Отговори
# 270
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

ЗИЗУНЧИ, ДНЕСКА МЕ РАЗБИ   bouquet  bouquet  bouquet
Ох, егати емотките... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

дУбрЮтрУ... smile3507

# 271
  • В света на мечтите... ❤

ЗИЗУНЧИ, ДНЕСКА МЕ РАЗБИ   bouquet  bouquet  bouquet
Ох, егати емотките... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

дУбрЮтрУ... smile3507
Гутен морген  Hug

# 272
Скрит текст:

Скрит текст:
ЗИЗУНЧИ, ДНЕСКА МЕ РАЗБИ   bouquet  bouquet  bouquet
Скрит текст:

дУбрЮтрУ... smile3507
Какво добро утро бе лелче, то си е добър вечер. Joy
Буйрум.
Скрит текст:

Ще гледаме ли епизода на ПО или май само аз останах, която, ще го гледа?! Rolling Eyes

# 273
Лелчето ми... Hug Hug Hug мерси за кафенцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Молим ти се...гледай ПО, щот си ми единствената надежда и аз да го гледам. Praynig

# 274
Лелчето ми... Hug Hug Hug мерси за кафенцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Молим ти се...гледай ПО, щот си ми единствената надежда и аз да го гледам. Praynig

Сладурка. Heart Eyes
Ще го гледам и заради теб, ама дай другата седмица живот и здраве да я свършим тази работа, че се натрупва, а аз не обичам така. Предпочитам по малко и често, отколкото много и наведнъж, какво, ще кажеш!?
Нов ли ти е подписа, newsm78 ако е да ти е честит?!

# 275
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,с нови парцалетки ли си,айде честито,че и аз малко до коремака се отбих  Joy Joy Joy

# 276
Зиз,честит гащурки  newsm51 newsm51 newsm51

# 277
Ирчи и на теб честита Керемкова премяна  newsm51 newsm51 newsm51 ,много ми аресва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,ама ти си знаеш де  Mr. Green

# 278
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирчи и на теб честита Керемкова премяна  newsm51 newsm51 newsm51 ,много ми аресва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,ама ти си знаеш де  Mr. Green
Абе не е нужно чак толкова много да ти харесва  hahaha hahaha hahaha
Ми те с тоя Ча,мислят че още ми е на сърцето,че ме мързеше си избарам нова,ама ме амбицираха и си направих  Joy Joy Joy

# 279
Зизуно,с нови парцалетки ли си,айде честито,че и аз малко до коремака се отбих  Joy Joy Joy
ох, мааааа Joy Joy Joy Joy не си ли ги позна парцалките...нали ти ги ши... Joy Joy Joy Joy
Ай да са ти честити и твоите кюлоти... newsm51 newsm51 newsm51
Лелче, Hug ай утре по некое време ше ми ги метнеш, тамън и аз малко си почистим компа, че е Бейрут вътрИ. hahaha hahaha hahaha

Ох, ама главата ми е като ампутиран крак... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 280
Зизу нещо има промяна....Честите гаще.

# 281
  • Варненска клюкарка
И аз смятам да гледам, уж не съм мазохист по природа, но точно тази целувка искам да я видя Mr. Green
Дано само да не е като миналата седмица, то такова прекъсване беше, вървеше само от единия линк, но с големи мъки. Почти се бях отказала да продължа, но от средата нататък се изглади картината. Дано днес да е ОК.

Питам се възможно ли е сайта на Стар тв да разпознава айпито ми като чуждоземско и да прави проблеми  newsm78 Сигурно питам нещо много глупаво, но ми е необяснимо, как до започването на сериала и по време на рекламите нямам проблем, а по време на сериала е страхотно накъсване newsm78

Иначе нямат проблем с брояча да отразяват и моя глас, че съм ги гледала, но какво съм видяла всъщност- непомръдваща и забиваща картина ooooh!

# 282
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе същата ще е целувката,какво значение има дали Мирка сънувала или не,целувката си е целувка и в двата случая,нищо по-различно няма да видите  Peace

# 283
И аз смятам да гледам, уж не съм мазохист по природа, но точно тази целувка искам да я видя Mr. Green
Дано само да не е като миналата седмица, то такова прекъсване беше, вървеше само от единия линк, но с големи мъки. Почти се бях отказала да продължа, но от средата нататък се изглади картината. Дано днес да е ОК.

Питам се възможно ли е сайта на Стар тв да разпознава айпито ми като чуждоземско и да прави проблеми  newsm78 Сигурно питам нещо много глупаво, но ми е необяснимо, как до започването на сериала и по време на рекламите нямам проблем, а по време на сериала е страхотно накъсване newsm78

Иначе нямат проблем с брояча да отразяват и моя глас, че съм ги гледала, но какво съм видяла всъщност- непомръдваща и забиваща картина ooooh!
Белорче, по-скоро се натрупват много гледащи и за това сече. По време на рекламите хората бият пауза и за това върви по-гладко. То няма забрана за чуждоземски айпита. Обаче от друга страна филма има забрана за показване от квалитетни тракери точно за БГ, което идва да ми покаже на мен, че по всяка вероятност БГ има споразумение с Турция да има забрана с оглед закупуване на дадени продукти(сериали) и да се получи нещо като с АФК. И да може пък след това дадена ТВ да си прави рейтинг.

Ох, пък и аз как ЕнтЕлегентно се изказах... Crazy Crazy Crazy
Дано ми фанеш мислите у въздуха... #Crazy #Crazy #Crazy

Мерси на всички дет ми забелязаха новите гащи, без да се налага сама да си ги изтъкна...боже, та аз не успях да реагирам...толко сте бързи. Joy hahaha

Абе аз що не земем да млъкнем, че вече не знам кво пиша... Joy Joy Joy

# 284
Яле па Мариета на хоризонтя... Hug Heart Eyes

А, пъ как ме е яд на тия дет превеждат ''томороу пийпълите"...заспаха начи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Три дни не мой излезне превода...не са мърдали от 8 часа... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт