Размяна на бяла и декоративна козметика- 4

• 119 962
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Вече трета, ако не се лъжа, снимка виждам, на която Нейкид 1 е с четка. Моята палитра е с двоен молив и е купувана от тукашната Сефора  newsm78
Нямам съмнения относно оригиналността, нямам и никакво намерение да я разменям, де, просто ми е любопитно.

# 121
Вече трета, ако не се лъжа, снимка виждам, на която Нейкид 1 е с четка. Моята палитра е с двоен молив и е купувана от тукашната Сефора  newsm78
Нямам съмнения относно оригиналността, нямам и никакво намерение да я разменям, де, просто ми е любопитно.

моята също е с четка, от нашата Сефора
някъде четох /не помня къде/, че първоначално е била с молив, при преиздаването й вече слагат четка

# 122
  • София
Вече трета, ако не се лъжа, снимка виждам, на която Нейкид 1 е с четка. Моята палитра е с двоен молив и е купувана от тукашната Сефора  newsm78

Аз съм купувала от Сефора и с молив и с четка, просто първата партида, бяха с четки, после дълго време ги нямаше, защото имаха проблем с производството на молива. Втората партида, беше с четка.

# 123

моята също е с четка, от нашата Сефора
някъде четох /не помня къде/, че първоначално е била с молив, при преиздаването й вече слагат четка
Да моята е от първата партида и е с двоен молив в черно и кафяво.

# 124
  • Варна
Така и подозирах, но исках да се убедя. Мерси, дами  Hug

# 125
  • USA, Steak State
И моята Нейкед 1 беше с молив, който отдавна вече е в историята. Simple Smile

# 126
Разменям Idealist на Estee Lauder, опаковка от 30мл, използвана около една трета от нея.
http://picbg.net/u/72311/55497/709694.jpg
Снимката е кофти, знам, ако някой се интересува да ми пише, ще снимам пак и ще пратя по-свестна. Grinning

Аз търся най-вече двуфазен лосион и хидратиращ крем за околоочния контур - може и отсипано някакво количество от двете. Grinning
разменен

# 127
  • виртуално
за размяна
нови червила

Max Factor 853 chilli
Rimmel 330 sloane's plum

# 128

Artdeco - очна линия Star liner

Опитах само един път. Ръката ми не е стабилна и не мога да нанасям очна линия.
Купих и я разпечатах преди няколко дни от get.bg:

"1 x    Очна линия Star Liner 258
Опции
*Цвят : черен"

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 22:49 от Deborana

# 129
Разменям следните продукти:
Studio fix фнд mac NW22 ползван 10 пъти
BB+primer Pupa nude/ползван 20мл. от 30
Chanel Perfection Lumiere n°70/ползван 10 мл. от 30
NUDE MAGIQUE EAU DE TEINT loreal nude beige/запечатан
true match l'oreal natural beige-запечатан
bb nude magique powder l'oreal n°2-ползвана,но има доста в нея
Ibuki Shiseido 3те стъпки отворени преди 2 седмици,ползвани 10 пъти
Флуид на Shiseido от серията Pureness/ползван 5 пъти
червила на елф и кико
за всички продукти пращам реални снимки при интерес или можете да ги видите в блога ми  bouquet
Предпочитам да заменя няколко продукта наведнъж. Търся само натурална козметика.

Последна редакция: сб, 07 дек 2013, 00:05 от Kostadinova

# 130
Червило MAC Ruby Woo
при интерес пращам снимка

# 131
  • София

SmashBox Light Cast, много красив хайлайтър, но не се разбирам с кремообразни продукти от този род  Sick

И два кремообразни ружа на UNE, причината за размяна е същата... бих разменила и трите продукта за компактен хайлайтър.

http://www.wasmachtheli.com/2012/07/19/une-beauty-breezy-cheeks- … lush-ein-loblied/

# 132
  • Пловдив
Скрит текст:
Разменям палитра The Vice - UD , купувана  от Сефора  - стикера с текста на БГ си стои на кутията. [
Скрит текст:
spoiler]
снимките са реални на моята палитра:

Използвана е . Търся най-вече коледната палитра на Кларинс , но предлагайте смело и всичко друго
.

мини на червената база за грим на Clarins - използвана 

Revlon rendezvous - носила съм го 2-3 пъти , държа го в несесер заедно с другите червила и от триенето помежду им му се е изтрил надписа 

Базата за сенки за очи на AVON - чисто нова

Скрит текст:

Разменям ги заедно.

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 11:49 от aH~

# 133
  • София
Разменям пудра Chanel Les Beiges, цвят номер 20. Използвана е макс 5-6 пъти. С велурен калъф и картонена опаковка. При интерес ще пратя реална снимка.

Добавям:
Chanel Poudre Universelle Libre, номер 20. Използвана 10-ина пъти, което въобще не личи предвид огромното количество. С кутийка.

# 134
От името на майка ми, разменям палитра ЪД Нейкед 2. Индивидуален номер на гърба на палитрата - 3229А. Пудрата е почти нова, четката не се разменя с нея. За нея търси най-много Pure Poison 20-30 мл. в оригинален флакон, но приема предлложения за сходен клас декоративна козметика или парфюм. Снимки:
Скрит текст:

Също така Clarins the essentials palettе, ползвана броени пъти и е като нова. За нея не търся нищо конкретно, но моля за адекватни предложения за бяла или декоративна козметика или парфюм. Снимки:
Скрит текст:
Пудра Буржоа био детокс, 52 ванила

Извинявам се за качеството на снимките   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт