Отговори
# 675
  • У дома :)
Нека падат  Party Party Party Party ма  немците нещу мъ излагат Crossing Arms

# 676
  • Още у мъглата ...
Те тука са ги хванали в по-приемливата поза, преди да разтегне горната джука  Sick
Дани  Hug туй е мое изпълнение Peace
Е,добре си ги хванала тогаз  Peace ,че то следващия кадър беше още по-зле  Sick
Мале, ама джуките й като щипки направо  ooooh! ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy Joy
А, чай и да я сгъна вече, че много я развяхме Серка вече, стига й толкоз  Joy Joy Joy Joy

# 677
# 678
  • У Диспансера ...♥♥♥
Майко милото момче,как се дърпа назад,ма това няма отказване братче ,напъва с все сила  ooooh!

# 679
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И сега след рекламата ще повторят желираните джуки сигурно  ooooh!  Sick
smile3521
    ruporuu   Ренууууууууууу...ти ли ше пускаш темата тая вечер??? newsm78 newsm78 newsm78

# 680
Ели  Hug Heart Eyes Ко у Португалия ли шЪ одим  Mr. Green аз съм за  Joy

# 681
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
направо нямам думи, толкова реклама, толкова очакване и накрая БОЗА - егати чаксе ядосах, то това ако е така чаканата целувка - пълен ужас

Мариетче, ама ние си знаехме, че ще е скеч пак целувката им, затва се натрупахме, та да се посмеем  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Габи, права си, викам да и дам шанс на Серка да ми хареса, но няма начин, не е за тази роля и това, категорична съм вече. Чаатай се раздава максимално, до няма и къде да изглежда уплашен и срамежлив, но не Серенай не и се получава и това е - примерно в сцените като се репчи на Оркунч е друга, там и пасва и всичко е наред, иначе БОЗА, ох и тази целувка ама не искам да права сравнение с АФК, но никак не им се получава на тези двамата целувката и това е!!!

# 682
  • У дома :)
Е,добре си ги хванала тогаз  Peace ,че то следващия кадър беше още по-зле  Sick
Мале, ама джуките й като щипки направо  ooooh! ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Такава смешна целувка не бях гледала, не че е със Сера ама не ми хареса ич  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 683
smile3521
    ruporuu   Ренууууууууууу...ти ли ше пускаш темата тая вечер??? newsm78 newsm78 newsm78
Тц ти Hug

# 684
  • Още у мъглата ...
Майко милото момче,как се дърпа назад,ма това няма отказване братче ,напъва с все сила  ooooh!
Да бе, то се дърпа, тя с човката напада  Mr. Green  Peace Joy Joy Joy Joy Joy

# 685
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3521
Тц ти Hug
Peace

# 686
  • в подножието на планината
Оф, утре ще гледам вече това, което съм пропуснала... ooooh! Тотално се изнервих... smile3511 Забивало ми е забивало, ама като тази вечер не е било... ooooh!

# 687
  • някъде из Врачанско
много ми беше смотано и гадно, вижте колко добро сравнение се получи елина е пуснала сегашната целувка а отдолу на крачола и онази хубава фемирска целувка, е как да се радваш на този отврат, не се пренасям ама нещо не ме естестична, наистина, грозно и беше с тези устни, трябваше от друг ъгъл да я снимат, от неговата страна, а така #Crazy smile3511

# 688
Нека падат  Party Party Party Party ма  немците нещу мъ излагат Crossing Arms
Тез не ги дишам Sick

# 689
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той не каза да ги завъртят,а каза че още един път са се завъртяли ,ох взе да и държи главата вече,да не вземе се отприщи пак  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт