Ebay - 91

• 43 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте , извинете ако задавам глупав въпрос но нямам време да чета назад .Вчера пуснах автоматично залагане , но сега искам да се откажа от него , може ли да стане ?
Това какво означава? Заложила си съ снайпер ли? Ако е така влез в снайпера, отиди там, където виждаш списък със залаганията и дай Cancel.  Peace

По въпроса за автоматичните кейсове, супер смотано, преди време не беше така  Tired При нас повече мъжО пазарува от ибей и често се налага да си пише с народа за забавяния и затова намерихме начин...отивате на артикула, който сте купили и отдолу има Задай въпрос към продавача или нещо такова...та пишем от там, слагаме заглавие, че стоката е забавена, описваме всичко точно и така човекът разбира за какво иде реч.

# 736
ReName, и при мен така. От години пазарувам по разни такива сайтове, за пръв път ми се налага, досега всичко е било наред.

Камиче, чудя се, кейс ли е по-добре или диспут в ПП, знам, че е почти същото, но дайте съвет?

anny_ , и аз точно така направих, писах му съобщение, но сега тъпото е, че не му казах евентуално за кейс/дипсут, а човекът ми вика да чакам...  Rolling Eyes Много кофти ще стане, ама какво да направя, не мога да разчитам на честната му дума, нали?
Да му пиша ли пак да го предупредя или ще се получи тъпо?

# 737
6tastliva, боже, каква честна дума, какви пет лева... ако случайно дойде нещо, а са ти върнали парите, също толкова честно може да разчита, че ще му го платиш, нали?
Все тая принципно на кое място пускаш, по идея в Ибей е важно и за ибейската статистика, но от твоя гледна точка е все едно. Просто не чакай, времето ти свършва.

# 738
  • Варна
Говорих няколко пъти със съпорта, имам чувството че не могат и те да разберат какъв точно е проблемът. Рових, четох, питах - резултатът е че обява пак не мога да пусна !
Регистрацията ми е с български адрес, но пак не става. Мислех че проблемът е с ПП нещо, честно вече не разбирам ...
Изтекоха ми очите да преглеждам едни и същи настройки по 985 856 пъти не мога да установя кое точно не е наред ?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Помощщщщщщ !  Praynig
Не мога да ти помогна, не ми се е случвало при пускане на обяви. Явно е проблем, който периодично се появява в ибей ... намерих това само / ще го копирам както е в ибей:
въпроса:

Hi..

this is my first sale but evry time i try to sell on ebay kick me out and ask me to relogin after i login again it's show this error message

"This page may have moved or is no longer available. Please try one of the following:Check the Web a...eBay Home page instead of using a bookmark. If the page has moved, reset your bookmark. Enter keywor...

i nedd help to fix this issue please

thanks

и отговора:
Quite a few people have reported the exact same problem recently so there is most likely a problem that Ebay needs to fix.  However, since most do not have the problem, for you it may just be a matter of doing a few simple things.  Try these things in this order.

1.  Clean out all cookies and temp internet files / cache.  If you aren't sure how, post back with the operating system and browser you are using.

2.  Reboot your PC and try again.

3.  If you still have the problem, try using a different browser even if you have to download and install one.  IE, Firefox, and Chrome are all pretty reliable and some people like to use Opera.

Дано се оправи някак. Peace

# 739
  • Мадрид / София
Говорих няколко пъти със съпорта, имам чувството че не могат и те да разберат какъв точно е проблемът. Рових, четох, питах - резултатът е че обява пак не мога да пусна !
Регистрацията ми е с български адрес, но пак не става. Мислех че проблемът е с ПП нещо, честно вече не разбирам ...
Изтекоха ми очите да преглеждам едни и същи настройки по 985 856 пъти не мога да установя кое точно не е наред ?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Помощщщщщщ !  Praynig
Виж това:
http://community.ebay.com/t5/Trading-Assistant/This-page-may-hav … try/qaq-p/7983131
и кажи дали става.
Или напиши в полето на търсачката Гугъл: This page may have moved or is no longer available. . Излизат много запитвания от този род. Потърси това, което е най-близо до твоя проблем и опитай да видиш дали ще се оправи.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 22:42 от Angela61

# 740
Пуснах кейс, ще видим.
Благодаря, момичета.
Камиче,   bouquet

# 741
Здравейте,

преди няколко седмици започнах да следя темата, с надеждата че ще схвана горе-долу как се работи с ибей, нооооо.... честно понятие си нямам от английски и общо взето нищо не разбрах.  Embarassed
Както и да е. В събота се заговорих с един познат, който е много активен в продажбите и ми каза че и той не знае английски, но се оправял. Дойде човека у нас, обясни  ми някои работи и даже успях да кача една обява. Днес дори още една.
Ама искам да ви питам за всеки случай, правилно ли са направени обявите или имат кусури.

http://www.ebay.co.uk/usr/bg.galin

И още нещо да питам. Моя познат ми каза, че не мога да давам никаква друга информация за контакт, /да не би да се извършват сделки зад гърба на ибей/ но на едната обява под името си виждам имейла. Дали другите го виждат или само аз?

# 742
Здравейте,

преди няколко седмици започнах да следя темата, с надеждата че ще схвана горе-долу как се работи с ибей, нооооо.... честно понятие си нямам от английски и общо взето нищо не разбрах.  Embarassed
Както и да е. В събота се заговорих с един познат, който е много активен в продажбите и ми каза че и той не знае английски, но се оправял. Дойде човека у нас, обясни  ми някои работи и даже успях да кача една обява. Днес дори още една.
Ама искам да ви питам за всеки случай, правилно ли са направени обявите или имат кусури.

И още нещо да питам. Моя познат ми каза, че не мога да давам никаква друга информация за контакт, /да не би да се извършват сделки зад гърба на ибей/ но на едната обява под името си виждам имейла. Дали другите го виждат или само аз?

Сигурна ли си, че нещото което продаваш се казва така на английски, и проверила ли си на каква цена се продава?
Като гледам, май само ти го продаваш това, а подобно на прах е 3-4паунда за 100гр.
Махни имейла, и вземи та купи нещо, поне оценка като купувач да имаш.
Оправи си времето за доставка, така както си написала, все едно че на крака ще им го носиш.
до Европа стигат за 3-5 дни, до Щатите 7 до 10. Не е зле също така да го изпратиш препоръчано, а и да напишеш това в обявата.

# 743
Горе долу колко "бързо" продавачите отговарят на отворения кейс? Предполагам, че влизат редовно в профилите си...

# 744
Те може да влизат и пак да не отговарят.  Laughing

# 745
Правят се на ударени  Laughing Laughing Какво може да се направи през този период?
Има срок до 9-ти да отговори....

# 746
Здравейте,

Сигурна ли си, че нещото което продаваш се казва така на английски, и проверила ли си на каква цена се продава?
Като гледам, май само ти го продаваш това, а подобно на прах е 3-4паунда за 100гр.
Махни имейла, и вземи та купи нещо, поне оценка като купувач да имаш.
Оправи си времето за доставка, така както си написала, все едно че на крака ще им го носиш.
до Европа стигат за 3-5 дни, до Щатите 7 до 10. Не е зле също така да го изпратиш препоръчано, а и да напишеш това в обявата.

Да, сигурна съм, защото ние от 4 години го продаваме това лепило. Използват го много малко хора, основно за направата на лъкове. Това е и хобито на моя мъж. В Европа се продава само още в 3-4 сайта. Наши клиенти са ни питали защо не си пуснем обява в ибей и аз за това реших да пробвам. В България го използват само още 3-4 човека, на които лъкоправенето също е хоби, но те са наши приятели и ние им го подаряваме.

Дните за доставка ще ги оправя.
Благодаря:)

# 747
Дайте едно рамо, че нещо не схващам  Hug

Преди дни съм купила някакъв шал (накупих сума, така че не помня кой е точно този, но без значение), вероятно съм платила, защото в ПП имам транзакцията, до тук вс е ок, но преди малко имам някакво писмо, в което ибей ме уведомяват, че са премахнали обявата, защото продавачът вероятно има някакви "грехове" и разни опции ми предлагат..да не се свързвам с него извън ибей, да не плащам по друг начин освен по ПП и т н

Под спечелената стока имам пак подобно уведомление:
 This listing was removed by eBay. If you've already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you didn't pay, you're no longer obliged to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by opening a case in our Resolution Centre.

С една дума да изчакам 10на дни и да пускам диспут, за да си търся парите или?  newsm78

# 748
да, препоръчват ти да изчакаш до 10 дни след обявената дата за доставка
и ако не получиш продукта да пуснеш диспут

# 749
Ако продуктът е платен и го дава, че е шипнат, изчакай известно време преди диспута.
Ако още не го е дало да е шипнат, направо пускай диспут.

Общи условия

Активация на акаунт