Размяна на бяла и декоративна козметика- 4

• 119 982
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Разменям ФДТ Елизабет Арден:
Elizabeth Arden Intervene Make Up 30ml, Soft Sand (05), оказа се тъмен за мен, тази вечер го получих, пробван само на ръката.
http://www.fragrancedirect.co.uk/elizabeth-arden/elizabeth-arden … 30ml/invt/0042146

Това ББ кремче на Римел, светлото: Rimmel BB Cream 9 In 1 Super Make Up Light SPF 15 30ml допада ми много, но пък ми светлее:
http://www.fragrancedirect.co.uk/rimmel/rimmel-bb-cream-9-in-1-s … 30ml/invt/0050690
Не търся нищо конкретно, просто нещо, което мога да ползвам  Peace

# 166
Здравейте   bouquet,

Ето и моята сергийка, предварително се извинявам за дългия списък.

Декоративна козметика:
Gosh Pigment Steel
Gosh Pigment Gold Dust
Gosh Pigment Holographic Silver
Gosh Pigment Blue Diamond
Gosh Smokey Eye palette -  03 PLUM
Gosh Multicolour Blush - Bronze Pie

Лакове:
OPI - You only live twice
OPI - Simmer & Shimmer
OPI - It's all San Andreas's fault
Nfu oh - Opal series №47
Kiko - 295, 387, 632, 635
Orly - Fowl play
A England - Excalibur
Gosh - Magic Star
Gosh - Silky Mint
Gosh - Holographic + Aqua base
Catrice - Be Aztec

Друга козметика:
Nuxe Huile Prodigieuse 50 ml - чисто ново

Срещу интересно предложение мога да се разделя и с:
Caudalie Divine oil
Urban Decay Book of Shadows 4 - без спиралата, базата и очната линия, поръчвана е от Англия

Търся професионални продукти за коса и Zoya Dream. Давам и няколко продукта за един.
Знам, че има и отделна лакова тема за размяна, но не държа на лакове и затова ги пуснах тук.
При интерес ще изпратя пълно описание на съответните продукти.

# 167
  • София
Разменям:

1/ Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer - цвят Nude - тествана веднъж
2/ Zoeva Cream Eye Liner - Black Lace - черна, нова гел-очна линия, ползвана 3 пъти
3/ Peggy Sage Ombre Paupieres lumiere - сянка цвят Palissandre - ползвана малко
4/ YSL Touche Eclat - 2 luminous ivory - ползвана
5/ Четка за хайлайтър на Estee Lauder (плоска)
6/ Четка MAC 187 duo fibre
7/ Четка Laura Mercier flat eyeliner brush
8/ Празна палитра за 15 сенки на MAC

Реални снимки на нещата:  тук

Търся четки Sigma E20, F35, E50 (или четка MAC 227); розови или нюд червила на MAC!

Предлагайте смело и други неща. Интерес ми представляват и розовеещи ружове, моливи за устни - различни цветове, гланцове (особено на MAC и NARS), кремообразни сенки (особено на Chanel).

# 168
  • Berlin
Някой дали се интересува от Clarins Ever Matte Shine Control Mineral Powder Compact, цвят 00 Transparent opale (ех, какво име....) ? Слагала съм си 1 път от нея с четка, тампончето е чисто. Купувана е от Бюти зоун.
http://www.clarins.co.uk/Ever-Matte-Mineral-Powder-Compact/C0501 … 012,en_GB,pd.html

# 169
  • pomorie
И аз с моите предложения
Скрит текст:
Calvin Klein long wear pressed powder-honey 102
Bourjois smoky eyes trio 15 bleu nuit
flormar 410 и golden rose 18
професионални сенки New Image
молив New Image

# 170
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
в събота си купих по грешка тази очна линия.
http://www.lorealparisusa.com/en/Products/Makeup/Eyes/Eyeliner-B … hade=Carbon-Black
Всъщност ми трябваше спирала, но бързах ужасно много, че закъснявах за събитие и грабнах първото нещо, което ми попадна пред очите. Не е ползвана изобщо, отворих я и я затворих обратно. За съжаление съм изхвърлила касовата бележка и не мога да я сменя. Ако някой се интересува, заменям за нова черна спирала. Купувана е от дрогерия Лили.

# 171
  • София
Разменям сет Sigma Eyeshadow Base Kit in Bare, получен в петък, пробвани са леко и трите цвята. Разменям го без четката!

# 172
Търся си скосена четка за очна линия. Без оглед на марката.
Ако някои има излишна смело да предлага.  Heart Eyes

# 173
Ако някой разменя кремчетата на Лирак или балсама на Фито от последната Пинкс, да ми пише   bouquet

# 174
  • София
Здравейте! Разменям мострите на фдт от последните 3 кутии на pinks (октомври, ноември и декември-януари). Също така разменям 15% отстъпка в Inglot от ноемврийската кутия pinks.

Скрит текст:
А ето и за кои точно фдт говоря:

* Vichy DermaBlend (1мл)
* Vichy Normaderm Teint (1мл)
* Bioten skin moisture CC cream LIGHT (2х2мл)
* Yves Rocher Couleurs Nature (5х1мл)
* Vichy Teint Ideal (2х1мл)

[тук съм забравила да снимам, но мога да добавя и (2х1.5мл) от Vichy Idealia Life Serum]

И последен, но не на последно място талон за 15% отстъпка в Inglot, който важи до 15.11.2014г.

Всички тези неща бих разменила за каквото ви душа дава, стига да сте от София. Благодаря за вниманието!

# 175
  • Велико Търново
Разменям от името на моя приятелка кремообразен руж на MAC - Something special-http://www.maccosmetics.com/product/shaded/156/15668/Cremeblend-Blush/index.tmpl  , ползван е 2-3 пъти,при интерес ще направя реални снимки Peace
Не търси нищо конкретно,очаква вашите предложения  bouquet

# 176
Без да обиждам никого, искам да кажа, че според мен е безумно в темата да се разменят мостри, които се получават безплатно във всеки магазин или аптека. Не е красиво някак. Tired

# 177
  • Велико Търново
Аз обикновено добавям мостра като допълнително подаръче-изненада Tired

# 178
Здравейте, искам да разменя крема на Лирак от Пинкс - падна ми се този за първи бръчки, а искам другия - с лифтинг ефекта - за баба ми. Предложението важи до понеделник, после ще пътувам и няма да мога да се занимавам с размени известно време. ))
РАЗМЕНЕН

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 16:38 от Yasmeen

# 179
  • София
*Biskvitka* и heydi, просто няма какво да ги правя. Затова ги предлагам тук и затова казах, че бих ги дала всичките, за каквото и да било. Дори в една друга тема написах, че ще ги подаря. А талона за Инглот също няма да го ползвам и няма смисъл да гори просто така. Wink

Общи условия

Активация на акаунт