Отговори
# 330
  • в подножието на планината
Добре бе, че аз не можах да гледам предишната серия, кой снима Оркунчо с оная, отде знаеше, че ще изневери на Мира  newsm78

Самата тя/не мога да се сетя името й/ направи видеото, защото разбра, че Оркун ще се жени за Мира... Peace

Хале се казва...сетих се... smile3555

Ирче, Hug аз нема гледам целувката...прозореца в лентата със задачите и толкова... Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 20:26 от ild7210

# 331
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е дайте ми читав линк,нищо не ще да върви,всичко забива значи  ooooh!

# 332
  • У Диспансера ...♥♥♥
Учителя с оскубани вежди,че и чупка имаха  Joy Joy Joy

# 333

Аз гледам на този http://www.startv.com.tr/canli-yayin  дето в началото го даде Зизу и засега е добре... Peace

# 334
  • У Диспансера ...♥♥♥
Брееее,той много отворен тоя Яман бе,много му знае устата,ай Годзила иде ,със засилка  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 335
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз гледам на този http://www.startv.com.tr/canli-yayin  дето в началото го даде Зизу и засега е добре... Peace
И аз от там го пуснах,да тоя е най-добре засега,ама аз да ви правя компания за това инак не ми е болка за умиране ,а и мазни корени има тая пуууууууууу,възможно ли е да ми стане по-противна  Sick

# 336
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Айде и аз ще ви чета, коментарите че голяма забава  Joy

# 337
Брееее,той много отворен тоя Яман бе,много му знае устата,ай Годзила иде ,със засилка  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

# 338
  • Още у мъглата ...
Е дайте ми читав линк,нищо не ще да върви,всичко забива значи  ooooh!

И аз от там го пуснах,да тоя е най-добре засега,ама аз да ви правя компания за това инак не ми е болка за умиране ,а и мазни корени има тая пуууууууууу,възможно ли е да ми стане по-противна  Sick

Уф, и аз видях засилката  Sick Sick А как са копирали от АФК с ръката като го хвана ooooh!
То и в туити имаше, че Еджето добре е прегледала АФК-то  Mr. Green

Начи, добре, че е тази страхотна музика, че прави малко по-романтични сцените, ако изобщо може да се каже съчетанието "романитка и Серка"  ooooh!
Много е добър този Тойгар. много  Peace

# 339
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много е грозна бееееееееееее,и Ча хич не му отива тая роля значи  ooooh! ooooh!

# 340
  • У Диспансера ...♥♥♥
В туитър и аз го прочетох ,имаше доста упреци,че бая неща е взаимствала от АФК  Thinking

# 341
  • Още у мъглата ...
Много е грозна бееееееееееее,и Ча хич не му отива тая роля значи  ooooh! ooooh!
Ти май отдавна не си гледал онлайн ПО-то, съвсем ше си затвърдиш впечатлението за ужасна Серка и нескопосано играеща Серка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 342
  • някъде из Врачанско
здравейте,  wavey newsm51 newsm51 newsm5 за всички ви, за анализа на Зизу и Релакса, за музиката от всички ви, ей ме и мен, гледаме, хем слушаме и аз пиша пък слушам, че добре ме подготвихте, ама ме е яд да я гледам тази как пусна хищните  си червени нокти, ох,  newsm28 иде ми да я измета от филма направо

# 343
  • Още у мъглата ...
В туитър и аз го прочетох ,имаше доста упреци,че бая неща е взаимствала от АФК  Thinking

Макар че, така май по-лошо, защото при сравняването .... просто няма база за сравнение  Mr. Green

# 344
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия събрани да му се извиняват,и да казват че Оркун бил виновен за там кражбата  Peace
Ама тоя наистина много отворен как се ежи Яман ,не приема предложението на дядката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт