,не се тревожи : )
Ние се обадихме на 2ден от изписването,на непозната до тогава лекарка и веднага дойде.
Моите са при д-р Димова в СИАС.Доволна съм,винаги си вдига телефона и има възможност да дойде вкъщи при спешна нужда.Дава смени и в болницата.Но моите деца почти не са боледували и опита ми е скромен все още Simple Smile

# 376
Благодаря за отговора. Това, че си вдига телефона  много ми харесва, така че ще се свържа с нея.

# 377
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Кафенце и аз да се включа за педиатър.
Има много педиатъри, които работят с направления от личен лекар, т.е. записваш си детето при някое ДжиПи  Grinning , а ходиш на консултации при педиатъра. А самото движение на направление те си се оправят между тях, от теб се иска само да им водиш детето  Peace .
Основно, което да гледаш да вдига телефона, дори когато не е на смяна педиатъра. И ако може да прави и домашни посещения.
За твое спокойствие си избери педиатър иначе в болницата "ще се одумат" ако нямаш избран  Mr. Green

# 378
Педиатър на моите деца е д-р Папазова. Приема в СИАС. Досега нямам случай да не си е вдигала телефона. Доволна съм.

# 379
Здравейте мами! Интересува ме някой знае ли дали тук в града има логопедичен център?

# 380
Здравейте мами! Интересува ме някой знае ли дали тук в града има логопедичен център?

Здравей,

мисля, че преди време имаше до реката в близост до заведение Майкъл, една керемидено червена къща имаше отзад до реката и до нея имаше и зъболекар, сега нали направиха нова алея. Зная за добър логопет, който работи в основно училище Васил Левски и детска градина ОДЗ Дъга. Просто не се сещам за името му, предполагам, че като се обадите в училището ще Ви дадат информация.

# 381
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Здравей,

мисля, че преди време имаше до реката в близост до заведение Майкъл, една керемидено червена къща имаше отзад до реката и до нея имаше и зъболекар, сега нали направиха нова алея. Зная за добър логопет, който работи в основно училище Васил Левски и детска градина ОДЗ Дъга. Просто не се сещам за името му, предполагам, че като се обадите в училището ще Ви дадат информация.
Ще ти пусна на лично съобщение телефона на логопеда от червената къща.

# 382
Здравейте,
Обръщам се към вас с молба за съдействие. Нашият колега Тошко Христов от фирма СТС Принт АД, гр. Габрово е в болницата и спешно се налага да му се прелее кръв от рядко срещаната кръвна група А-(отрицателно) или в краен случай О-(отрицателно). Можете да се обръщате за информация към Росица Русева на тел.066/817 132; 089 899 6361 или на адрес: гр. Габрово, ул. Индустриална 63 А, ет.4 стая „Технически сътрудник”. Благодарим предварително на всеки, отзовал се в този труден за колегата ни момент.
Моля да препращате, за да може повече хора да видят поста и с надеждата, че ще успеем да помогнем на колегата ни!
Предварително Ви благодаря!
Росица Русева

# 383
Здравейте! Търся мнения и препоръка за детски нефролог в Габрово за сина ми, който е на 1 г. и 6 месеца.
Благодаря предварително!

# 384
Здравейте! Търся мнения и препоръка за детски нефролог в Габрово за сина ми, който е на 1 г. и 6 месеца.
Благодаря предварително!
  добър нефролог е д-р Киров. Мисля ,че преглежда и малки деца Simple Smile

# 385
Здравейте,
Обръщам се към вас с молба за съдействие. Нашият колега Тошко Христов от фирма СТС Принт АД, гр. Габрово е в болницата и спешно се налага да му се прелее кръв от рядко срещаната кръвна група А-(отрицателно) или в краен случай О-(отрицателно). Можете да се обръщате за информация към Росица Русева на тел.066/817 132; 089 899 6361 или на адрес: гр. Габрово, ул. Индустриална 63 А, ет.4 стая „Технически сътрудник”. Благодарим предварително на всеки, отзовал се в този труден за колегата ни момент.
Моля да препращате, за да може повече хора да видят поста и с надеждата, че ще успеем да помогнем на колегата ни!
Предварително Ви благодаря!
Росица Русева

Открихме кръводарители, но не мога да изтрия поста!

# 386
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Благодаря предварително!
  добър нефролог е д-р Киров. Мисля ,че преглежда и малки деца Simple Smile
На същото мнение съм!

# 387
Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 22:47 от Lexxxyy

# 388
Заповядайте на нова среща на Училището за родители в Габрово - на 23 април от 11ч, в залата на ИМКА - Габрово!
Срещата е посветена на храненето и важните принципи при избора на храна за различните възрасти на децата. Ще имате възможност да се консултирате с д-р Светлана Малинова и да опитате от вкусната изненада, която Ви очаква! Участията са безплатни, благодарение на подкрепата на ИМКА - Габрово и GlaxoSmithKline България!

# 389
Заповядайте на нова среща на Училището за родители в Габрово - на 14 май от 16.30ч, в залата на ИМКА - Габрово!
Срещата с д-р Църова е посветена на отглеждането на бебетата и децата и как да реагираме в спешни ситуации. Участията са безплатни, благодарение на подкрепата на ИМКА - Габрово и GlaxoSmithKline България! Всички присъстващи ще получат подаръци от Baby Nova Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт