Остров Тасос 6

• 94 139
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
  • В градината...
Така правят наглите румънци и в Бг  Naughty

# 646
  • В светлината на слънцето
На Паралия бийч - тоест хубавия плажен бар в Скала Потамия, който всички знаете, няма такова нещо. Ние, докато оправим децата и се замъкнем на плажа, почти наближава 10 часа. И винаги има място дори на най-първа линия. Не че не ходят румънци, но никой не си прави труда да пази места.  Naughty Явно мястото не е предпочитано от най-наглите.  Mr. Green Но пък се чува доста бг реч от всички страни. Пак за щастие всички се държат повече от цивилизовано.  Grinning
Днес се появиха едни облачета и небето е шарено. Появиха се и малко вълни, за радост на децата. Вчера бе като в пещ. Днес се диша. Grinning 

# 647
  • София (Възраждане)
Поздрав от Тасос, след жегата излезе бурен вятър, утре ще продължи да духа по прогноза. Пак си е хубаво. Единственият недостатък в южната част са масираните румънски набези, превзели са острова движейки се на тумби. И в другата част на острова ли е така?

# 648
lulumba удобно ли е да попиташ в вашите студиа каква ще е цената за периода 23-31.08.2014г. ? Много ми харесаха, а и за детето ще е добре.
Момичета търсим за упоменатия период хотел/стидио - 2 ма възрастни и дете на 3г., да има открита площ. Не сме се насочили към конкретно селище на острова, до сега не сме били на море в Гърция.
Ще се радвам да препоръчате места, на които сте били и сте доволни от чистоттата и обслужването.
Разглеждам и в booking, но за някои места не е ясно колко са далеко от плажа и дали най-близкия плаж става, в смисъл пясъчен ли е и колко е голям.
Повечето изисквания са да е хубав плажа, да има от къде да взимаме готова храна, детето не стои на едно място. В повечето таверни мога ли да взема храна в кутия?
Искам мястото да е сравнително тихо - спим до късно, да сме в селцето не извън него и плажа и магазините да са на пешеходно разстояние.
Имаме намерение да обикаляме с колата, но все пак да не е нужно всеки ден с автомобила.

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 10:08 от Devil_Rose

# 649
  • В градината...
Румънците винаги се движат на тумби, голяма напаст са. Не спазват правила, карат като луди. Като започне да те изпреварва цялата им колона, можеш да настръхнеш.

# 650
Перу миналата година бях тук. Цената за двоина стая септември беше 22 евро. Не е точно бунгало но смятам, че ще ти свърши работа. Те са дефакто общо 4 стай  на партерния етаж с малка веранда към градината. Ние бяхме общо взето сами през цялото време. Ако имаш въпроси питай  Hug Peace

http://www.go-thassos.gr/visiting-thassos/hotels/orfanou-studios

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 11:04 от ani12544

# 651
  • В градината...
Лелее, перфектно изглеждат, особено за тези пари! Сега остава какъв компромис да избера да направя - хубаво и евтино студио или хубавите южни плажове  newsm78
Ани, как си  Hug

# 652
Ми бивам, търся и аз къде да почиваме тази година и водя преговори с гърчолята  Mr. Green
За южните пложове, ако сте с кола не го мисли толкова. То това му е хубавото да си на малък остров. Откриваш си свои местенца далеч от тълпата. Ето малко снимки от миналата година,ако ти се гледа
https://www.flickr.com/photos/47883171@N03/sets/72157635581870122/

# 653
  • София
Ето малко снимки от миналата година,ако ти се гледа
https://www.flickr.com/photos/47883171@N03/sets/72157635581870122/

Прекрасни снимки, като картички са     bouquet

# 654
Сега остава какъв компромис да избера да направя - хубаво и евтино студио или хубавите южни плажове  newsm78
Скала Принос не изглежда добре, заради пристанището и като цяло мястото е леко занемарено и постиндустриално, но всъщност наблизо е един хубав и недооценен плаж, с дълга пясъчна ивица и борова гора - Дасилиу прину.
А и южните не са толкова далеч.

Дасилио Прину от птичи поглед

И една наша снимка от студен септемврийски ден

И определено цените в тази по-затънтена северозападна част са по-ниски, отколкото в комерса на изток и около Потос. Аз я харесвам, има спокойствие и може човек на воля да си открива разни нещица Simple Smile но не е за любители на развлеченията и оживлението.

Ани,
помня твоите снимки от миналата година! Има страхотни попадения и обработката е мн. добра...

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 11:53 от Параход

# 655
  • В градината...
Eха, Ани, много добре  Peace
мерси, Параход  Hug
Така, другата седмица съм на първи преглед в Сф да видим ще стартираме ли инвитрото, че да имам яснота за почивката.

# 656
Така е Параход. Скала Принос е за хора които си падат "нещооткриватели" . Различен е от комерсиалната южна част. Предпоследните две снимки от албума също са точно от този плаж.
Перу ще стискаме палци тогава Praynig

# 657
  • В градината...
Мерси, Ани  Hug
Аз търся дивотия, не обичам оживените места и народа. Та ние живеем в къща на село и единственият шум сутрин е от петела на съседите. Като отидем на хотел и не мога да спя от шумове  Mr. Green

# 658
  • В светлината на слънцето
lulumba удобно ли е да попиташ в вашите студиа каква ще е цената за периода 23-31.08.2014г. ? Много ми харесаха, а и за детето ще е добре.

Довечера ще питам и ще ти пиша.  Peace Ние утре си тръгваме, така че може чак в понеделник да отговоря - не знам кога ще се приберем довечера, затова. Снощи окъсняхме и се върнахме минути преди да отпочне бурята.

# 659
  • Пловдив
Здравейте, някой почивал ли е тук
Studios Elianthos
Skála Kallirákhis
Плажът не се вижда, това ми е единственото притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт