Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 354
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Първо реших да "помогна" на всички, а сега и моят линк:

# 571
# 572
Отчита ли ви като ви цъкнат на линка т.е. да можете да играете пак? При мен ми дава,че никой не ми е цъкнал на линка,а ме съмнява-аз цъкнах на всички.

# 573
Отчита ли ви като ви цъкнат на линка т.е. да можете да играете пак? При мен ми дава,че никой не ми е цъкнал на линка,а ме съмнява-аз цъкнах на всички.

И при мен е така  Sad

# 574

И при мен е така  Sad
и при мен

# 575

И при мен е така  Sad
и при мен,а на всички които са в темата съм цъкнала

# 576
# 577
И на мен нищо не ми отчете от цъкания, но сега са пуснали и приложение за телефон, при разклащане можеш да спечелиш купонче. Там май по-бързо става, имам вече 2 по 2$ и 1 от 10$. Успех!

П.П:Ще се самоцитирам, някой ако е пробвал моля за съвет:
Цитат
Ако са ми безплатни и двете - кое е по-добрия избор:
China Post Air Mail или China Post Air Parcel ?
С коя е по-бързо и сигурно, особено сега предпразнично?

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 15:12 от 3isFamily

# 578
Здравейте , имам нужда от помощ и се надявам някой да се отзове! Казусът е следния... Днес влизам в али-то и  виждам , че една от поръчките ми е със статут finish. Аз не съм потвърждавала получаването на поръчката, тъй като не съм я и получила. Номерът е следния RA521527958CN. Влизам си в пощата и чета следното съобщение от 22.11
 "Your order No. 60276172697983 has been shipped.
If you have received your full order in satisfactory condition, please Confirm Order Received.
If you haven´t received your items or are not satisfied with the items you received, please contact the seller to extend your product receipt time or resolve the issue.Otherwise, you can Open Dispute before 2013.11.23 00:52. If you do not open a dispute within this time AliExpress will consider the order to be satisfactory and will finalize the order process. "
 Съответно вече нямам бутон диспут, не съм си получила поръчката, тя е със статут на завършена и не знам... Какво мога да направя! Не съм попадала на такъв случай до сега и ако някой може да помогне ще съм много благодарна  Cry

същата работа! Провери си и ти сметката дали не са върнали пари. Аз не съм получила, но получих съобщение   so could you please wait for 20days more.
защо да чакам като те са я финиширали, мисля че ме лъжат. Какво трябва да направя?
[/quotе]
Нямам нищо в сметката , но на мен в съобщението никъде не ми пише , че някой ще ми връща парите... Не знам какво да мисля...
И аз съм със същия казус  Mr. Green Писах на продавача, но той винаги е офлайн, защото вече не съществува. Писах и на алито, но нямам отговор. Финализирана, без да е изпратена, а е платена и не съм се отказвала.

# 579
  • И аз не знам къде
здравейте. кажете ми в сайта продават ли истинско сребро и ако да кое трябва да отбележа?  Flutter

# 580
# 581
# 582

Ето и моя линк:

Сега да ви се похваля дойде ето това:
http://www.aliexpress.com/snapshot/278256546.html

и ето това:
http://www.aliexpress.com/snapshot/278256547.html

Ще си ги получа др седмица, понеже съм извън града, но ги очаквах с нетърпение и съм мн щастлива, дано на живо са също толкова хубави, колкото си мисля  Crazy

# 583
след като играх 40 мин. и натрупах 3700 точки сега ми отчита че нямам точки newsm78

# 584
здравейте,някой поръчвал ли си е мобилен телефон ? Без значение марката ...разкодира ли се ???

Общи условия

Активация на акаунт