Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 23

• 57 584
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
И аз тук в очакване на черният петък Sunglasses
Момичета кажете детско бельо от къде поръчвате newsm78

# 46
Аз поръчвам за малкия ми син слипчета от Ла Редута.Много съм доволна от кройките и качеството им.

# 47

Next, tesko, Mothercare  Peace

# 48
Взех на племенницата ми това Барби да видя как са и ако всичко е наред да поръчам още за коледни подаръци.

# 49
..
\

Аз съм доволна и от George ,но вземам номер поне нагоре.  Peace

# 50
Вземала съм детско бельо от Marks & Spenser, Mothercare и George. Качеството на Marks & Spenser винаги е било безупречно - чист памук, меки, красиви цветове и десени които не избеляват дори и след много пранета. Често имат намаления, но дори и ненамалени си заслужават някой неща особено тези потници в пакети по 2, 3 и слипове по 5 или 7.
На Mothercare имам потничета от цветните х 3 в пакет, които не са мръднали а са прани безброй пъти.

# 51
има потребители, успели да пуснат нееднократно поръчки с българска карта Маестро.

Не съм пазарувала досега от международни сайтове. Моля за информация - предполагам, че картата Маестро трябва да е международна, така ли е? А каква трябва да е валутата на картовата сметка, задължително ли е да е същата, като обявената в сайта: например лири, а сметката на карта Маестро да е в евро?

# 52
Току що поръчах това LEGO Star Wars 75004: Z-95 Headhunter за подарък на племенника за 19.99 лири. Майка му каза, че струвало около 140лв в БГ  #Crazy

Може би се е объркала с това: http://www.amazon.co.uk/LEGO-Star-Wars-9493-Starfighter/dp/B005K … ds=LEGO+Star+Wars Него продават за 140лв.

# 53
  • София
Не, не се е объркала, толкова е този, х-уинг стар файтъра е 204 лв.

Играта операция в Комсед, в парадайз днес я гледах за 20 лв, някой нали искаше да я поръчва...

# 54
  • София
И аз при вас. Чакам да пристигне коледният подарък на малката,но се надявам да има и добри сделки в черната седмица.

# 55
  • София
Благодаря за темата и успешни покупки на всички!   bouquet

# 56
има потребители, успели да пуснат нееднократно поръчки с българска карта Маестро.

Не съм пазарувала досега от международни сайтове. Моля за информация - предполагам, че картата Маестро трябва да е международна, така ли е? А каква трябва да е валутата на картовата сметка, задължително ли е да е същата, като обявената в сайта: например лири, а сметката на карта Маестро да е в евро?

Пускала съм с Маестро - разплащателна, по която си получавам заплатта.
Става за някои артикули, но за Киндъл не става.

# 57
Току що поръчах това LEGO Star Wars 75004: Z-95 Headhunter за подарък на племенника за 19.99 лири. Майка му каза, че струвало около 140лв в БГ  #Crazy

Може би се е объркала с това: http://www.amazon.co.uk/LEGO-Star-Wars-9493-Starfighter/dp/B005K … ds=LEGO+Star+Wars Него продават за 140лв.

Точно този космически кораб или каквото е там са гледали в Комсед мисля и за записали номера от кутията - 75004 и по него търсихме в Амазон.....То бива, бива ама такива цени в БГ.

# 58

Ето цената му тук http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/59221/s/lego-st … 004/category/464/

# 59
Вземала съм детско бельо от Marks & Spenser, Mothercare и George. Качеството на Marks & Spenser винаги е било безупречно - чист памук, меки, красиви цветове и десени които не избеляват дори и след много пранета. Често имат намаления, но дори и ненамалени си заслужават някой неща особено тези потници в пакети по 2, 3 и слипове по 5 или 7.

Peace

Само М&S от раждането до днес. Пране и сушене в сушилня нон-стоп. Никакво мърдане, развличане, избеляване, свиване.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт