Отговори
# 585
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И аз се чудя Зизуно от къде ми е позната тая песен,а ти нали ми я беше пращала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Баща му на Мерт го научил Яман,така да си изразходва яда ,като цепи дърва .
Ох как съм рипала на тая песен кат и свикнах...ама тва беше накрая на почивкята... Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 586
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Та какво мислите за Чачко, не Ви ли се струва, че се е разхубавил някак си? newsm78
Наде, аз и с тази визия му свикнах и ми харесва и така, затова че не мога да кажа дали е по-хубав или не, Simple Smile, т.е. все ми е хубав

# 587
  • В света на мечтите... ❤
Та какво мислите за Чачко, не Ви ли се струва, че се е разхубавил някак си? newsm78
Мии,аз не намирам чак огромна разлика  Rolling Eyes ,ама за мен не бил чак толкова зле и преди,обаче косицата като каска му стои  Peace
Мерси, че ми отговори.
На мен някак си в излъчването му ми изглежда по-свеж някак си.
Има наистина по-свежо излъчване,може пък да се е появил някой в живота му,който да е причина за това освежаване  Peace Но,все пак,когато го подстрижат ще изглежда по-добре според мен.

# 588
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Ирка, много мерси за превода,  Hug Hug Hug Hug Hug
Ма това и е задължение Mr. Green ко и се мазните само Laughing

Ренка,  Hug Hug Hug така ме разсмя значи, ей много сте Сладки всички тука, много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя пък грешно било да се стегнела малко,и тука не било детска градина за тая приятелката има в предвид,да се мръднела да и покажел как е правилно .

# 590
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Та в тоя ред на мисли....лелче, раздай апчитата... tooth tooth tooth tooth tooth

# 591
  • Още у мъглата ...

Ам той си е хубав по принцип, ма и на мен тая бая косица дет я има  ми иди в повече Peace
И да си кажа така не бях гледала почти цяла серия на ПО, дали ши издържа да я завърша ни знам Mr. Green, но Ча ми се струва много напрегнат в сцените със Сера, я виж как му се получават нещата в сцените с оня къдравелко PeaceТака мисля аз ,може и да греша ама ............... май съм права Mr. Green

Ами защото има добро репликиране в актьорството при сцените с Мерт, а със Серка той едва ли не трябва да играе със стена, а това е доста по-трудно Peace

# 592
На мен пък ми харесаха общите им сцени този път поне от това, което видях, но трябва да го изгледам отново, че пропуснах много заради забиване.

# 593

[/quote]
Рени да знаеш че за бабетата има субтитри.
А следващата серия ще е интересна.В 10 епизод Даниела я има.
HugАз ги изтеглих вчера ама кога ша гледам нинам Laughing

Ирка, много мерси за превода,  Hug Hug Hug Hug Hug
Ма това и е задължение Mr. Green ко и се мазните само Laughing

Ренка,  Hug Hug Hug така ме разсмя значи, ей много сте Сладки всички тука, много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Радвам се Hug

# 594
Мии,аз не намирам чак огромна разлика  Rolling Eyes ,ама за мен не бил чак толкова зле и преди,обаче косицата като каска му стои  Peace
Мерси, че ми отговори.
На мен някак си в излъчването му ми изглежда по-свеж някак си.

Наде, Hug защото го играе щастлив в тази серия, може би затова изглежда така... Laughing

Наде, за мен не се е разхубавил в тази серия, защото просто си ми харесва как изглежда от началото на ПО!  Blush Peace Но, това, което на мен ми направи впечатление по време на танцуването им, че Чаатай е точно като момченце, забележете широката му усмивка и живите очи!!! За мен грееше по младежки!  Peace И, да вмъкна само, говоря за това как ми изглежда външно Чаатай, не коментирам Яман и сцената!  Peace

# 595
Та в тоя ред на мисли....лелче, раздай апчитата... tooth tooth tooth tooth tooth
Оооо, нали си го гледкате сега....сонра. Laughing

# 596
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Ам той си е хубав по принцип, ма и на мен тая бая косица дет я има  ми иди в повече Peace
И да си кажа така не бях гледала почти цяла серия на ПО, дали ши издържа да я завърша ни знам Mr. Green, но Ча ми се струва много напрегнат в сцените със Сера, я виж как му се получават нещата в сцените с оня къдравелко PeaceТака мисля аз ,може и да греша ама ............... май съм права Mr. Green

Ели и аз мисля като теб, в сцените с Мерт, Селим и Ендер някаква лекота има, но при тези със Серенай е все едно просто заучени думи и играят докато мине и до там, поне за мен усещането е такова, опитвам да съм обективна, ето примерно като се нерви на Оркун - супер и се получава на Мира

# 597
Реках да ти кажа.

# 598
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз добре,че пропуснах повечето,че до сега да съм се отказала да гледам Тая се натрови нарочно,за да бъде с Оркун,а тоя каза аз обичам тебе ,а тя че оная го обичала му каза,между тях всичко било приключило да го разберял най-сетне  Peace

# 599
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Според мен даже той по-добре танцува от нея

Ирка, много мерси за превода,  Hug Hug Hug Hug Hug
Ох майкоооууууу...тука се свири ХИТ-ЛЯТО-2012г

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36

песента е хит ли? щото ми хареса  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт