Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 211
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро извинявам се за въпроса но кой телефон пуска купони нещо не мога да схвана схемата  newsm78

# 646
# 647
Днес си поръчах още една стойка за ТВ, много съм доволна от първите две! Ето я:

Линк към играта!

# 648
Не работят и при мен линковете, затова съм свалила мобилното приложение. Там спокойно можеш да хванеш вибрационна болест, докато друсаш телефона, но пък пуска по някой и друг купон. А и като се замисля - половината ми купони останаха неизползвани на миналата разпродажба.
Joy То и на мен ми останаха купони от миналата игра, но ситнежа се запали и сега мрънка и чака да играе  ooooh!  А как работят на телефона, ако влезеш през телефона и чрез него ги публикуваш за цъкане или трябва да си свалиш мобилното приложениена компа  newsm78
Ето моя линк да се пробвам пак дали ще ме отрази  Mr. Green

# 649
  • София
За телефона - сваляте мобилното приложение и след като го отворите, натискате на горния банер и почвате да тръскате телефона. Няма нужда даже да цъкате всеки път на "Shake Again". В повечето случаи ти дава отстъпки от някакви продукти, но от време на време дава по някой купон.

# 650
# 651
# 652
Здравейте!
И моя линк към играта:
Получих батерия за лаптопа от препоръчан тук продавач.Доволна съм, работи добре, пристигна за 3 седмици. Това е : http://www.aliexpress.com/snapshot/282554474.html

# 653
Вчера получих този телефон,пратен на 15.10 с Швецките пощи,не знам дали е оригинален,като го пробвам няколко дни ще пиша как е,,дори е с българсо меню

За сега телефона работи без проблем,батерията държи 3 дни,само радио не можахме да хванем,но сме се опитвали само веднъж и то набързо.

# 654
  • sliven
http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index. … BL1Wk%2FRMg%3D%3D
Линк към играта
Вчера играх 40мин. и нищо не  отчете. Сега ще Ви нацъкам отново всички защото вчера явно не се отрази  Hug

# 655
# 656
За телефона - сваляте мобилното приложение и след като го отворите, натискате на горния банер и почвате да тръскате телефона. Няма нужда даже да цъкате всеки път на "Shake Again". В повечето случаи ти дава отстъпки от някакви продукти, но от време на време дава по някой купон.
от къде са сваля това приложение?

# 657
Нацъках почти на всички линкове, но щом на никой не се отразява има ли смисъл да се продължава с това и да се спами?

# 658

Моят акселератор е прецакан, но за сметка на това набарах телефона на брат ми и му свлих батерията от тръскане. Резултата е два купона - от 1 и 2$ и тендовагинит.  Laughing

# 659
До сега цъках на линкчетата по-гое тааа ако може и на моя линк Simple Smile

http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index. … n02F3Z7HwBw%3D%3D

Общи условия

Активация на акаунт