Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 383
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Момичета знаете ли дали ще има някакви купони за намаления или като цяло намалени неща за черния петък Simple Smile

# 451

valpan

Re: Пазаруване от Aliexpress.com 12
« #225 Четв., 24 Окт. 2013, 22:34 »
Да ви подшушна ли една новина?  sun

Следващата разпродажба ще бъде на 26 ноември!

Така че си разглеждайте сайта,пълнете си списъците на желаните неща и си събирайте паричките.
Е,предполагам,че ще има отново игра със купоните.

# 452
  • Варна
Здравейте,досега не ми се беше случвало да не получа пратка,но ето на,случи се.Удължаването на срока на доставка изтече и съответно пуснах диспут.И се почна една кореспонденция с продавача...Той ме кара да затворя диспута и след това щял да ми изпрати отново поръчката.Аз пък му казвам,да ми я изпрати и тогава ще затворя диспута.Ето и последния му отговор :       dear friend, i really don't know how to say, if resend , we will give you new tracking number, you can check it, but, you told me you willn't close dispute before we resend, now, things can't deal with it very well, every company have their provisions, buyer should close dispute before resend, dear, if you can't , i will receive your dispute, systerm will refund money to you, i willn't resend goods to you, pls tell me your finally idea, looking forward your early reply, thanks:       Какво ще ме посъветвате?Предварително благодаря

# 453
Няма място за съвет - НЕ ЗАТВАРЯЙ ДИСПУТА! Ще ти прати стоката отново... ама накуково лято. Затвориш ли диспута, парите си отиват при него и после нито можеш нещо да докажеш, нито нищо. Иначе той е прав - али ще реши диспута в твоя полза и ще ти върне парите.

# 454
  • Варна
Благодаря,Камиче ! Точно така ще направя

# 455
какво значат медалчетата и диаманчетата на името на продавача?

# 456
Аз имах две поръчки,които при проследяване си стояха на едно място.Вчера едната беше в пощенската кутия,а нямаше движение от повече от 20 дни.Така,че чакане трябва.И не всичко излиза в проследяващите сайтове.Бях се притеснила малко,понеже го поръчах на едни познати,които нямат кредитна карта.Вече нищо няма да поръчвам на други,защото първите си две поръчки те не ги харесаха.На едното нещо се оказа,че работело с някакви много скъпи батерии,а те не чели какво пише,че батериите не влизат в поръчката и мънкаха после.Ама то не стига,че прави човек услуга ами и после виновен се чувстваш.

# 457
  • TX
 online:)  и аз така съм се зарекла, но току що отворих диспут за една такава пратка, никаква информация и никаква комуникация

rumiana2604 няма да затваряш диспута

# 458
Последната поръчка пристигна 8 дни преди да изтече срока,като последно имаше дата от 10.11. че е някъде и аз не разбрах къде.Но вече няма да се съгласявам да правя услуги на познати,има достатъчно сайтове,където може да се поръчва и без кредитна карта.

# 459
В отговор на всички препиращи да си получат пратките ще кажа, че преди два дни си получих чантата, поръчана през августовските намаления. Пратката беше изпратена в началото на септември и замря на едно място на 20 септември. Понеже бях видяла, че пратката е изпратена, по свое желание удължих срока за получаване след като изтекоха 60 дни и..... на 78 ден я получих.
Така че ако бързате, отидете до мола или поръчвайте от Англия. Моля не пълнете темата с терзанията си, а се дръжте като възрастни хора.
Това е тема за всичко свързано със поръчките от саита ,така че нека запазим добрия тон ,като не ви е приятно да отговорите и помогнете не го правете пропуснете поста ми и сходните и четете надолу.. ако поръчвам от години ще знам за въпросните ситуации и нямаше да ви притеснявам ,но ми е запърви път и попитах ,намериха се и хора да ми отговорят!хубав ден

# 460
nins86, според мен е напуснала Китай, да - тъй като това е последният статус, който излиза преди да се появи в БГ Пощи. Въпросът е, че след него не се знае колко трябва да се чака, за да се появи в БГ Пощи.

Много благодаря, след като и други се отзоваха и споделиха явно е нормално да има такива големи забавяния  bouquet не ми пречечи чакането просто се притесних дали изобщо ще доидат и имали смисъл да чакам това беше Simple Smile успех в решаването на ситуациите и на останалите!

# 461
Нова тема за проследяване на поръчките от Китай, движение, срокове, статус на поръчките

Моля, нека пренесем всички въпроси за проследяване на пратките там, а тук да остане само за отзиви и специфични въпроси за поръчки в Али!

има нова тема вече ,моля всеки който има терзания спрямо пратките си ,да ги споделя в съответната тема  Peace

# 462
  • Бургас
какво значат медалчетата и диаманчетата на името на продавача?

Брой обратни връзки. Позиционирай мишката върху тях и прочети от колко до колко ОВ се дават въпросните медалчета и т.н.

# 463
Браво за новата тема за проследяването. Надявам се, че ще има резултат и темата няма да се пълни с безполезни постинги.

# 464
Дали някой е поръчвал или е срещал при друг търговец това мъжко яке?

http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-2013-new-a … otionId=250454018

Общи условия

Активация на акаунт