Отговори
# 480
Релакс извинявай че закъснявам с отговора ама имаме гости и трябва да им обръщам внимание.
http://zelka.org/details.php?id=373639&hit=1
Ето ти линк.
А всяка седмица  при тях в петък при нас събота.
Ще ви пусна едни красиви неща.
Скрит текст:

# 481
Наде, и аз се надявам да си намери подходящо момиче  Peace Хазалката е друга работа, тя има подкрепата на майка си, израснала е в тези среди и някак е по-ориентирана. Ча е израснал съвсем в друга среда и още се ориентира или лута. И той ще се ошлайфа  Peace

Е, Хазалка имала подкрепата на майка си, ами Чачи пък имал подкрепата на майка си и на баща си  Peace
Нека погледнем и от тази страна, че Чачи е израстнал в семейство и с майка и с баща, докато Хазал е била само с майка си  Peace
Значи, можело е Хазалка да се изкелифенчи, ама не се е  Peace
Чачи също е израстнал свестен човек, но е едно голямо дете, ама те мъжете по-късно порастват, де  Mr. Green
И на двамата им пожелавам много късмет в живота, а защо не и заедно  Rolling Eyes Laughing
newsm10 newsm10 newsm10

# 482
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Другото, което разбрах е, че тя по принцип не се целувала така, ама с Чачко нещо...... що ли, а той се раздава на макс!?!
За мен се целуваше и с Толгахан по същия начин.
Оооо, с Гизем целувките им бяха огъъъъън. Crazy

Ееее, Наде, тя тая като го нападнеше, имах чувството че ще го задуши... Joy
Хич нямах такова усещане, сладури ми бяха и то големи, и това си е.
Искам отново да ги видя, като екранна двойка.

Пепел ти на клавиатурата... ooooh! дано такова нещо да не се случва повече никога... Praynig Praynig Praynig
+1  bishop

# 483
  • София
Наде, и аз се надявам да си намери подходящо момиче  Peace Хазалката е друга работа, тя има подкрепата на майка си, израснала е в тези среди и някак е по-ориентирана. Ча е израснал съвсем в друга среда и още се ориентира или лута. И той ще се ошлайфа  Peace

Е, Хазалка имала подкрепата на майка си, ами Чачи пък имал подкрепата на майка си и на баща си  Peace
Нека погледнем и от тази страна, че Чачи е израстнал в семейство и с майка и с баща, докато Хазал е била само с майка си  Peace
Значи, можело е Хазалка да се изкелифенчи, ама не се е  Peace
Чачи също е израстнал свестен човек, но е едно голямо дете, ама те мъжете по-късно порастват, де  Mr. Green
И на двамата им пожелавам много късмет в живота, а защо не и заедно  Rolling Eyes Laughing

Права си, но на Хазал майка й сякаш я е подготвила за този свят на известните и т.н. докато Ча произлиза от по-обикновено сем-во, не че не го покрепят. Нека и двамата да са щастливи  Peace

# 484
Кадете милички кадете, то туй, ще Ви остане. Mr. Green
Ивче, не си губи времето да търсиш въпросната снимка, щом казваш, че е така, вярвам ти, не е нужно да ми доказваш нещо със снимката. Разбрах, че говори за две различни и в момента се сещам за кои става на въпрос.
Мише, щом хората са го казали и са го повтаряли през вековете, значи е имало защо....е винаги има изключения, но правилата се пишат за мнозинството.
Него го подкрепи аблата, ooooh! та го залюсна. Rolling Eyes

# 485
Скрит текст:
Другото, което разбрах е, че тя по принцип не се целувала така, ама с Чачко нещо...... що ли, а той се раздава на макс!?!
За мен се целуваше и с Толгахан по същия начин.
Оооо, с Гизем целувките им бяха огъъъъън. Crazy

Ееее, Наде, тя тая като го нападнеше, имах чувството че ще го задуши... Joy
Хич нямах такова усещане, сладури ми бяха и то големи, и това си е.
Искам отново да ги видя, като екранна двойка.

Пепел ти на клавиатурата... ooooh! дано такова нещо да не се случва повече никога... Praynig Praynig Praynig
+1  bishop

ехааааа а кади ли  Joy Joy Joy кади кади

# 486
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кади не ми,до ся съм го търсела,че нивгаш да не вземе се случи Joy Joy Joy

# 487
Я пуснете тия фотоси на Серка с бизнесмена да ги видя, че явно съм ги пропуснала  Praynig

# 488
  • Варненска клюкарка
значи аз и преди съм казвала че на снимките от модните му години и малко преди това Чачо ми приличаше на платен  Peace грубо не грубо мое мнение си е  Peace в модния бизнес от време оно си се говори,че манекенките...манекените са си ...пиип  Peace

Нали заради тези снимки Чачови се чудехме като какъв точно е ползван от онези 3 лелки Sick Sick Sick А и как точно се е запознал с Аблата- допреди 3-4 години е била съдружничка в розово заведение, а и е вечно на лов за свежа плът по конкурсите....

пп Тези дни мярнах снимка на Юсуф/Корай в подобна компания Sick Дано ако е имало нещо и при двамата, никога да не види бял свят, че ще е ужасно Sick

# 489
Ох леле, ох, на тази песен rotfImao rotfImbo снощи рипаха Мира и Яман.

http://www.youtube.com/watch?v=j4ivkc0cA84

# 490
значи аз и преди съм казвала че на снимките от модните му години и малко преди това Чачо ми приличаше на платен  Peace грубо не грубо мое мнение си е  Peace в модния бизнес от време оно си се говори,че манекенките...манекените са си ...пиип  Peace

Нали заради тези снимки Чачови се чудехме като какъв точно е ползван от онези 3 лелки Sick Sick Sick А и как точно се е запознал с Аблата- допреди 3-4 години е била съдружничка в розово заведение, а и е вечно на лов за свежа плът по конкурсите....

пп Тези дни мярнах снимка на Юсуф/Корай в подобна компания Sick Дано ако е имало нещо и при двамата, никога да не види бял свят, че ще е ужасно Sick
като какъв може  Mr. Green значи няма как ти да си на 18-20 години и компанията ти да е предимно лелки на по 35-40  ooooh!

# 491
  • София
момичета,

нали не се заблуждавате, че Ча е станал първи на този конкурс, защото е бил най-красивият, най-незаменимият в цяла ТР  Wink Красиво е момчето ни, но само това не стига в този бизнес. Намерил е начин, пробил е  Simple Smile Сега, как, защо и с кои лелки, е друга тема  Wink В тези среди е така. И самата Наоми Кембъл го призна преди време  Wink

# 492
Скрит текст:
значи аз и преди съм казвала че на снимките от модните му години и малко преди това Чачо ми приличаше на платен  Peace грубо не грубо мое мнение си е  Peace в модния бизнес от време оно си се говори,че манекенките...манекените са си ...пиип
Peace

Как от три лелки бееее,  Shockedкои са те!? Rolling Eyes
Аде бе, дай да ги видим тези негови снимки. Shocked

# 493
Кади не ми,до ся съм го търсела,че нивгаш да не вземе се случи Joy Joy Joy
ххаха нека нека да окади така хубаво  Joy Joy Joy

# 494
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох леле, ох, на тази песен rotfImao rotfImbo снощи рипаха Мира и Яман.

http://www.youtube.com/watch?v=j4ivkc0cA84
Наде,ние още снощи я рипахме,това бил хита на 2013 лятото,кога търсех песен за клипа на Чачко за РД,Зизуна ми я предложи , и направо бях потресена от хита им  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт