Отговори
# 705
  • Още у мъглата ...
Ох Боже, този Тан е по-луд от Халилчо и Джансу взети заедно, страх ме хваща от него и ги видя заедно. Sick

Абе да се намеси и повечко този Тан, та по-малко да ги гледаме заедно Яман и Мира, да не се мъчим  Mr. Green Peace Joy Joy Joy Joy А и Чачи да не се мъчи и да му върви по-гладко актьорлъка  Laughing Peace

# 706
# 707
  • У Диспансера ...♥♥♥
Довечера да знаете,че има вероятност да сънувате две желирани джучки как ви гонят да ви щипнат,ама нема страшно,ще се отървете навреме,че ще свърши серията преди да ви хванат  Joy Joy Joy  
Шшшшшш дур я,аз вече като чуя страшни сънища и ми прилошава ,ся само Серка у съня ми липсва  Naughty

# 708
  • В света на мечтите... ❤
Оф, утре ще гледам вече това, което съм пропуснала... ooooh! Тотално се изнервих... smile3511 Забивало ми е забивало, ама като тази вечер не е било... ooooh!
+1
Беше просто непоносимо за гледане, но шашаригавия й учител Тан го гледах без прекъсване всеки път като се появеше на екрана. Mr. Green
Не се ядосвай,Наде Hug ,нищо естетически радващо и задоволяващо окото не си изтървала  Peace

# 709
Той не каза да ги завъртят,а каза че още един път са се завъртяли ,ох взе да и държи главата вече,да не вземе се отприщи пак  Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Няма начин, нали ще да  са двойка!  Rolling Eyes

# 710
  • Още у мъглата ...
Ама сега повтарят ли го или и продължение.Нищо не схванах ,запецва ми тръгва ми ,с две думи съм изнервена и отивам в мазетУ при парцуцата
Не, Биби  Hug Друг филм дават  Peace

# 711
  • У Диспансера ...♥♥♥
Веднага ще го сгъна онова грозилище  Stop

# 712
  • У дома :)
Сама ши съ цитирам ма  на горната снимка се едно са си били пу един шамар Mr. Green Joy Joy Joy

А за долната без коментар то се вижда Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 713
  • някъде из Врачанско
Дани как го измисли, сега не смея да ода да си легам,че после шашърдък, леле и ще пия валериана ,мента  и глог, ама ми се развали настроението, края май съсипа цялата серия, остани ми лош вкус,
дайте лек, апчита, музика, пиене и баклавички

# 714
  • Още у мъглата ...

Ама как преглътна Чачито накрая ,ко ли си вика хубу чи свърши серията Joy Joy Joy Joy Joy
tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Хади изгледахме на бис желираните джуки,стига ни толкова хорър за днес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3521
Уф, напрао брррррррр Sick Sick, ама по-отдалечко ги даваха, та не беше толкова гняс  Joy Joy Joy Joy
Е,па аз като бях пила 2 опаковки антигняс и ми беше смешно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Дани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Joy

# 715
  • По света и в нас.
Ама сега повтарят ли го или и продължение.Нищо не схванах ,запецва ми тръгва ми ,с две думи съм изнервена и отивам в мазетУ при парцуцата
Не, Биби  Hug Друг филм дават  Peace
Е как друг филм при мене е ПО.Боже плаша се дали не се опияних от парцуцата.

# 716
  • В света на мечтите... ❤

Ама с Хазал има толкова щастливо лице,все едно го гали най-любимото му същество на света  Heart Eyes
А пък със Серка,верно,че трябва малко уплашен да го играе и притеснен,защото уж не се поддавал на любовта,че всички любими хора го напускали,ама пък това е вече след целувката и се предполага да има поне малка следа от щастие и нежност,обаче аз не намирам такава у Чачи,еле пък у Серка  ooooh!

# 717
  • Още у мъглата ...

Ан така, Ирка, достатъчно си зацапахме очите тази вечер  Mr. Green Joy Joy Joy

# 718
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 вече може да си рипаме на воля без да разтръскаме желибонката  Joy Joy Joy

# 719

Общи условия

Активация на акаунт