ГАБРОВСКА превъзходна ...

• 93 171
  • 467
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Интересувам се от изследване на слуха на 3 годишно дете,което не говори. Логопеда ни посъветва да направим това изследване за да изключим този проблем. Но познати ми казаха,че тук в Габрово не правят изследване на слуха на толкова малки деца,само в София може там имали апаратура.... Моля някой ако има информация за това да ми пише.

# 391
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте! Интересувам се от изследване на слуха на 3 годишно дете,което не говори. Логопеда ни посъветва да направим това изследване за да изключим този проблем. Но познати ми казаха,че тук в Габрово не правят изследване на слуха на толкова малки деца,само в София може там имали апаратура.... Моля някой ако има информация за това да ми пише.
Тина,
Препоръчвам ти консултация  с д-р Белчилов във Велико Търново.  Ако не съм ти изпращала инфо за него, пиши ми на ЛС.

# 392
Мисля , че в Авис Медика в Плевен правят такова изследване

# 393
Тина,
Препоръчвам ти консултация  с д-р Белчилов във Велико Търново.  Ако не съм ти изпращала инфо за него, пиши ми на ЛС.
ходихме при него,а той ни препоръча изследване с упойка,а аз търся друг вариант😉

# 394
Мисля , че в Авис Медика в Плевен правят такова изследване
много познати са недоволни от докторите в Плевен... искат само пари без да си вършат работата. Затова сме се насочили към София

# 395
Ок.всеки си преценява. При мен е точно обратното Simple Smile

# 396
Ок.всеки си преценява. При мен е точно обратното Simple Smile
а на вас правили и са изследване на слуха в Плевен,какво представлява,пак ли е с упойка?

# 397
Не.но ще ражда там и приятелка , която скоро е родила там каза , че са правили на бебето такова изследване. Та за това казах , че там правят. Друго не знам

# 398
Вече и р габровското родилно правят изследването на слуха след писмено съгласие  Peace

# 399
Да,но това изследване го правят само на новородени. А моят син е на 3 години и половина,и ни казаха че не става за това изследване

# 400
Здравейте, момичета, не съм от града, но се интересувам от хубаво място където да отседнем за една нощувка в или около Габрово, по възможност с басейн и подходящо за семейство с малко дете.

# 401

[/quote] много познати са недоволни от докторите в Плевен... искат само пари без да си вършат работата. Затова сме се насочили към София
[/quote]

от кои точно доктори са недоволни? Питам, защото "докторите в Плевен" е твърде общо понятие.

# 402
Можете ли да ми кажете име на хомеопат, който е и личен лекар (педиатър)? БЛАГОДАРЯ

# 403
Можете ли да ми кажете име на хомеопат, който е и личен лекар (педиатър)? БЛАГОДАРЯ
Еленка Борисова

# 404
Здравейте, момичета, не съм от града, но се интересувам от хубаво място където да отседнем за една нощувка в или около Габрово, по възможност с басейн и подходящо за семейство с малко дете.
Синкевица

Общи условия

Активация на акаунт