Отговори
# 555
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайван,хахахха тоя го викаше да му помогнел Яман,ама той го отряза ,били като братя с брат му,бил там ори ония и вече много се бил взел на голямо  Peace

# 556
  • У Диспансера ...♥♥♥
Трябват им пари за да излезе от затвора ,пари които те нямат ,тоя май му каза за приятеля му и за гаджето му ,че били заедно .

# 557
  • някъде из Врачанско
благодаря за превода в ефир, страхотни сте, щото аз си превеждам само по картинки, ама наяве е друго

# 558
  • У Диспансера ...♥♥♥
Яман ги бил приготвил филийките  Mr. Green

# 559
Габоо,  Hug Превода Laughing

Здездата от Прилив-Отлив Серенай Саръкая, която се разделила през 2011 с Толгахан, две години по-късно признава "Сгреших, имам проблем с доверието в мъжете, трудно е да се доверя на някого".
Предната вечер снимаха Серенай с Мурат в Джинангир
Излезе наяве, че красивата актриса изживява любов от 1,5 години със жененият с две деца Мурат. Попитали съпругата му Мелек и тя казала "Съпругът ми направи грешка, но няма да продължи дълго. Скарахме се. Каза ми, "не се притеснявай ще приключва това". Никога не съм мислила за развод. Заради това момиче няма да си съсипя нещата (брака).
Серенай се среща с Мурат през 2010 г в ресторант в Анталия, крият връзката си. Излизаха няколко пъти клюки свързани с любов, тя винаги е отричала. След като ги видяха в Джихангир и двамата изпаднаха в голяма паника.
Той (Мурат) казал на приятеля си адвокат "Да затворим този въпрос, няма да водя дело срещу Мелек.  Няма да спечеля. Ще приключва връзката си със Серенай".  Peace

Ауууу,Зизунке  Hug Heart Eyes тенкю  newsm51 newsm51 newsm51

# 560
Зизу виж какво прави нашата мома.

# 561
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 562
  • Още у мъглата ...
Уф, добре ми идват рекламките, че нещо много ми дойде в повече отделеното време на Серка на оназ сватба с танцуването  Mr. Green
Леко да ми поразмине  Sick

# 563
  • В света на мечтите... ❤
Ама какво хорце си тропаха  Joy Joy Joy  Е,дръвце е Чачи,ама пък я как бързо хвана стъпките на орцето и после как щрака палчета,ама тя и Серка голямо дръвце на свободните танци,иначе пък много рипаше на орцето  Mr. Green 
Цалуфана ще е в края на серията сигурно  Peace
Зиз,благодаря за превода на статииката  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

# 564
  • Още у мъглата ...
Сръчно момчето  Joy Joy Joy

# 565
  • В света на мечтите... ❤
Я каква любов струи само,по-силна от химията с Мира  Joy Joy Joy

# 566
  • Още у мъглата ...
Ама какво хорце си тропаха  Joy Joy Joy  Е,дръвце е чачи,ама пък я как бързо хвана стъпките на орцето и после как щрака палчета,ама тя и Серка голямо дръвце на свободните танци,иначе пък много рипаше на орцето  Mr. Green  
Цалуфана ще е в края на серията сигурно  Peace
Зиз,благодаря за превода на статииката  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

Да бе, та да ни остане гаден вкус в устата  Mr. Green ooooh! ooooh! Joy Joy

А на Чачко пък съвсем, горкия  ooooh! ooooh! ooooh!

# 567
# 568
  • Още у мъглата ...
smile3521 smile3521 smile3521

# 569

Общи условия

Активация на акаунт