Отговори
# 285
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Яле па Мариета на хоризонтя... Hug Heart Eyes

А, пъ как ме е яд на тия дет превеждат ''томороу пийпълите"...заспаха начи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Три дни не мой излезне превода...не са мърдали от 8 часа... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

куку-руку ей ме на, агейн на хоризонта, утре ша ходим на море и докат стегнем багажа, че и дрехи кат за зима ще трябват, страшна работа  Joy Joy Joy

Зизу, хайде честити ти нови гащи, с гордост да си ги разкарваш  Hug Hug Hug
Аз няма да гледам днес - категорично, ама и то Зизу   Hug Hug Hug как хубаво ни разказа какво ще да е тази вечер, хич няма да си причинявам нерви да гледам онлайн, ще изчета какво пишете и после набързо ще го видя, да не вземе да се затрия нещо от нерви  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 286
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ей, забравих да благодаря, че ме взехте за музикален редактор,  Hug Hug Hug ... ами ми ходи нали  Joy Joy Joy Joy Joy

# 287
Ивче, този линк е суууупер, откакто гледам на него нямам никакви проблеми, дано  Praynigи занапред е така.

http://www.startv.com.tr/canli-yayin

Зизунче, Едже публикува в туитъра си причината поради която не може да гледаме ПО и във фейса го обявиха, и мисля, че го публикувах тук.
Другата седмица, ще ти ги метна, за утре и други ден нет и обещавам.
Ирче, честити дрешки, разлюби ти Чаатайчо. Laughing
Ето го, йени ли е, не е ли не мога да разбера от тази полуснимка. Rolling Eyes

# 288
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ирка, честити ти гащурки и на тебе, че те пропуснах, сорииии  Hug Hug Hug Hug

# 289
# 290
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
и още класика, чекай да ги слагам скрити, че да не отиват много листите на тетрадката  Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 291
  • В света на мечтите... ❤
Наде  Hug май е стара снимката,защото не му стърчи коса отвсякъде,доста е размазана,но така ми се струва  Peace

П.П. Аз,докато напиша и ти си я постнала също  Peace

# 292
  • Варненска клюкарка

Белорче, по-скоро се натрупват много гледащи и за това сече. По време на рекламите хората бият пауза и за това върви по-гладко. То няма забрана за чуждоземски айпита. Обаче от друга страна филма има забрана за показване от квалитетни тракери точно за БГ, което идва да ми покаже на мен, че по всяка вероятност БГ има споразумение с Турция да има забрана с оглед закупуване на дадени продукти(сериали) и да се получи нещо като с АФК. И да може пък след това дадена ТВ да си прави рейтинг.

Ох, пък и аз как ЕнтЕлегентно се изказах... Crazy Crazy Crazy
Дано ми фанеш мислите у въздуха... #Crazy #Crazy #Crazy

Мерси на всички дет ми забелязаха новите гащи, без да се налага сама да си ги изтъкна...боже, та аз не успях да реагирам...толко сте бързи. Joy hahaha

Абе аз що не земем да млъкнем, че вече не знам кво пиша... Joy Joy Joy

Хванах ти мисълта, но то забраната не е само за България, а доколкото разбрах за всички извън Турция- това прочетох вчера, вече не помня къде....затова се чудех за айпито  newsm

Причината, която се изтъква е забрана от WB Peace Съмнявам се някой от нашите да е капарирал нещо с неизвестен край...
А за сеченето както казах, на рекламите нямам проблем, а рейтингът на последните е най висок( ще рече, че най се гледа тогава newsm78) а аз нямам проблем тогава...

Всъщност и да не е причината  в американците, комшиите са си прави разбира се- откъде накъде ще подаряват нещо на някого просто така, като са вложили труд и милиони долари. Естествено, че ще искат да си върнат вложенията.

пп Наде ползвах точно този линк миналата седмица, пак по твой съвет и единствено там вървеше първата половина на серията, но искаше непрекъснато рефрешване и много ми накъсваше.После ми тръгна гладко от първия линк в темата.

# 293
Зизун, ето го туита й.

ece yörenç ‏@eceyorenc 14 Nov
Warner Bross'dan gelen talep üzerine, #medcezir videolarına sadece Türkiye'den erişilebilecekmiş, anlayışınız için teşekkür ederiz
 Reply  Retweet  Favorite   More Expand

Ивче, да не ти е от нета, newsm78 защото на мен не ми забива?!

# 294
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па Мариета ше оди на море зимъска... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Стегни се за Бора-Бора...ко ше одиш тукя да дзиндзирикаш... Joy Joy Joy Joy

Да се зафалим...имам си нови гащи в гардероба... Party Party Party Party Party
Нарцисчева пак шила, ама ше ги покажем друг път... Laughing

И ся ко стана...отворим гардероба и съм в големи размисли и страсти...кои баш гащи да си обуем newsm78 newsm78 newsm78

# 295
Бе същата ще е целувката,какво значение има дали Мирка сънувала или не,целувката си е целувка и в двата случая,нищо по-различно няма да видите  Peace
Ама аз няма да гледам заради прословутата целувка на века, просто ми е интересен сериала и си го следя с удоволствие.

# 296
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Белорче, за наште е нормално да купуват сериали с неизвестни финали. Незабравима беше така, та даже не го и доизлъчиха, 1001 нощ също...и още има, ама не мога да се сетя сега.
Така, че и мойта логика може да е вярна...чей се изтъкнем... Grinning

# 297
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зизуноооооооооооо Hug Hug Hug утрепахте ме с   Релаксчето от смех беееееееееее  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 кЪк ви идат на акЪля билмийорум мЪ  Joy Joy Joy
и на Яман и Мира спретнала билютинчи вайййййййййййййййй Joy Joy Joy Joy Joy

а мераба херкеше Stop Stop Stop чи влезнох със големо кикотене Joy Joy Joy Joy Joy
само се упоменем,че съм ви отразила и изчела до тук и мутфака гитмек     chef   chef   chef  
по късно бурда им Heart Eyes гушки за све Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Наде Hug и аз ще гледам епизода,ама от кой момент ще го захвана още незнам,дано се оправя на време,че бая тръстика дома имам Peace Peace Peace

# 298
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Тая па Мариета ше оди на море зимъска... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Стегни се за Бора-Бора...ко ше одиш тукя да дзиндзирикаш... Joy Joy Joy Joy

Да се зафалим...имам си нови гащи в гардероба... Party Party Party Party Party
Нарцисчева пак шила, ама ше ги покажем друг път... Laughing

И ся ко стана...отворим гардероба и съм в големи размисли и страсти...кои баш гащи да си обуем newsm78 newsm78 newsm78

емииии аз виновна ли съм, че все съм наопаки, лятото на морето всеки може, ама я виж в студа  Laughing Laughing Laughing само репи кат мене им хрумва да ходят  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 299
  • В света на мечтите... ❤
Това много ми хареса,затова го споделям с вас  Heart Eyes
Скрит текст:
ПИСМО ДО ТАТКО

Здравей, татко!
Откраднах си мъничко време,
за да ти пиша, че аз съм добре.
Задъхана следвам мечтите големи
и нищо не може по път да ме спре.
Не съм Ви забравила. Мисля Ви много!
И знам, че Ви липсвам - това ми тежи,
но трябва да стискаме зъби, за Бога!
Човек, в слабостта си, най-често греши...
Така - ти ме учеше някога, татко,
когато се плашех от черния мрак,
когато ядях до преяждане сладко
или се препъвах във къщния праг.
Тогава ми казваше - „Горе главата!
Стъпчи изкушение, болка и страх!”
Ти стискаше ласкаво-силно ръката ми
и аз се преборвах набързо със тях.
Пораснах щастлива при теб и при мама.
Разбрах що е вярност, любов и уют...
Готова съм вече! И никога няма
да ме изплаши човешкият студ!
Така е при мене... Пиши, как сте Вие?
Намери ли евтини, сухи дърва?
Мама - лекарства редовно ли пие?
Пушиш ли още следобед лула?
Изпращам Ви малко пари. Да си имате.
Не ми се сърди и не питай защо!
Студено е вече навън. Иде зимата...
Купи си обувки, на мама - палто!
Целувам те силно и моля те, татко,
не се притеснявай! Аз съм добре!
Ще дойда по Коледа, макар и за кратко...
Обичам те:

Твое голямо дете.

Общи условия

Активация на акаунт