Ebay - 91

• 43 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Delivery: Varies това ме заблуди, благодаря ти   bouquet

# 61
Под каква име да търся ретро преса?

# 62
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Под каква име да търся ретро преса?

Blush това ли е ретро преса? или другото?  Blush

Скрит текст:
голям срам, но никога не съм ползвала, а и не съм се заглеждала
http://www.ebay.co.uk/itm/HEATED-HAIR-CURLING-IRON-TONG-37050-PR … sh=item54012b0bf5

http://www.ebay.co.uk/itm/Babyliss-Porcelain-Triple-Barrel-Waver … sh=item3cc0ce5452

# 63
Здравейте момичета!
Дойде и моя ред да търся помощта ви.
От няколко месеца имам регистрация в ebаy.co.uk и пазарувам разни парцалки за мен и детето. Реших да пусна някои неща за продажба, но се оказа, че трябва да имам УК адрес и телефон и затова след няколко мейла и чат разговора ми казаха, че единствено мога да продавам от ebay.com. Добре, но трябва да ми бъде променен регистрационния сайт на ebay.com. Това обаче не могат да го направят от УК, а трябва да се свържа с американците. Те пък обаче нямат такава услуга чат, а само по телефона разрешават проблеми. Опитах се да намеря някакъв мейл, но не успях. Ще се радвам, ако някой е получавал мейл от тях и ми го изпрати на лични.

Има ли някой с подобен проблем? Как го е разрешил? И въобще не е ли по-лесно да регистрирам нов акаунт в ebay.com, защото от 1 месец вече се занимавам с тази одисея... Необходими ли са ми някакви позитивни обратни връзки, за да публикувам обява?

Благодаря ви предварително!

# 64
st. Dobri, нещо като втората търся   Peace Благодаря ти!

# 65
  • Варна
Момичета, как да търся нож за почистване на керамичен плот?

Благодаря!  bouquet

ps намерих

# 66
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, как да търся нож за почистване на керамичен плот?

Благодаря!  bouquet

не нож - стъргалка Wink

http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-GLASS-CERAMIC-HOB-SCRAPER-KN … sh=item48344a1ef5

# 67
Мацки, имам една покупка от една мадама, която ми писа, че отишла да го изпраща, но не могла да го пусне, тъй като нямала кутия. Много съжалявала и сега ми иска Пейпал детайл, за да ми го изпрати. Какво да и изпратя и защо ми иска това. Благодаря
Ето това ми писа:
hiya if you send me PayPal details ill send over straight away sorry again

# 68
[quote author=Врабчо link=topic=749178.msg26759814#msg26759814 date=138528522
 Реших да пусна някои неща за продажба, но се оказа, че трябва да имам УК адрес и телефон и затова след няколко мейла и чат разговора ми казаха, че единствено мога да продавам от ebay.com. Добре, но трябва да ми бъде променен регистрационния сайт на ebay.com.
[/quote]
За да продаваш в ebay.com, просто влез там с твоя акаунт. Т.е правиш същото, когато си в ebay uk за да се свържеш. Имай предвид, че там основните ти клиенти ще са американски, т.е предвиди си доставката.
Ако нямаш 10положителни оценки от продажба може да ти изпише, че нямаш право на международни продажби, а само вътрешни, т.е само в английския. Не знам какъв ук адрес ти търсят, това не е така, можеш да си продаваш с бг адреса. Кога ти го иска?

Мерси Aia за новата тема, аз нещо ви изпуснах...

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 07:32 от mameva

# 69
mmtomova, будалка те нещо, подозирам... вероятно иска адрес, който обаче би трябвало да й изписва.
Да речем, че е тъпа и смотана, и не знае как да го извади.
Пиши й адреса, на който искаш пратката; за останалото да се оправя. И ако пак нищо не прати или те мотка, направо й пусни кейс за неизпратена стока.

# 70
  • София
Здравейте,момичета имам нужда от помоща ви.Искам да върна ботуши на продавач от ибей,тъй като ги купих за нови а се оказаха носени,мръсни и ожулени. Може ли някой да ми разясни каква е процедурата.Благодаря предварително на всички

# 71
mmtomova, будалка те нещо, подозирам... вероятно иска адрес, който обаче би трябвало да й изписва.
Пиши й адреса, на който искаш пратката; за останалото да се оправя. И ако пак нищо не прати или те мотка, направо й пусни кейс за неизпратена стока.
Сега иска да ми върне парите, защото нямала кутия да изпрати стоката. Защо аджеба го пуска за продажба? Ех, че ме ядоса. Да отварям ли кейс? Хвана я яд, че спечелих един парфюм за стотинки.

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 12:27 от mmtomova

# 72
  • Пловдив
Здравейте,момичета имам нужда от помоща ви.Искам да върна ботуши на продавач от ибей,тъй като ги купих за нови а се оказаха носени,мръсни и ожулени. Може ли някой да ми разясни каква е процедурата.Благодаря предварително на всички

С продавача разбратхте ли се да ги върнеш?Ако си ти ги е пратил до БГ - трябва да ти възстанови транспорните разходи, но ако си ги поръчала до адрес на превозвача, връщането им до Англия ще е за твоя сметка.Отворила ли си кейс за стока, неотговаряща на описанието със съответните снимки за доказателство?

# 73
Сега иска да ми върне парите, защото нямала кутия да изпрати стоката. Защо аджеба го пуска за продажба? Ех, че ме ядоса. Да отварям ли кейс? Хвана я яд, че спечелих един парфюм за стотинки.
Не се разправяй с тази. Направо и кажи, че ако до края на деня не ти даде тракинг номер ще и отвориш диспут и ще и сложиш отрицателна оценка.

# 74
Сега ми се обяснява, че в пощата не искали да го вземат, защото нямало кутия и не разбирала защо съм такава. Да не би да е защото е под налягане или нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт