Отговори
# 615
# 616
Зизууууун, стига рипа ми си виж аповите, че, ще кажеш после, че не съм те отразила.
Мерт е голям дечко.

# 617
  • Още у мъглата ...
Много ми е интересно как после ще докарат рейтинга пак до към 8-9  Mr. Green Joy Joy Joy

SBT TV REYTİNGLERİ ‏@sbtTvRatings 9m
22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 11
2) KANALD: 7.42
3) SHOW: 4.25
4) STAR: 3.85
5) ATV: 1.62

# 618
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Било смешно са ревнува ,а той може да е ама не ми каза че и той е там,а се обаждаш по никое време да ми кажеш ,че ме обичаш,аз какво трябва да си мисля,какво....
И няма повече да превеждам,защото някой хора се правят,че знаят езика а никакви го няма по време на сериите ,а кога прочетоха тук там,и го преработиха,моите думи иначе ,аааа аз тука да не съм някой малоумник,че да не мога зацепя  Stop
Чшшшшшшшш....аз не гледам Naughty
Съответно не превеждам... Crossing Arms

# 619
Зизууууун, стига рипа ми си виж аповите, че, ще кажеш после, че не съм те отразила.
Лелче, чей ми свърши хита...че се пренесох в Бодрум за норматив... Joy Joy Joy Joy
А, инак скивах апуити... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 620
  • У Диспансера ...♥♥♥
Било смешно са ревнува ,а той може да е ама не ми каза че и той е там,а се обаждаш по никое време да ми кажеш ,че ме обичаш,аз какво трябва да си мисля,какво....
И няма повече да превеждам,защото някой хора се правят,че знаят езика а никакви го няма по време на сериите ,а кога прочетоха тук там,и го преработиха,моите думи иначе ,аааа аз тука да не съм някой малоумник,че да не мога зацепя  Stop
Чшшшшшшшш....аз не гледам Naughty
Съответно не превеждам... Crossing Arms

Съответно не за теб,не си ми преработила думите ти,ко са пънеш,то остава от мен точно ти да гледаш  ooooh!

# 621
Габи, виж в другата тема какъв е рейтинга, съвсем заслужено си е висок.
Зизу, Ирче, моля Виииии, всяко разяснение е безценно за нас.
Ирче, оценявам труда ти и ти благодаря и то не само този път.

# 622
  • В света на мечтите... ❤
Пак му направиха лимбичка,с изправен бретон по-добре му стои,отколкото с таз лимбичка  ooooh!

# 623
Много ми е интересно как после ще докарат рейтинга пак до към 8-9  Mr. Green Joy Joy Joy

SBT TV REYTİNGLERİ ‏@sbtTvRatings 9m
22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 11
2) KANALD: 7.42
3) SHOW: 4.25
4) STAR: 3.85
5) ATV: 1.62
е то на надписите се вдига рейтинга  Joy Joy Joy еле пък ако пуснат и фотосесия на главната 20-ска не им мърда  hahaha hahaha hahaha hahaha а пък ако и пипнат малко не мож ги свалиш никогиш от екран Дързост и красота ще стане  Joy Joy Joy

# 624
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Та какво мислите за Чачко, не Ви ли се струва, че се е разхубавил някак си? newsm78
Мии,аз не намирам чак огромна разлика  Rolling Eyes ,ама за мен не бил чак толкова зле и преди,обаче косицата като каска му стои  Peace
Мерси, че ми отговори.
На мен някак си в излъчването му ми изглежда по-свеж някак си.

Наде, Hug защото го играе щастлив в тази серия, може би затова изглежда така... Laughing

Наде, за мен не се е разхубавил в тази серия, защото просто си ми харесва как изглежда от началото на ПО!  Blush Peace Но, това, което на мен ми направи впечатление по време на танцуването им, че Чаатай е точно като момченце, забележете широката му усмивка и живите очи!!! За мен грееше по младежки!  Peace И, да вмъкна само, говоря за това как ми изглежда външно Чаатай, не коментирам Яман и сцената!  Peace

ДиБи, миличка, това ми се наби и на мен, искрената му усмивка, блясъка в очите и някак естествено му се получи, страхотен!!!

# 625
http://www.youtube.com/watch?v=t_qvlI0oxYY  намерих си само музиката Party

# 626
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,който се прави че разбира да превежда,то така на готово и аз мога го взема и да преработя,еее ма как може да се правиш на ударен не мога да разбера  ooooh! ooooh!

# 627
# 628
  • Още у мъглата ...

Иркаааа  spoko hug spoko hug
Не знам кой те е ядосал, ама я не й/им обръщай вниамание  Heart Eyes
На нас си ни е хубаво да си ни казваш кво става  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 629
Габи, виж в другата тема какъв е рейтинга, съвсем заслужено си е висок.
Зизу, Ирче, моля Виииии, всяко разяснение е безценно за нас.
Ирче, оценявам труда ти и ти благодаря и то не само този път.
Чей, че аз не следим дискусията и се наех...ама Нарцисчева е права... Peace
Не мпоже да се пънеш за нещо и некой да преписва заслугите.
Аз за кво спрях да превеждам фрагманите на ПО, освен по заявка...ми и мене ме преписаха...еми гадно е начи... #Cussing out #2gunfire
Кой знае да си превежда, що требва се преписва. Ай ся да превежда преписвача, да видим колко знае... Crossing Arms
Аз съм ги яла тия и за това се напрегнах... Crossing Arms
Нарцисчева се пъне кат некой идиот, ем и е трудно, ем да я преписва някой....ааааааааа...нема се разбереме така. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт