Отговори
# 120
айде и аз ви казвам лека нощ  Hug посмях се от сърце и вечИ мога да си лягам  Mr. Green

# 121
Ели мноУ грознУ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Верче  Hug Heart Eyes лека нощ и сладки сънища

# 122
  • У дома :)
Верче Hug лека Hug Heart Eyes

Диди Hug тая вечер с теб сме дежурни по лека нощ Joy Joy

# 123
  • София
Малее прибрах се и аз  Tired и главата ме цепи от няколко дни адски Confused

А сега да кажа добър вечер  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 124
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели и аз казвам, че е мноУ грознУ.  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирче, мерси      bouquet     
Тая я нямам. Утре явно ще трябва малко да разтоваря компютъра, да кача нов софтуер и да видим дали ще я бъде. (Аз и една туршия утре трябва да правя, че днес накупих всичките продукти, да видим как ще я сколасам. hahaha)

Не ми се спи и ще си намеря фемирска занимавка. Но ви оставям да си починат стомасите ви от захарната вакханалия дето ви я спретнах тази нощ, че да имате място за сутрешните кафета и закуски.  hahaha hahaha hahaha
Гушки на све! Лека нощ!  Hug

Въх, таман да публикувам и Слънцето изгря!  wavey wavey wavey
Щи мине Слънце, не бой се! Hug

# 125
  • София
Профииии  Heart Eyes Hug Hug знам кога да изгрея аз  Mr. Green

Ели  Hug Hug и Диди  Hug Hug май само вие останахте  Heart Eyes Heart Eyes

# 126
Профииии  Heart Eyes Hug Hug знам кога да изгрея аз  Mr. Green

Ели  Hug Hug и Диди  Hug Hug май само вие останахте  Heart Eyes Heart Eyes

Hug

Е те само от две страници викат "Лека нощ!"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

П.П. Йо, как е сестричето?

# 127
Профи Hug   bouquet за сладките изкушения, ма да бяха ей ся тук пред мене ауууууууу наистина щях да умра от преяждане Joy Joy Joy

Ооооо Слънчице Hug Heart Eyes

# 128
  • София
Профииии  Heart Eyes Hug Hug знам кога да изгрея аз  Mr. Green

Ели  Hug Hug и Диди  Hug Hug май само вие останахте  Heart Eyes Heart Eyes

Hug

Е те само от две страници викат "Лека нощ!"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Проф  Hug Hug е трябва да има дежурни, неможе  Mr. Green Joy Joy Joy Joy инак знаеме какво става  Mr. Green Joy Joy

# 129
Който не му се спи може да прочете ето тази книга Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
  • София
Елчо  Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug аз  Mr. Green и без това има доста време докато си леган  Joy тепърва трябва да се баням ехе и докато легна  Joy Joy Joy ще си кажеме добрютру с по-ранобудните  Joy Joy Joy Joy

А гледахте ли епизодите? Как бяха?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes че както винаги на най-хубавите моменти аз съм на работа  Crossing Arms smile3511

# 131
Йо  Hug Heart Eyes и аз съм така ,но ще мине  

Профи ,аз имам ощи място за торти  Mr. Green ама щом си рекла стига ,добре  Laughing

# 132
  • София
Йо  Hug Heart Eyes и аз съм така ,но ще мине  

Профи ,аз имам ощи място за торти  Mr. Green ама щом си рекла стига ,добре  Laughing

Диди  Heart Eyes Hug Hug да бе и незнам от какво  Shocked  и най-интересното пия хапчета и не минава  Shocked ама ще мине къде ще ходи, ако не ще я резнеме и готово, проблем йок  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 133
Ели, гледам ги тези изкушения и чак не ми се вярва, че може да се сътвори подобно съвършенство Crazy. Не съм видяла никоя наша сладкарница да може да поддържа такова изящество, такова качество и такова разнообразие. Просто пиршеството за сетивата е пълно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диди, мога още пиле, ама няма ли да ти стане лошо? Mr. Green

# 134
  • София
Проф ами днес ходиха до Пирогов защото от снощи имаше температура и не я сваля и отидоха и се оказа лимфен възел, възпален ли незнам какво точно и казаха и било се получило от антибиотика, който го пи защото беше болна  Shocked ooooh!  ама не е нищо сериозно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт