Отговори
# 570
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Според мен даже той по-добре танцува от нея

Ирка, много мерси за превода,  Hug Hug Hug Hug Hug

# 571
Та какво мислите за Чачко, не Ви ли се струва, че се е разхубавил някак си? newsm78

# 572

Ма това и е задължение Mr. Green ко и се мазните само Laughing

# 573
  • Варненска клюкарка
Габоо,  Hug Превода Laughing

Здездата от Прилив-Отлив Серенай Саръкая, която се разделила през 2011 с Толгахан, две години по-късно признава "Сгреших, имам проблем с доверието в мъжете, трудно е да се доверя на някого".
Предната вечер снимаха Серенай с Мурат в Джинангир
Излезе наяве, че красивата актриса изживява любов от 1,5 години със жененият с две деца Мурат. Попитали съпругата му Мелек и тя казала "Съпругът ми направи грешка, но няма да продължи дълго. Скарахме се. Каза ми, "не се притеснявай ще приключва това". Никога не съм мислила за развод. Заради това момиче няма да си съсипя нещата (брака).
Серенай се среща с Мурат през 2010 г в ресторант в Анталия, крият връзката си. Излизаха няколко пъти клюки свързани с любов, тя винаги е отричала. След като ги видяха в Джихангир и двамата изпаднаха в голяма паника.
Той (Мурат) казал на приятеля си адвокат "Да затворим този въпрос, няма да водя дело срещу Мелек.  Няма да спечеля. Ще приключва връзката си със Серенай".  Peace

Ха-ха-ха, че е добродетелна милата, какъв морал и то на фона на консервите населяващи турските земи ooooh!
 Днес в другата тема им казах, че има нещо вярно в клюката, бизнесмена гледаше в обектива като гърмян  Laughing Crazy а Серка беше в гръб сякаш иска да скрие нещо и беше ускорила крачка, косата и се вееше.... Тя милата ни ослепителна убавица гица, не пропуска възможност да бъде нащракана и отразена в медиите, а тука избягва срещата с журналята....защо ли  Wink

# 574
  • В света на мечтите... ❤
Та какво мислите за Чачко, не Ви ли се струва, че се е разхубавил някак си? newsm78
Мии,аз не намирам чак огромна разлика  Rolling Eyes ,ама за мен не бил чак толкова зле и преди,обаче косицата като каска му стои  Peace

# 575
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Според мен даже той по-добре танцува от нея

Ох майкоооууууу...тука се свири ХИТ-ЛЯТО-2012г

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36

# 576
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 577
Мии,аз не намирам чак огромна разлика  Rolling Eyes ,ама за мен не бил чак толкова зле и преди,обаче косицата като каска му стои  Peace
Мерси, че ми отговори.
На мен някак си в излъчването му ми изглежда по-свеж някак си.

# 578
  • Още у мъглата ...
Хахаха, наспретнали са ги вече  Grinning

# 579
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ма това и е задължение Mr. Green ко и се мазните само Laughing
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 580
Рени да знаеш че за бабетата има субтитри.
А следващата серия ще е интересна.В 10 епизод Даниела я има.

# 581
  • в подножието на планината
Мерси, че ми отговори.
На мен някак си в излъчването му ми изглежда по-свеж някак си.

Наде, Hug защото го играе щастлив в тази серия, може би затова изглежда така... Laughing

# 582
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз се чудя Зизуно от къде ми е позната тая песен,а ти нали ми я беше пращала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Баща му на Мерт го научил Яман,така да си изразходва яда ,като цепи дърва .

# 583
  • У дома :)

Ам той си е хубав по принцип, ма и на мен тая бая косица дет я има  ми иди в повече Peace
И да си кажа така не бях гледала почти цяла серия на ПО, дали ши издържа да я завърша ни знам Mr. Green, но Ча ми се струва много напрегнат в сцените със Сера, я виж как му се получават нещата в сцените с оня къдравелко PeaceТака мисля аз ,може и да греша ама ............... май съм права Mr. Green

# 584
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая пък бил хубав учителя каза моля ви се  ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт