Размяна на бяла и декоративна козметика- 4

• 119 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Belgium
Предлагам за размяна интензивно хидратиращ крем за чувствителна кожа на LаRoche Posay Hydraphase Intense Legere - запечатан с кутийка (подариха ми втори).

Най-много търся кремове на Bioderma, Avene, Uriage, но ще отговоря на всяко предложение  Peace

http://www.laroche-posay.com/products-treatments/Hydraphase/Hydr … -Light-p5403.aspx

# 601
  • Sofia

За размяна Lancome L'Absolu Velours Velvet Matte framboise 375 , YSL glossy stain 13 Rose tempera, Bourjois Rouge edition Velvet 05 Ole flamingo, само пробвани.
Все към ярки цветове ме влече, а после не се харесвам с тях.

Приемам декоративна козметика или кремове (за суха кожа или антиейдж) от същия клас.
Може също за червила, но по-светлички - розово-бежово-коралови.

# 602
Здравейте,

Вчера ми пристигна хвалената тук пудра на NARS, прахообразния вариант, но определено не е моят продукт и затова я разменям. Пробвана е два пъти - вчера и днес сутринта й дадох шанс на дневна светлина.
Не знам как да кача снимка, но мога да изпратя реални на лични. За първи път разменям нещо, затова ще я изпратя аз първа или може и лична среща за София, за да не се притеснявате.
РАЗМЕНЕНА

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 21:12 от Blue_Jacaranda

# 603
Разменям http://blog.omy.sg/andylee/files/2010/11/Pupa-matte-212x300.jpg
Номер 80 и 06, моля някой да ми обясни как да качвам снимки  Embarassed

# 604
Някой може ли да ми обясни на какъв принцип стават запазванията в тази тема?!? Питам, защото една потребителка поиска да й запазя нещо, какво означава това - давам й го и когато тя има нещо подходящо за размяна с мен тогава ги разменяме?

# 605
Аз под запазване разбирам ,докото чакам конкретни снимки на продукт от съфорумка изявила желание за размяна и нещата са уговорени вече .Не ,че някога съм писала за нещо ,че е запазено.

# 606
Искам да се обърна към момичетата,които правят размяна за първи път и не само,моля отговаряите на съобщенията,дори и междувременно да сте уговорили размяната,поне върнете съобщение РАЗМЕНЕНО Е!Много е неприятно и неуважително да не отговориш на отправено предложение.Извинявам се,че постоянно се повтаря едно и също,но какъв е смисъла на тази тема ако не комуникираме по между си,не може да отговатяме само на предложенията които ни харесват.Аз когато пусна продукт за размяна лично се чувствам отговорна да отговоря на всеки,дори да не харесвам предложението!

# 607
спам, сори ама и аз да си кажа
Скрит текст:
Никога няма да разбера как някои преживяват липсата на отговор във форум толкова тежко. Аз като отправя предложение за размяна към съфорумка и не ми отговори, значи най-вероятно не е съгласна и толкоз, не сядам да се разстройвам, да се вайкам из темите или да се чувствам "неуважавана". Даже ми е все едно дали ще получа отговор не или нищо. А може да има различни причини освен да не се хареса предложението, може да е пропуснала съобщението ако получава по много, може да не е имала време да отговаря и т.н., все пак хората могат да си имат и по-неотложни задължения от това да отговарят на всяко запитване. No big deal.

# 608
  • София, Лагера
За мен е въпрос на уважение към хората, а и на самоуважение! Извинете за спама! А също малко или много е "дължимо поведение" към съфорумките, тук не е място за съвсем непознати... въпреки че и към непознати има известно "дължимо"... То иначе би заприличала темата на обява във вестник  Tired
Казвам го, защото и аз наскоро си "изпатих"...

# 609
На мен не само,на лично съобщение не ми отговаряте,но когато питам нещо ("Моля някой да ми обясни как да качвам снимки") пак никой не ме забелязва  Cry
Вече се депресирах,явно е трудно да влезеш в изградено общество  newsm78

# 610
На мен не само,на лично съобщение не ми отговаряте,но когато питам нещо ("Моля някой да ми обясни как да качвам снимки") пак никой не ме забелязва  Cry
Вече се депресирах,явно е трудно да влезеш в изградено общество  newsm78

Не се депресирайте, разгледайте форума, в който сте се регистрирала, не е трудно.
Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Този линк се намира и в единствения закован пост на текущия подфорум.

# 611
Мисля, че дискусията по въпроса е напълно излишна. Въпрос на неписано правило в темата, но най-вече въпрос на възпитание  Peace
Савина, има отделен раздел за правила и помощ за всичко, свързано с форума. Редно е всеки потребител да се допита до тези теми, особено когато нещо не му е ясно. Вярвам, че там сама ще откриеш отговор на питанията си.

# 612
Благодаря,май се намесих,неуместно, трябваше да е смешно,но не ме разбрахте,всички тук сте много мили  newsm51

# 613
Скрит текст:
То нека си го има правилото, ама когато отвреме навреме някоя девойка вземе, че пропусне на някой да отговори - защото, съгласете се, всичко се случва - може би няма нужда от толкова шумни оплаквания, окачествяване на възпитанието ѝ и импровизирани другарски съдилища. Визирам и разни излияния в размяната на парфюми, не само тук.
Разменям
мостра на спиралата Noir Couture Givenchy - нова, в запечатана опаковка.
Олиото на Нюкс с блестящите частици 50мл - само пробвано.

обещани
Пяна за коса KMS California curl up 75ml - пробвана 3-4 пъти макс.
Не търся сенки за очи, размяна в София  Peace

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 14:59 от Yasmeen

# 614
  • София
Здравейте,  bouquet
съвсем непозната съм тук, но все някога, някой влиза за първи път в дадена тема...
Имам излишни:
Пудра Karaja Gold & Bronze 
Скрит текст:

Clarins Colour accents
Скрит текст:

Clarins  Passion Face Palette - ползвана няколко пъти
Скрит текст:

Clarins Skin Illusion 108 /sand/ - само пробван
Скрит текст:

Clarins HydraQuench Bi-Phase 15 мл - нов
Скрит текст:

Estee lauder Shimmering jewel powder  - ползвана няколко пъти
Скрит текст:

Флормар - Terracotta Blush-On №45
Скрит текст:

Флормар - Terracotta powder №25
Скрит текст:

Флормар - руж Р116
Скрит текст:

Gabrini Terracotta blush on 105
Скрит текст:
Фон дьо тен Astor Lift Me Up - 300 /beige/ - само пробван
Скрит текст:

Всички продукти са в срок на годност. Нови или пробвани веднъж, само Clarins  Passion Face Palette и Estee lauder Shimmering jewel powder   съм ползвала  максимум пет-шест пъти.
Отговарям предимно вечер късно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт