Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 347
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте , имам нужда от помощ и се надявам някой да се отзове! Казусът е следния... Днес влизам в али-то и  виждам , че една от поръчките ми е със статут finish. Аз не съм потвърждавала получаването на поръчката, тъй като не съм я и получила. Номерът е следния RA521527958CN. Влизам си в пощата и чета следното съобщение от 22.11
 "Your order No. 60276172697983 has been shipped.
If you have received your full order in satisfactory condition, please Confirm Order Received.
If you haven´t received your items or are not satisfied with the items you received, please contact the seller to extend your product receipt time or resolve the issue.Otherwise, you can Open Dispute before 2013.11.23 00:52. If you do not open a dispute within this time AliExpress will consider the order to be satisfactory and will finalize the order process. "
 Съответно вече нямам бутон диспут, не съм си получила поръчката, тя е със статут на завършена и не знам... Какво мога да направя! Не съм попадала на такъв случай до сега и ако някой може да помогне ще съм много благодарна  Cry

същата работа! Провери си и ти сметката дали не са върнали пари. Аз не съм получила, но получих съобщение   so could you please wait for 20days more.
защо да чакам като те са я финиширали, мисля че ме лъжат. Какво трябва да направя?
[/quotе]
Нямам нищо в сметката , но на мен в съобщението никъде не ми пише , че някой ще ми връща парите... Не знам какво да мисля...

# 526
Сигурни ли сте, че не ви е изтекъл срокът за доставка? Такива писма получавам обикновено ако остават 3-4 дни до крайния срок. Ако нищо не се направи Али дава парите на продавача. Аз пуснах един диспут и поисках удължаване на срока за други две поръчки.

Но според мен нещо им се бъгясва сайта. Аз нали вчера питах за един статус Fund Processing. Обяснението на Валпан е логично, но аз съм потвърдила получаването на стоката преди 20 дни. Явно нещо не им е наред  newsm78

# 527
Ето и от мен линк за играта Hug

# 528
Добре де вие по колко време играете аз вече имам 5000 точки и играта не спира

# 529
  • Варна
Някой по-разбиращ ще обясни ли какви са тези телефони и таблети от бъдещите промоции за 10-15 долара?"Плати на 2.12 харесай сега за по ниска цена"?!

# 530
При мен не се проточи много - докато разбера какво се желае и свърши Simple Smile
Ето и от мен линк - ЦЪК

# 531
Сигурни ли сте, че не ви е изтекъл срокът за доставка? Такива писма получавам обикновено ако остават 3-4 дни до крайния срок. Ако нищо не се направи Али дава парите на продавача. Аз пуснах един диспут и поисках удължаване на срока за други две поръчки.

Но според мен нещо им се бъгясва сайта. Аз нали вчера питах за един статус Fund Processing. Обяснението на Валпан е логично, но аз съм потвърдила получаването на стоката преди 20 дни. Явно нещо не им е наред  newsm78

Нали срокът е 60 дни... от изпращането са минали 33 дена. Значи сега остава да се надявам , че ще пристигне, защото нищо не може да се направи  Cry

# 532
Ето моят линк за играта, всички ви нацъках  Wink Аз като гледам пак ще си използвам предимно купоните за по 1$  Joy Много е досадно, че не дават купони за поръчка от 20$, а само по 10 и 30  ooooh!

# 533
Добре де вие по колко време играете аз вече имам 5000 точки и играта не спира

Аз пък едвам събрах 73, повечето подаръци не дават точки  newsm78. http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index.html

# 534
  • Варна
Да се включа и аз с линк

# 535
Е, тази игра ми харесва с подаръчетата  Rolling Eyes
Ето и моя линк
http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index. … GQ9hgIHaNGg%3D%3D
Аз имах една лоша поръчка, пуснах диспут и за мое щастие продавачът даже не си направи труда да отговори в срока за диспут  Joy 
Бях пуснала за цялата сума ( става дума за СД карта за телефон) - незнам задържат ли ги тях .. ? Къде изчезна тая карта..
Status:     Seller response time has ended   
Reminder:    Since the seller did not respond to your dispute within the deadline, the system has settled the according to your proposal.     You do not need to return the goods.
Това означава, че имам рефънд нали ?

# 536
  • Beyond the stars
Някой по-разбиращ ще обясни ли какви са тези телефони и таблети от бъдещите промоции за 10-15 долара?"Плати на 2.12 харесай сега за по ниска цена"?!

Миналата такава промоция бяха малко бройки на ниска цена, който се класира -класира  Wink
Освен това имаше доста висока цена на доставка до България  Peace

Сега ще видим какъв ще е принципът  Grinning

# 537
Явно при мен има някакъв бъг продължавам да играя вече са 6000

# 538
  • София
Аз имах една лоша поръчка, пуснах диспут и за мое щастие продавачът даже не си направи труда да отговори в срока за диспут  Joy 
Бях пуснала за цялата сума ( става дума за СД карта за телефон) - незнам задържат ли ги тях .. ? Къде изчезна тая карта..
Status:     Seller response time has ended   
Reminder:    Since the seller did not respond to your dispute within the deadline, the system has settled the according to your proposal.     You do not need to return the goods.
Това означава, че имам рефънд нали ?
Аз съм в същата ситуация, ще следя

# 539
днес получих това, поръчано е на 05.11  

http://www.aliexpress.com/snapshot/289140637.html
чакам още 15 поръчки

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 11:32 от sboneva

Общи условия

Активация на акаунт