Размяна на бяла и декоративна козметика- 4

• 120 000
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Записвам се с тази сянка :

Endless chocolate

Пробвана 2 пъти. С голям мерак си я купих, но никак не ми отива на окото и тена. Точно преди малко в гримовата тема четох Аленка как казва, че една и съща сянка стои различно на различните кожи и тен, уви, на моята кожа това седи оранжевеещо, а не убито кафяво. Да го имат предвид по-бледоликите Simple Smile

Много ми се иска същата кутийка в цвят Sahara treasure, но едва ли ще случа Simple Smile Като цяло сенки в бурканче са ми на душа в момента, но ще разгледам всички предложения  Hug

След малко ще си прехвърля и другите неща от предната тема.

Ето на тази страничка от предишната тема са ми другите неща http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=724743.555

Пигментът на Зоева (в линка) е разменен, но не мога да редактирам толкова стар пост.

Добавям:

Купена миналата седмица и пробвана (по-скоро се опитах да я пробвам) 2 пъти. Мнооого ми е течна и ставам, като Малвина с нея. Нещо не ми се получи и няма смисъл да я мъча повече.

# 151
Търся червило ROUGE DIOR 999
имам какво да предложа   bouquet

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 21:21 от raz_nejena

# 152
  • София
За размяна имам:

1/ Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer - цвят Nude (снимка скоро)
2/ Zoeva Cream Eye Liner - Black Lace - черна, нова гел-очна линия, ползвана 2-3 пъти
3/ MAC Studio Tech NW15 - ползвана
4/ Peggy Sage Ombre Paupieres lumiere - сянка цвят Palissandre - ползвана малко
5/ Четка за хайлайтър на Estee Lauder (плоска)
6/ YSL Touche Eclat - 2 luminous ivory - ползвана
7/ Четка Laura Mercier flat eyeliner brush
8/ Празна палитра за 15 сенки на MAC
9/ MAC Mineralize Skinfinish Natural - цвят Light - ползвана (снимка скоро) - отпада!

Реални снимки на нещата:  тук

Търся четки Sigma E20, F35, E50 (или четка MAC 227); MAC Vanilla Pigment!

Предлагайте смело и други неща. Интерес ми представляват и розовеещи ружове, моливи за устни - различни цветове, гланцове (особено на MAC и NARS), кремообразни сенки (особено на Loreal, МАC, Chanel).

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 12:33 от Scintillia

# 153
  • София
разменям
глос на Диор № 982,отворен днес  и неизпробван защото ми е много тъмен,незнам къде ми е бил ума да го поръчам

# 154
Разменям :

Лосион за почистване на грим на Avon. Изразходвано е около половината, значи остават 75мл.

ФДТ на Avon. Количеството е около 10-12 мл от 30.

Два рефила на сенки на Golden Rose. Преди време бях решила да си правя палитра, но сега ми се събраха толкова много сенки, че не искам тези прекрасни цветове да седят не използвани.

Червено червило, правих си палитра, това е останалото червило, личи си как е срязано.

Сенки на Манхатън, ползвани са два пъти.

Всичко продукти са в срок на годност, грижливо съм ги пазила в шкаф. Излишни са ми.
Ако някой се интересува, смело да предлага.

Търся си: хидратиращ/ овлажняващ  лек дневен крем.
 Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 15:18 от Мис Бамби

# 155
  • София
Скрит текст:
Дневен крем на M.Asam, количеството ще видите на втората снимка.

Нощен крем на Regal, количеството ще видите на втората снимка. Кремчето е доста мазничко, мирише чудесно.

[/quote]

Без да искам да засягам когото и да е, но кремът от втората картинка ми се струва, че е повече за една съседна тема- Empties... или СВЪРШЕНО е с теб Thinking

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 14:44 от kopche

# 156
  • Велико Търново
И аз щях да напиша същото,но Копче ме е изпреварила.... Confused

# 157
Цитат

Без да искам да засягам когото и да е, но кремът от втората картинка ми се струва, че е повече за една съседна тема- Empties... или СВЪРШЕНО е с теб Thinking

Поправих се.  Flutter

# 158
  • USA, Steak State
В темата се разменят само ПРОБВАНИ или НОВИ продукти. Ако продуктът е полупразен или вече наполовина, моля не го предлагайте. Не за друго, но от хигиенна гледна точка.  Peace

# 159
  • София
Разменям пудра Chanel Les Beiges, цвят номер 20. Използвана е макс 5-6 пъти. С велурен калъф и картонена опаковка. При интерес ще пратя реална снимка.

Добавям:
Chanel Poudre Universelle Libre, номер 20. Използвана 10-ина пъти, което въобще не личи предвид огромното количество. С кутийка
.

Свободната пудра е разменена.

# 160
  • в 1001-та нощ
Да обновя  Heart Eyes

Pupa Precious Sparkling Powder - сребро и злато - по-едро смлени

Снимките са реални

Суоч на ръка в скрития текст:

Скрит текст:

Дълготраен коректор на Сефора - SEPHORA COLLECTION
8 HR Wear Perfect Cover Concealer, нов, запечатан

Реални снимки лице/гръб в скрития текст:

Скрит текст:

Сянка Пупа за ползване със суха и влажна четка

Снимките са реални, една тук и повече в скрития текст, вкл. гръб:

Още, вкл. гръб в скрития текст:

Скрит текст:

Golden Rose - три четворки, две нови  Peace

Скрит текст:

MAC Divine Night  Cremesheen Glass in Flair for Finery

Estee Lauder PURE COLOR Shimmer Gloss 08 PLUM DIVINE

Clinique Butter shine lipstick Delovely

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15 03 Chestnu

Estee Lauder Signature Hydra Lustre Lipstick 34 Copper Coral - в черна гилза

ESSENCE Breaking Dawn Lipstick - 01 A Piece of Forever

Sephora Color Adapt Gloss

Какво е това (ако някой не разбира текста да ми драсне Simple Smile :

Скрит текст:
What it is: A lip gloss that adapts to the pH of your lips to create a personalized pink.

What it does: This innovative lip gloss reveals the natural beauty of your lips with a glossy, pink shade inspired by you. The flat applicator perfectly sculpts your pout for a smooth, plumped result and an ultra lacquered effect. This formula contains an exclusive complex to hydrate lips and an addictive fragrance you?ll love. What it is formulated

WITHOUT: - Parabens

Глос на Calvin Klein

Снимки на двата продукта:

Скрит текст:

Ако не отговоря - значи не съм видяла ЛС-то - отговарям винаги, моля пишете отново  Blush   bouquet

# 161
Разменям нов ФДТ Max Factor Whipped creme 45 marm almond най светлия цвят,само го пробвах и се оказа тъмен за мен.

# 162
Палитра Pupart 003. Купена е снощи. Оказа се, че виненото не е моят цвят, а от останалите имам в изобилие.

# 163

Офертата не е валидна. Извинявам се на писалите.  Blush

# 164
РАЗМЕНЯМ:ПАЛИТРАТА НА NAKED2

Общи условия

Активация на акаунт