Отговори
# 630
  • някъде из Врачанско
ха сега де готови л исте

# 631
Учителят й Тан е голяма откачалка, чак ме хваща страх от него и безумията, които, ще сътвори занапред. ooooh!

# 632
аййййй,май време  да мижим  Mr. Green

# 633
  • Още у мъглата ...
Габи, виж в другата тема какъв е рейтинга, съвсем заслужено си е висок.
Зизу, Ирче, моля Виииии, всяко разяснение е безценно за нас.
Ирче, оценявам труда ти и ти благодаря и то не само този път.

Наде, в другата тема също взимат рейтинга от туити, така че аз си го виждам сама в туити  Peace
А това е за тези 15 минути, в предишните беше с по-висок (около 7) и т.н. , просто накрая средното аритметично пак ще стане около 8-9, но как - не знам   33uu

# 634
  • В света на мечтите... ❤
Наде,който се прави че разбира да превежда,то така на готово и аз мога го взема и да преработя,еее ма как може да се правиш на ударен не мога да разбера  ooooh! ooooh!
Ирче не се ядосвай  spoko  Hug
Тука нещо за темата на ПО ли става дума ,че аз там не следя какво става от доста време  newsm78

Хади наближава колелото,да видим ще скочи или не,това е въпроса  Joy Joy Joy

# 635
# 636
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде де е преводача,дето разбира много,да каже няма да имам нищо против да го копне,ама така нагло да го прави айде бе ,аз главата ме заболя да слушам за да мога ви разясня долу горе за какво иде реч,как каза Зизуна,големи разбирачи,ето няма го преводача изчезна яко дим  Crossing Arms

# 637
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еееееее, дайте линк да видим и аз Mr. Green

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Селим и кача,че много съжалява но я ревнува защото много я обичал,и тя каза,че го обичала много  Heart Eyes

# 639
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Наде,който се прави че разбира да превежда,то така на готово и аз мога го взема и да преработя,еее ма как може да се правиш на ударен не мога да разбера  ooooh! ooooh!

Ирка,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug кой те ядосва, хайде дружно да му се разсърдим не може така, неееее

# 640
Не разбирам кой, какво...ти си знаеш, благодаря ти за това, което правеше досега за нас повреме на сериалите, които следихме заедно.
Селим и Ендер са просто суууупер двойка.

# 641
  • Още у мъглата ...
Еееееее, дайте линк да видим и аз Mr. Green

Ей ти http://www.startv.com.tr/canli-yayin  Laughing

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Учителя се извинява ,бил прекалил Peace
А Яман я пита искала ли да се качи,не знаела чудела се ,той нещо се опъва страх го било от високо,хайде скъпи и го нави тая  Peace

# 643
  • В света на мечтите... ❤
Тука сцената с Мерт,направо са преписали думите от оригинала със Сет  Peace

# 644
  • Още у мъглата ...
Еееееееееееее, със спирането на колелото горе - супер грубо преписване  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт