Ebay - 91

• 43 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Пффф, вместо запис да помрънкам...
някой имал ли е скоро проблеми с biddingscheduler-a?
Днес моя го напълних, станах от компютъра и сега гледам, че изобщо не е стрелял! На всички ми пише Check bid status on eBay to see if you won this auction. Много ме е яд най-вече защото всички търгове са приключили на много ниска цена.... Sad

# 31
Момичета, за пореден път имам нужда от вашата помощ. Случаят е следния: имам регистрация в еbay с английски и немски адрес /предполагам както повечето от вас/. Пазарувала съм и от ebay.de  и от ebay.co.uk и досега не е имало проблем, но от вчера при поръчки от немския ebay не мога да заплатя доставка на стоката, а винаги ми излиза опция само за получаване на адрес /collection in person/, когато дам pay now и мина на етап избор на вида на плащане и адрес, аз избирам плащане чрез paypal, но сумата за доставка не ми се начислява, а си остава само съобщението за collection in person - че е безnлатно получаването от адрес. Когато сменя адреса на доставка с английския адрес, тогава ми начислява сума за доставката, а когато дам немския адрес остава само сумата на артикула, без сума за доставката. А продавача си има зададена цена за доставка в обявата - 3 евро, аз в начин на плащане си избирам paypal  и нищо. Между другото така се прекарах и с една друга поръчка от вчера - не обърнах внимание, че не ми начислява сума за доставката и че е останал само варианта с получаването на адрес, въпреки, че не съм избирала такъв вариант на получаване, а съм избрала paypal /но там случаят беше, че избрах плащане чрез paypal, за да получа данните на продавача, както и да е, та сега един посредник за пазаруване от германия се занимава с тази поръчка, но явно, че нещо с моя немски акаунт не е както трябва, щом пак така стана. Много дълго стана това съобщение, не знам и доколко ясно успях да се изразя, но се надявам на вашата помощ. Поздрави!

# 32
Здравейте, някои от вас получавал ли е писмо от ebay , което гласи "The listing you're interested in is no longer available" и на мястото на поръчката ми няма снимка на артикула и съобщение
"This listing was removed by eBay. If you've already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you didn't pay, you're no longer obliged to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by opening a case in our Resolution Centre." Платила съм и дори вече е изпратена. Какво означава това, благодаря предварително!!!

# 33
Обявата, по която си пазарувала, е изтрита.
Хората ти казват, че ако си платила е хубаво да изчакаш 10-ина дни да видиш дали стоката ще пристигне (както в твоя случай - платена и изпратена), преди да отваряш кейс.

# 34
Здравейте!Търся да купя Ибей акаунт-разработен и с вдигнати лимити.Цена-по договаряне.Аз разбира се ще си вържа моя Пейпал.

# 35
Здравейте. Купих стока с бутона buy it now, но не можах да платя в момента и ми изтече сесията. Сега не мога да открия откъде да платя. Някой да помогне?

# 36
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте. Купих стока с бутона buy it now, но не можах да платя в момента и ми изтече сесията. Сега не мога да открия откъде да платя. Някой да помогне?

в менюто в ляво:

ACTIVITY
PURCHASE HISTORY

от дясната страна на покупката има pay now  Hug или само pay  Blush

# 37
st. Dobri, благодаря ти. Изписва ми You don't have any purchases to display in this view...

# 38
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st. Dobri, благодаря ти. Изписва ми You don't have any purchases to display in this view...

значи нищо не е купено.

опитай пак, ако стоката още е налична  Hug

# 39
st. Dobri  bouquet  Не смеех, да не се окаже после, че съм купила 2 пъти  Peace Явно нещо се е бъгнал компа в този момент и не е отчел покупката...

# 40
Продадох стока с едно единствено наддаване в четвъртък. Сега купувачката ми е писала, че има проблем с картата и няма да може да плати до 1-2 седмици. На мен обаче ми трябват парите по-скоро.  Мога ли да се откажа от търга при положение, че съм получила днес и инвойс от ибей за плащане на комисионна? Колко е таксата на ибей между другото, 10%?

# 41
  • Пловдив
Продадох стока с едно единствено наддаване в четвъртък. Сега купувачката ми е писала, че има проблем с картата и няма да може да плати до 1-2 седмици. На мен обаче ми трябват парите по-скоро.  Мога ли да се откажа от търга при положение, че съм получила днес и инвойс от ибей за плащане на комисионна? Колко е таксата на ибей между другото, 10%?

Пиши на купувачката, че не можеш да я изчакаш 1-2 седмици и отвори кейс за разваляне на сделката, тя трябва да приеме и така ще ти отпадне комисионната към ибей.
Таксите за продажби на частни лица :
http://sellercentre.ebay.co.uk/introduction-ebay-fees?cat=33

# 42
Здравейте, от няколко месеца продавам активно в Ebay.co.uk и след като си промених акаунта на бизнес вече е нужно да им се обадя, за да ми увеличат лимитите. Въпросът ми е ако има хора, които са се обаждали на дадения номер +44 845 359 3229, колко време г/д продължава разговорът и откъде ще е най-добре да се обадя (домашен, мобилен, поща...), защото току що говорих с мобилния ми оператор и казаха, че номерът не влиза в програмите за евтини международни разговори, защото бил с добавена стойност.
Благодаря предварително

# 43

Пиши на купувачката, че не можеш да я изчакаш 1-2 седмици и отвори кейс за разваляне на сделката, тя трябва да приеме и така ще ти отпадне комисионната към ибей.
Таксите за продажби на частни лица :
http://sellercentre.ebay.co.uk/introduction-ebay-fees?cat=33
Благодаря, а нали няма да и разваля нещо реномето на купувалката или своето

# 44
  • София
Добър вечер!
Искам да купя нещо от немският  Ebay!
Продавача приема плащане само по банков път.
Аз съм се регистрирала с адреса на Г..ко в Германия.
Мога ли да платя с българска карта и какви ще са загубите ми при извършване на плащането?

Общи условия

Активация на акаунт