Отговори
# 645
Ауууу у моя филм на къде отиват #Crazy поне им бяха малко гадовете в първи сезон та сега във втори още един па и улюбен маняк  ooooh! ше се жениш за мен да ти спасим севгилито #Crazy

# 646
  • В света на мечтите... ❤
Учителя се извинява ,бил прекалил Peace
А Яман я пита искала ли да се качи,не знаела чудела се ,той нещо се опъва страх го било от високо,хайде скъпи и го нави тая  Peace
Тя направо като кон го завлече да се качи  ooooh!

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да не ти стана лошо,не не ми е .
Извинявай,че те накарах  Peace
Ся каза това от фрагмана да не ослепеел от красотата и ,майкооооооооооууууууууу .
Страхувал се,да опитали каза Мира  hahaha hahaha hahaha
Айдаааааааа засмука го пак  Joy Joy Joy Joy

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееееееееееее, със спирането на колелото горе - супер грубо преписване  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Shocked Shocked Shocked
Да,направо нагло даже  #2gunfire #2gunfire

# 649
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я: Не съм аз този на който му липсваше, а този който се страхуваше. Научих се да бъда изоставян преди  да обичам.  Толкова си красива отдалеч, че се страхувам, че ще ослепея, ако се приближа
М: Не го позволявам.
Я: Искам да те разбирам
Мира: Можеш да ми вярваш
Я: Вярвам.

А крадни ся... smile3534 smile3533

# 650
  • У дома :)
 Sick Sick Sick Sick Sick

# 651
  • Още у мъглата ...
Еееееееееееее, със спирането на колелото горе - супер грубо преписване  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Shocked Shocked Shocked
Да,направо нагло даже  #2gunfire #2gunfire
Абсолютно здраво е гледала АФК-то и реакциите на феновете, ама нищо общо бееееее  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 652
Уууу,този път още по-гадно се разтегна джуката  Sick Sick Sick

Ама и той голяма целувка й удари,още малко носа да й засмуче,страх го е да не го глътне сигурно и затуй,гледа по-нагоре да се цели  hahaha hahaha hahaha

И Халилудко гледа отдолу  Shocked

# 653
  • в подножието на планината
От половин час нищо не мога да гледам... #Cussing out въобще не ми зарежда...нещо нета ми изчезна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥
Я: Не съм аз този на който му липсваше, а този който се страхуваше. Научих се да бъда изоставян преди  да обичам.  Толкова си красива отдалеч, че се страхувам, че ще ослепея, ако се приближа

Ши крадне ма да няма вече тупур лупур аааааааааааааа smile3516

# 655
  • Още у мъглата ...
Уууу,този път още по-гадно се разтегна джуката  Sick Sick Sick

Ама и той голяма целувка й удари,още малко носа да й засмуче,страх го е да не го глътне сигурно и затуй,гледа по-нагоре да се цели  hahaha hahaha hahaha

И Халилудко гледа отдолу  Shocked
Абе гледаха по-отдалече да ги дават сега, че сигурно са прочели мненията от предишната, че целувката им звучи гадно  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 656
# 657
От половин час нищо не мога да гледам... #Cussing out въобще не ми зарежда...нещо нета ми изчезна... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
spokoПоне не си видяла смукача Laughing

# 658

От целия диалог туй в червенкото е истината  Joy Joy Joy

Ама за спирането на колелото,не е от АФК преписано,то в оригинала си беше така и после като тръгнаха той,както и тука каза да ги завъртят още веднъж  Peace

# 659
  • У дома :)
Диди Hug Heart Eyes

Португалия  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт