Остров Тасос 6

• 95 722
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Vivi да това е бара,много благодаря!!!Сега ако ми препоръчате и хубави студиа в близост  Hug Hug Hug
Ние бяхме тук http://www.apartments-esperides.gr/ миналата година. Плажът с бара е близо, малко на север. Само, че няма двор за игра на децата. Бяхме в апартамент No1, който е този с голямата тераса на покрива. Цената втората половина на юни беше 50 евро. Има и някакви приземни студиа и апартаменти, които на мен не ми харесаха.

# 421
За http://www.studios-escape.gr/ - някой да има отзиви?

# 422
Резервирахме в Скала Рахони, Тасос за края на май месец. Имате ли идея как стои въпроса с болниците/лекарите/аптеките на острова? Ще пътуваме с бебе и малко ме е страх...Гледам да не предизвиквам съдбата, но по-добре да имам информация от сега.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 00:23 от barboran4e

# 423
Да и аз питах за болница преди време,но никой не ми отговори,миналата година една жена я ухапа оса на плажа,оказа се че била алергична,настана голяма паника близките и незнаеха на къде да подхванат и какво да предприемат,в Скала Потамия има някакъв лекарски кабинет,но бил затворен лекаря липсвал.Предполагам че в Лименас ще има,но нека който е по-запознат да каже,пък дано не се налага!

# 424
Все пак май се спрях на Авра и на още едно местенце (на Ситония обаче).  Rolling Eyes
Ние бяхме много про ол инклузив насочени, но тази година решихме изцяло да обърнем концепцията. Обаче вчера едни приятели казаха, че не било за нас, децата ни били прекалено малки. На 1,5 г. и на 4 г са. И сега започнах да се чудя  Crossing Arms Някой от Вас ходи ли с "тоолкова" малки деца, без да има осигурена храна?  newsm78

# 425
Медицинският център е в Принос.
Информация, телефони на лекари, аптеките
Още телефони тук

Крокодилка, и с толкова, и с по-малки, и със средни, всякакви Simple Smile Няма страшно. Приятелите ви може би нямат опит в пътуване с деца на свободно изхранване, затова така говорят. Какъв е проблемът с осигуряването на храна? Ресторанти има, магазини - също, студиата са с кухня и барбекю. Храната в Гърция не е като храната на морето в България, даже нищо общо няма.

# 426
  • София
С толкова малко дете съм била на море в България, но в нашия случай - не виждам каква е разликата с Гърция. Simple Smile За сина ми носех храна, консервирана в бурканчета от пюрета. На морето само я стоплях. Не съм я носила на гръб, не ми е натежала. Транспортирах бурканчетата с хладилна чанта, в хотела ги държах в хладилник. Не съм се занимавала с готвене, вместо с плажуване. Simple Smile

Миналото лято водихме на Тасос с нас племенницата ми, която е много, много трудна на ядене. Майка й също беше сготвила храна и я беше затворила в малки бурканчета. Изхранвахме я по същия начин. Simple Smile

# 427
Аз изобщо не съм готвила на море, освен някакви филийки или мюсли за закуска, и кафе за големите Simple Smile
Бурканчета съм носила преди да навърши 1 година (два пъти е била на море в Гърция и веднъж в Кипър в този период), след това винаги е яла където и ние, каквото и ние. Оплаквания нямам.

# 428
  • София
Параход, зависи от детето. Моят син беше немислимо да яде ресторантска храна - той и вкъщи не ядеше от нашите неща. Готвех специално за него поне докато не навърши 4г. Така че това с бурканите го споменавам като възможност - ако някое дете е по-претенциозно към храната си. За мен това беше решението с изхранването по почивките ни.

# 429
E така е, ти си съвсем ентусиаст Grinning
Важното е, че варианти има за всички.

# 430
  • София
Момичета, ние заминаваме на 1.5 ето тук:http://www.booking.com/hotel/gr/porto-gatos.bg.html?aid=357023;l … 06bc51ccca;dcid=1
Някакви отзиви?

# 431
  • Варна
Обаче вчера едни приятели казаха, че не било за нас, децата ни били прекалено малки.

И с двете деца и с двете внучета сме били на море преди да станат на годинка и то не само тук на десет минути от къщи ами и в Турция и Гърция

# 432
И ние и миналата година бяхме в Гърция с двамката, малкият беше на 8-9 месеца, ама бяхме на ол инклузив, затова се стреснах малко. И в Турция сме били с мъник, но пак на ол, та разстоянията не ни безпокоят особено. Но сте прави, не виждам проблем, както ще изхранваме себе си, така ще изхранваме и малките си деца Simple Smile Бебко яде от нашата храна, така че ще си яде по заведенията Simple Smile Единственото не толкова приятно в случая е, че малкият не го свърта изобщо, и няма семейно сядане никъде, но това си е съвсем нормално де, един от нас си обикаля с него по маси, дворове и ресторанти. За мен няма проблем иначе да приготвя един таратор или пък нещо друго бързо и лесно, обичам да готвя, но не вярвам да заседна да правя мусака или нещо подобно там Mr. Green
Мерси за мненията  Hug

# 433
Аз пак да попитам за студия Ескейп в Скала Потамия?

И за това - http://www.go-thassos.gr/visiting-thassos/hotels/edem-pension?anchor=node-577 - но отново ми се струва на края на курорта?

В Лименас - http://www.go-thassos.gr/visiting-thassos/hotels/fotini-studios?anchor=node-644?

Разтроена Simple Smile съм къде да резервирам...

# 434
Медицинският център е в Принос.
Информация, телефони на лекари, аптеките
Още телефони тук

Крокодилка, и с толкова, и с по-малки, и със средни, всякакви Simple Smile Няма страшно. Приятелите ви може би нямат опит в пътуване с деца на свободно изхранване, затова така говорят. Какъв е проблемът с осигуряването на храна? Ресторанти има, магазини - също, студиата са с кухня и барбекю. Храната в Гърция не е като храната на морето в България, даже нищо общо няма.
Много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт