Размяна на бяла и декоративна козметика- 4

• 119 945
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Разменям сенки на theBalm - пробвани

Червило Фломар, кремообразни сенки Елф и минерална база за лице Алверде - всички пробвани по един път. Последният продукт от снимката е разменен.

Лакове

Пудра Елф - пробвана, цвят Порцелан. Коректор на Орифлейм, пробван с четка и гел за третиране на пъпки на Мурад, ползван няколко пъти, почти пълен.

Четки за грим - двойна четка за коректор и червило Орифлейм, двойна четка за сенки на Орифлейм, четка гребенче на Орифлейм, четка ветрило на Орифлейм, четка за очна линия Джордани Голд и четка за сенки Джордани Голд.
Снимки на четките и на останалите ми неща за размяна - има в албума. Разменям още - фон дьо тен на Лореал, Судокрем и серум за блясък на Орифлейм, пробван
http://anbibian.snimka.bg/other/razmeni.708851.all

Търся - сенки на Катрис, четки на Сигма и Зоева, четки на Елф, заздравител или основа на Опи, четката с острилка на Екотулс, четка за руж на Екотулс и затварящото се кабуки на Екотулс. Бих пробвала продукти на Малинка.
Ще разгледам всички предложения.
Коректорът на Орифлейм е разменен.

Добавям за размяна St,Tropez instant tan лосион за лице и тяло 50 мл. нов, неотварян.

Добавям за размяна палитра Urban Decay Ammo 2 Palette купувана от http://www.hqhair.com
Палитрата е купувана в началото на есента тази година и е ползвана 3-4 пъти, синия цвят въобще не е ползван.

Добавям за размяна и храна за нокти на Орифлейм - чисто нова, неотваряна.

За палитрата търся друга подобна палитра, без Нейкед 1 и бейсика - тях ги имам. Бих се зарадвала също на някоя хубава четка. Ще разгледам всяко предложение.

# 106
  • в 1001-та нощ
Да обновя  Heart Eyes

MAC Centre of Attention Mineralize Skinfinish Review – Divine Night Holiday Colour Collection - нов, с кутийка

Суоч на двата цвята по отделно и смесени, при мен стои по този начин - имам оше един, който си ползвам, този ми е втори  Peace

Скрит текст:

Антибръчки и озаряваща маска за лице и очен контур - GATINEAU - Metalogenin Futur Plus

Ползвана е, бих казала - малко - не мога да си създам навик за маски  Cry

Дълготраен коректор на Сефора - SEPHORA COLLECTION
8 HR Wear Perfect Cover Concealer, нов, запечатан

Реални снимки лице/гръб в скрития текст:

Скрит текст:

Сянка Пупа за ползване със суха и влажна четка

Снимките са реални, една тук и повече в скрития текст, вкл. гръб:

Още, вкл. гръб в скрития текст:

Скрит текст:

120 цвята e.l.f. от сайта в Англия

Снимки с отворен капак, заради светлината - 2 снимки:

https://lh6.googleusercontent.com/-4_pVveD-oTY/UoT5UPHFSqI/AAAAA … 05-h562-no/02.JPG

https://lh5.googleusercontent.com/-JWAKUlrnWJg/UoT5UIxbxrI/AAAAA … 04-h562-no/03.JPG

Golden Rose - три четворки, две нови  Peace

https://lh4.googleusercontent.com/-FQavaIiT9dY/UoT5d2mPOrI/AAAAA … 2-no/DSC09435.JPG

Скрит текст:

Ruby Rose

Скрит текст:

Палитра от Ягодата, етажна, нова

Скрит текст:

Други, с консистенция на МОДА, брокати и т.н.:

Скрит текст:

Лимоновата избелваща грижа на Baviphat, както и 10 мл отливка от ябълковата (в стерилен контейнер)

Вулканичната маска за черни точки:

Ако не отговоря - значи не съм видяла ЛС-то - отговарям винаги, моля пишете отново  Blush   bouquet

# 107
Разменям Idealist на Estee Lauder, опаковка от 30мл, използвана около една трета от нея.
http://picbg.net/u/72311/55497/709694.jpg
Снимката е кофти, знам, ако някой се интересува да ми пише, ще снимам пак и ще пратя по-свестна. Grinning

Аз търся най-вече двуфазен лосион и хидратиращ крем за околоочния контур - може и отсипано някакво количество от двете. Grinning

# 108
Да обновя:  bouquet

# 109
Lancaster Sunlight Palette цвят Natural

Руж Инглот №43 заедно с кутийката (от новите, с огледало и четка), реални снимки:

Червило Revlon Colorbust 001 Lilac

Пресована пудра Севънтийн, цвят 9 Terracotta Suntan

# 110
  • София
Разменям пудра Chanel Les Beiges, цвят номер 20. Използвана е макс 5-6 пъти. С велурен калъф и картонена опаковка. При интерес ще пратя реална снимка.

# 111
  • виртуално
подарявам

1. 30мл Astor Anti Stress & Lift Compact Foundation 301  SFP20 - пробван веднъж
2. сенки Isodora Paradox - от размяна, ползвани 2-3 пъти, но са ми излишни в момента обещани
3. Loreal Bare Naturalle Mineral Powder -Buff Beige - пробвана веднъж с друга четка обещана
4. нов сет за вежди имитация на МАС - цвят 01/brown обещан
предпочитам лична среща в София или изпращане по Еконт за сметка на получателя  Hug

разменям

1. палитра Estee Lauder - нова
Eyeshadow colours are Tranquil Moon, Sepia Sand, Amazing Grey, Amethyst Spark, Polished Platinum, Peacock Blue, Candy Crave and Smoky Ember.  Blush colour is Pink Ingenue.
Скрит текст:

2. Mixa BB Cream - natural gold - пробван веднъж
Скрит текст:

търся лакове,Maybelline tattoo , хайлайтер на Holika или Etude House, Max Factor CC 60 или 85,
Etude House BB W24 honey beige, декоративна на Кларинс, парфюми ... и каквото се сетите

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 09:40 от Рапунцел ®

# 112
  • Бургас
Актуализирам:

Разпъвам сергийката...  Laughing

Скрит текст:
Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 - номер 1
Clinique Moisture Surge Moisture Surge CC Cream SPF 30 - very light - разменен
Clinique Moisture Surge Overnight Mask - разменена
Clarins Ever Matte Foundation - 103 Ivory - разменен
Clinique Age Defense BB Cream - 02 - разменен!
Vichy Idealia BB Cream - light
Vichy Normaderm Teint - 15 Opal
Too Faced Amazing Face Powder Foundation SPF15 - Vanilla Creme
Shiseido Perfect Refining Foundation - I00

Revlon Just Kissable Balm Stain - Honey
Лак за устни L'oreal - 101 Lolita
червило Rimmel Kate Moss - 03
Rimmel Appocalips - Nude

лимитираната пудра Catrice SpectaculArt

лакове OPI Kiss Me On My Tulips - NL H59- разменен и OPI I Eat Manely Lobster - NL T30 - нови, неотваряни
CND Vinylux - #116 - пробван веднъж.
Предлагам ги тук, защото не търся лакове за размяна.

Clinique Liquid Facial Soap - extra mild, само пробван

Повечето от нещата, които разменям, са с кутийките си. Всички са само пробвани или ползвани макс. 2-3 пъти.
Не търся нищо определено и ще отговоря на всяко едно предложение. НЕ търся сенки, лакове и козметика за тяло.
Много искам пудрата Беж на Шанел (цвят 10 или 20).

Призовавам към коректност и отговорност към поетите ангажименти за размяна!   Simple Smile

Добавям и MakeUp Forever Pro Finish - #110

# 113
  • София
Обновявам си сергийката - https://picasaweb.google.com/112672410861040362627/ueXVJH#

За всяко нещо мога да дам допълнителни снимки. Ако не отговарям, пишете ми повторно! Оказа се, че пропускам много голяма част от съобщенията  ooooh!

# 114
  • София
За размяна:

1/ Shiseido The Makeup Enriched Loose Powder - 1/2 останала
2/ Zoeva Cream Eye Liner - Black Lace - черна, нова гел-очна линия, ползвана 2-3 пъти
3/ MAC Studio Tech NW15 - ползвана
4/ Peggy Sage Ombre Paupieres lumiere - сянка цвят Palissandre - ползвана малко
5/ Четка за хайлайтър на Estee Lauder (плоска)
6/ Четка за ФДТ на Pupa-обещана!
7/ Четка Laura Mercier flat eyeliner brush
8/ Празна палитра за 15 сенки на MAC
9/ YSL Touche Eclat - 2 luminous ivory - ползвана

Реални снимки на нещата:  тук

Търся четки Sigma E20, F35, E50 (или четка MAC 227); MAC Vanilla Pigment!

Предлагайте смело и други неща. Интерес ми представляват и коректори (светли), розовеещи ружове, моливи за устни - различни цветове, гланцове (особено на MAC и NARS).

Добавям за размяна нов коректор Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer - цвят Nude! Купен вчера от Lily, пробван веднъж!

# 115
  • София
Кремообразен руж на ЕЛФ:
E.L.F Heart Breaker Studio Cream Blush
от размяна ми е. Ползван 10х. Нанася се със скунксова четка или с пръсти, за който го умее.

База за очи на КИКО - нова. Пробвана веднъж днес. Купих я от любопитство. Имам още 2 други.

ББ крем травел сайз-15мл на UD- тъмен за мен и по-матиращ от колкото ми се иска. Чисто нов. Тестван само днес:
Urban Decay Naked Skin BB SPF 20 Travel Size Oil Free.50 oz/ 15 ml

За базата на Кико и ББто на УД пазя касова бележка като доказателство за оригиналност. Peace

# 116
Червило MAC Ruby Woo
при интерес пращам снимка

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 11:03 от raz_nejena

# 117
  • гр.Добрич
Разменям Naked2. Ползвана е малко, защото блясъците в ния ме правят с болнав вид. Базата не е отваряна въобще. Купуванан е от Beautybay.
Скрит текст:

# 118
Спинки, това е Нейкид /#1/  Wink

# 119
  • гр.Добрич
Мдааа, чак сега се усетих. Незнам защо съм поръчала 1, като съм искала 2. Голяма съм .... Така или иначе вече не искам нито 1 нито 2.

Общи условия

Активация на акаунт