Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 23

• 57 584
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • Златна Добруджа
Видях, че пишете за кукленски къщи. До утре в Mothercare.co.uk важи код за 25% на играчки, включително намалени
BAK5-HREB-K3RU-3YU6-S6NW
MOTHERCARE
Персонален за 25% на играчки включително намалени. Важи до утре.

Копирах го от другата тема  Peace
С него тази къща става 60 паунда с БД до англ. адрес. Дъщеря ми има почти същата /нейната е с асансьор/ и много се занимава с нея. Наистина е обемна, миналата год. платих на превозвач за 13 кг, но си струва. Също е от намаление.

# 91
Здравейте! Искам да попитам някой има ли отзиви за това:
http://www.amazon.co.uk/Mega-Bloks-Barbie-Build-Style/dp/B0096T8 … mega+bloks+barbie .
 Имали някой , който може да ми каже колко ще струва доставката? И ако някой поръчва нещо от там да ми пише на лични.

# 92
Това ще струва 20 паунда с безплатна доставка до английски адрес.
От адреса на посредника до БГ - 1-2 паунда максимум.

# 93
Видях, че пишете за кукленски къщи. До утре в Mothercare.co.uk важи код за 25% на играчки, включително намалени
BAK5-HREB-K3RU-3YU6-S6NW
MOTHERCARE

Копирах го от другата тема  Peace
С него тази къща става 60 паунда с БД до англ. адрес. Дъщеря ми има почти същата /нейната е с асансьор/ и много се занимава с нея. Наистина е обемна, миналата год. платих на превозвач за 13 кг, но си струва. Също е от намаление.
Кода за съжаление не работи... някой го ползва докато се опитвах и аз да взема едни колички. Дава сега, че е невалиден

# 94
  • Варна
Да се запиша  и аз при вас, другия петък е черния нали?

# 95
  • Бургас
Здравейте!
Ако видите някой интересен комплект за рисуване, моля да споделите линк!
Благодаря Ви!

# 96
  • София
drago_2008  Blush,
Скрит текст:
аз го използвах ... взех тази магическа градина за детенце:
http://www.mothercare.com/Wonderland-Magical-Garden/133714,defau … ml?singlehit=true
Малката мрънка от доста време за такава, сега ще е много доволна  Heart Eyes

mentina   bouquet Heart Eyes, ощастливи Никол  Wink

Сори за off-а  Embarassed, Чоки, благодаря за темата   bouquet

# 97
Записвам се и аз при вас в очакване на черния петък. Peace

# 98
А какво е това с безплатните доставки?

# 99
  • София
Този код BRANDLUV за 25% при мен не действа. От снощи го боря и не ми се хваща, на нов акаунт също не става. Изпълнявам всички условия, артикулите са от нужния сектор, изписвах кода ръчно, копирах...Някой друг със същия проблем?

# 100
  • Златна Добруджа
BAK5-HREB-K3RU-3YU6-S6NW
MOTHERCARE

Копирах го от другата тема  Peace
Кода за съжаление не работи... някой го ползва докато се опитвах и аз да взема едни колички. Дава сега, че е невалиден

drago_2008
, ето друг - XMAS20 - 20% на всички играчки. Този не е персонален  Simple Smile

ninnann,  Heart Eyes  Hug

Сори за спама  Blush

# 101
  • на земята
Този код BRANDLUV за 25% при мен не действа. От снощи го боря и не ми се хваща, на нов акаунт също не става. Изпълнявам всички условия, артикулите са от нужния сектор, изписвах кода ръчно, копирах...Някой друг със същия проблем?
незнаех че има код даже..)))за всички ли важи или само за нови акаунти и до кога..)))

# 102
  • София
Код -25% BRANDLUV за английския Амазон:

Скрит текст:
Terms & Conditions

When you order any clothing item from the selection above (each a “Qualifying Item”) from Amazon.co.uk between 00:00 GMT on Monday, 11 November 2013 and 23:59 GMT on Sunday, 24 November 2013 (“Offer Period), you can get 25% off the then current Amazon.co.uk selling price of the Qualifying Items in your order by entering promotional code 'BRANDLUV' at checkout (the “Offer”).
    Offer subject to availability and may be withdrawn, amended or extended without notice by Amazon.co.uk. Offer has no cash alternative.
    The Offer may be used on an unlimited number of purchase orders (which may consist of one or more items) during the Offer period.
    This Offer cannot be used in conjunction with any other promotional code. The offer may not be used on any existing orders.
    Offer only applies to Qualifying Items purchased as new from Amazon.co.uk at the website www.amazon.co.uk. It does not apply to used items or purchases made from third-party sellers at Amazon.co.uk's Marketplace platform or at any of Amazon.co.uk's Trusted Partner sites, or from Amazon.com, Amazon.de, Amazon.es, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.co.jp, Amazon.cn or Amazon.ca.
    If you cancel your order for a Qualifying Item, the Offer will cease to apply. If you return a Qualifying Item, Amazon.co.uk reserves the right to charge you (using the payment method you used for the original order) for the discount you received as part of this Offer, without notice.
    Postage and packing will be applied to each item in accordance with Amazon.co.uk's standard delivery rates and policies.
Ето тук в скрития текст са условията  Peace

# 103
  • София
Получих мейл от испанския байвип за покана на "приятел" (15€ вместо 10€):
http://es.buyvip.com/?ref_=pe_291941_41621081#referrals
Скрит текст:

¡Recibe 15€ por cada amigo en lugar de 10€!
Sólo hasta el 20 de diciembre, si invitas a un amigo y realiza un pedido en Amazon BuyVIP recibirás 15€ de crédito en tu cuenta en lugar de 10€. ¡Invita ya a más amigos!

# 104
  • Пловдив
Момичета, за пръв път ми се налага да купувам Lego, ама нещо не мога се ориентирам каква е разликата между тези http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_9?url=search-alias%3D … lear%2Caps%2C315#, че са на толкова различна цена, или между тези http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Dap … eywords=lego+6168. Не знам кое да причаквам да го намалят като на мен ми изглеждат еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт