Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 431
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Има забавяне на всички пратки заради рентгеново сканиране за "опасни и забранени стоки"
 пратката е отговорност на изпращащата страна докато не я изпрати и на страната получател, след като я получи. Докато пътува никой нищо не знае по въпроса.  След като пристигне в България ще можете да си я проследите в сайта на БГ пощи. До тогава чакате и това е. най натоварени са пощите на:сингапур ,хонг конг,китай

# 391
  • София
Има забавяне на всички пратки заради рентгеново сканиране за "опасни и забранени стоки"
 пратката е отговорност на изпращащата страна докато не я изпрати и на страната получател, след като я получи. Докато пътува никой нищо не знае по въпроса.  След като пристигне в България ще можете да си я проследите в сайта на БГ пощи. До тогава чакате и това е. най натоварени са пощите на:сингапур ,хонг конг,китай
Това инфо от къде е?

# 392
Как се ескалираше диспут  newsm78

# 393
Моля,някой да ми каже дали знае при каква сума отиват на митница поръчките 30 долара ли

# 394
  • Beyond the stars
Моля,някой да ми каже дали знае при каква сума отиват на митница поръчките 30 долара ли

При сума над 30 лева върху стоката трябва да бъде платено ДДС  Peace

# 395
Имам питане - за колко време ви одобряват плащането? Останаха ми 2 часа и половина до изтичане на 24-часовия период...Платила съм с maestro и вчера си проверих картата и установих, че от там „липсва“ сума, която е точно стойността на обувките. И какво се прави като изтекат тези 24 часа и продавачът не е потвърдил плащането?

# 396
плащали ли сте ддс? или поръчвате по малко неща

# 397
Здравейте, китайчето току що ми отговори:
"Здравейте, моят приятел.
Аз съм много съжалявам, че ви чака толкова long.it трябва да размножа happenned време transit.would ви харесва ми да го изпратим или възстановяване на парите си?
Съжалявам отново и моля за вашето understanding.only Надявам се, че не оставяйте неутрална или отрицателна обратна връзка, дори един случай, защото това е важно за вас me.thank много.
чакам вашия отговор.
най-добри пожелания!"

въпроса ми е сега какво трябва да направя ако искам да ми върне парите, понеже ми се случва за пръв път, да пусна диспут или да му дам мейла на пейпал регистрацията ми, да чакам да ми върне парите и да потвърдя получена пратка???
хич не съм наясно
моля помагайте  Praynig

# 398
плащали ли сте ддс? или поръчвате по малко неща
Ако е към мен въпроса - не съм, около 26 лв. са обувките , един чифт.

# 399
  • Beyond the stars
Имам питане - за колко време ви одобряват плащането? Останаха ми 2 часа и половина до изтичане на 24-часовия период...Платила съм с maestro и вчера си проверих картата и установих, че от там „липсва“ сума, която е точно стойността на обувките. И какво се прави като изтекат тези 24 часа и продавачът не е потвърдил плащането?

На една поръчка даже ми изтече този срок за потвърждение, и го одобриха след него  Peace

# 400
  • Варна
Здравейте момичета,

Преди месец , два някоя от вас беше поръчала тези дънки:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-retail-1piece-fashi … n/1115629607.html

Ако са пристигнали може ли да споделите отзиви и реални снимки.
Предварително благодаря

# 401
За суетшърта и блузата /Amazing Amazing имам същата в зелено Mr. Green/. И двата дойдоха страшно бързо, блузата я поръчах на 4 ноември, суетшърта на 31. Имах чудесна комуникация с продавачите.
Блузата е малко по - различна от очакваното. На снимките ми излеждаше по - синя, но и този цвят не е лош. Ръкавите са ми малко къси, което е странно, защото съм само 1,60. Няма етикети и не пише forever 21.
Суетшъртът от начало беше адски твърд Shocked Мисля, че след едно пране с омекотител ще се оправи. Цветът е точно както от снимките.

Иначе си отговарят на номерата.

Привет, блузата какъв размер ти е?

# 402
# 403
  • София
bob4o_f В никакъв случай не натискай бутона, че пратката е получена  Peace. Попитай го как ще ти върне парите. Можеш да повдигнеш диспут за неполучена стока, той се съгласява и ти връща парите в картата, с която си платила. Мисля, че може и с пейпал да ги върне, като му дадеш имейла, с който си регистрирана там.

# 404
момичета може ли някои да ми проследи пратките ,   RB915758383CN,   RC047614029CN,   RC007660569CN,RC093302902CN      
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт