Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 897
  • 639
  •   1
Отговори
# 390
За всеки случай аз ще дойда с епилатор.
Ама... ти кое ще ми епилираш? Rolling Eyes

# 391
  • София
Донкей, не усложнявай разговора повече, моля те. Думите ще свършат и пак ще дойде ред на ... снимките  ooooh!

# 392

Ох, куку, много си зле Laughing
Знам за коя снимка говориш, на нея съм облегната леко с ръката на една страна, но това не се вижда на снимката защото е изрязана. Затова естествено гърдите ми са така "позиционирани", естествени са все пак и не стоят каменни и неподвижни.
Но ...какво ти обяснявам и аз Rolling Eyes

# 393
Шантал показа разнокалибрени цици без сутиен, под блуза обаче.

Е, дъщеричката й ще е по-напред.

# 394
Донкей, не усложнявай разговора повече, моля те. Думите ще свършат и пак ще дойде ред на ... снимките  ooooh!
Да не те плаша, но подозирам, че следващите снимки ще са на луфтове.

# 395
Ох, куку, много си зле Laughing
Знам за коя снимка говориш, на нея съм облегната леко с ръката на една страна, но това не се вижда на снимката защото е изрязана. Затова естествено гърдите ми са така "позиционирани", естествени са все пак и не стоят каменни и неподвижни.
Но ...какво ти обяснявам и аз Rolling Eyes

Шанти, fun да става.
Що се обясняваш.

# 396
Fun  е на пръво място . Wink
Но нещо като не е вярно, просто не е вярно .  Какво грешно има да се уточни. Peace

# 397
Fun  е на пръво място . Wink
Но нещо като не е вярно, просто не е вярно .  Какво грешно има да се уточни. Peace

Ти пък какво се оправдаваш Wink хем са разногледи, хем разнокалибрени  Mr. Green

# 398
  • София
Да не те плаша, но подозирам, че следващите снимки ще са на луфтове.

Ще показват ядреномагнитно-резонансни снимки на черепните си кухини?

# 399
"Завръщането на живите-мъртви" за възкръсналия ник с кичозните червени обувки.
Веднага е възседнала вълната и в темата за въздишките яко набива манерките на куцо, кьораво и сакато чий съпруг колко нищожна пишка притежава. Връхтъ. Laughing

# 400
  • Galaxy 13197853088
Номинирам с малинен луфт или не ... по-скоро с титлата Луфтханза всички които отидоха да си гледат луфта  ooooh!

# 401
  • в рока
Боги,с "Братовчедката Бет" и Лиляна ме уби Joy
Как го измисли?

# 402
  • Варна
Боги,с "Братовчедката Бет" и Лиляна ме уби Joy
Как го измисли?
Балзак  Whistling

# 403
Ех , една разочароваща малина от мен за Лизет. Толкова да чета за нея, пък тя така елементарно с опитите за провокация...

# 404
  • в рока
Извинявам,се но съм я чела  Богиньо Crossing ArmsТочно за това ми стана смешно,защото извиках образа в паметта си.

Общи условия

Активация на акаунт